041 789 319 satjam@gmail.com
OPREDELITEV glede UVEDBE DIGITALNEGA EURA 
 
Med 05.04.2022 in 14.06.2022 imamo vsi prebivalci EU možnost, da se izrečemo ZA ali PROTI možnosti uvedbe digitalnega EUR. To je pomemben in legitimni način v primeru odziva velikega število ljudi, zato ga izkoristimo in odpošljimo izjavo PROTI! Pisali bomo tudi našim poslancem v EU, saj bodo na pogajanjih prav oni odločali, ali bodo naše mnenje upoštevali ali ne‼️
Namen je opredeliti in urediti ključne vidike digitalnega evra, ki bi ga Evropska centralna banka/Eurosistem lahko uporabljala kot novo obliko centralnobančnega denarja poleg bankovcev in kovancev.
Pobuda bo zajemala bistvene oblikovne značilnosti in druge pomembne vidike digitalnega evra.
Ko bo sprejeta, bo Evropska centralna banka/Eurosistem lahko izdajala digitalni euro v skladu s svojimi cilji in pooblastili.
 

Oddaja izjave je zelo enostavna:

1.kliknemo na link spodaj, se registriramo, nato nazaj na link in kliknemo RUMENI GUMB ‘Pošlji mnenje’
2.odpre se okence, vpišemo par besed v okence in pošljemo:

 

Spodaj je primer mnenja, dovolj je le par besed, lahko pa je kopija:

S svojim telesom NOČEM postati DIGITALNA KARTICA za DIGITALNO VALUTO za SLEDENJE in OMEJEVANJE GIBANJA in IDENTIFIKACIJO človeka vsled vbrizgavanja magnetnih in drugih snovi v telo s tem namenom ali pa z drugimi biometričnimi metodami. Sem PROTI uvedbi DIGITALNE VALUTE, povezane s postopno ukinitvijo FIZIČNEGA DENARJA. Tega NE želim zaradi predvidenih zlorab PROTI človeku, človeštvu in prebivalstvu. NI prav, da človek postane številka v rokah upravljalcev DIGITALNE VALUTE. Trajna možnost fizičnega denarja v naših rokah je VAROVALKA pred DIGITALNO FINANČNO ZLORABO človeka. Želim VARNOST ŽIVLJENJA brez napovedanega bodočega DIGITALNEGA omejevanja denarja, koliko ga kdo sme porabiti na katerem področju (hrana, ogrevanje, hobi, obleka, šport itd.). In brez raznih SOCIALNIH KREDITOV: če si ‘priden’ in se pustiš omejevati in razčlovečiti (podrediti svoje telo medicinskim poskusom, NE hoditi na določena mesta ob določenem času, na primer obiski svojcev ali pa policijska ura itd.), lahko hodiš na prireditve, ustanove, trgovine, koncerte, športne dogodke in živiš. Če pa prekršiš kakšno od vsiljenih pravil obnašanja, kar se vse beleži na tej DIGITALNI KARTICI, pa ti DIGITALNA KARTICA lahko selektivno prepreči vstop, medtem ko ‘pridnim’ in razčlovečenim (ki so se podredili medicinskim poskusom, ubogali, da NE smejo hoditi na določena mesta ob določenem času, na primer obiski svojcev, upoštevanje policijske ure itd.) to dovoli. Z DIGITALNO VALUTO si zlahka zlorabljen in odrezan od svojega denarja za PREŽIVETJE, možnost NAPAK in ZLORAB je neskončna! Odločno sem PROTI DIGITALNI VALUTI! Otroku ne moreš dati po navdihu žepnine in beraču ne miloščine! Vse je na kartici DIGITALNE VALUTE zabeleženo in določene transakcije so lahko samovoljno ONEMOGOČENE, v kolikor si vlada ali upravljalci DIGITALNE VALUTE tako zaželijo. Smo pa že izkusili SAMOVOLJNE in uničujoče ukrepe, ki so ljudem prinesli veliko trpljenja, čustveno in ekonomsko! Torej odločno proč z DIGITALNO VALUTO, pri kateri sam s svojim telesom postaneš svoja DIGITALNA KARTICA vsled vbrizgavanja magnetnih in drugih snovi za SLEDENJE in OMEJEVANJE GIBANJA ter IDENTIFIKACIJO človeka.
 
 
DELIMO in oddajmo svoje izjave V ČIM VEČJEM ŠTEVILU 🙏
 
O uvedbi DIGITALNE VALUTE v smislu zasužnjevanja človeka pa lahko preberete v izčrpni analizi nemškega mednarodnega finančnega strokovnjaka g.Ernst Wolf: