041 789 319 satjam@gmail.com

Vse več staršev in učiteljev se povezuje v organiziranju šolanja na domu – sodeluje že preko 100 učiteljev in na 2.linku se v obrazcu lahko prijavite. Na 1.linku pa se prijavite zainteresirani starši:

* povezava do kontaktnega vprašalnika za povezovanje somišljenikov, STARŠEV za svobodo otrok in ljudi lokalno: http://shorturl.at/bpBN7

* povezava za iskanje UČITELJEV: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQBT8BIfkH_CzA6BVFIU-d13qv7VfsbGHwiTHrg9GuhBve9g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

POVEZUJE: Katja Zupan <katjazupanova@gmail.com>
 

Za dobro otrok podpišimo: www.peticija.online/ustavna presoja in zadržanje odloka >>

Starši osnovno in srednješolcev ter vrtčevskih otrok, ki boste tudi “prišli na vrsto”. S podpisom peticije pristopate k vlogi:

  • ustavne presoje Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Ur.l.RS, št.174/21 in 177/21) in
  • vloge na Upravno sodišče za zadržanje izvajanja istega odloka.

Podpora velja, ko potrdite potrditveni e-mail, ki ga dobite po podpisu peticije v svoj e-mail.

Pridružite se nam v preverjanju ali so odloki zakoniti in ustavni, ter podprite pobudo za presojo ustavnosti in zadržanje na Upravnem sodišču!

Pobudo bomo starši vložili skupinsko v okviru Iniciative staršev za zaščito otrok. Pravne dokumente bo pripravil odvetnik, s katerim smo podobno že vlagali.

Za veljavnost vaše podpore potrebujemo EMŠO in naslov, ki ne bosta vidna, razen avtorju in odvetniku, v skladu z GDPR. Razen sodišču, ne bo znano nikomur, da ste podprli vložitev. Delite peticijo z drugimi!

Sedaj so se spravili na otroke!

Finančna expertka Melissa Ciummei oznanja svetu. Globalisti želijo digitalni denar za popolni nadzor življenja z omejitvami sredstev porabe in kaznovanjem neželene populacije z odvzemanjem sredstev. To jim ne more uspeti, če ni vključenih otrok! In vsak prebivalec planeta. To jim lahko preprečimo s tem ko zaščitimo otroke. Ko se odrasli povežemo v skupnosti in masovno rečemo NE.

Zeleni potni list

Sistem globalistov razpade, ko se izvzamemo iz ‘zelenega potnega lista‘, ki nima nobene zveze z boleznijo, temveč je vir podatkov za nadzor ljudi.

Zeleni potni listje prvi korak do priključitve človeškega telesa na INTERNET STVARI!

To pomeni daljinsko spremljanje, nadzor, genetske spremembe in prikrito zmanjševanje populacije. V 4.industrijski revoluciji določeni ljudje in njihove službe ne bodo več potrebni. Prehodni čas bodo še dobivali minimalni univerzalni dohodek z omejitvami porabe. Kasneje pa bodo finančno in biološko ‘ugasnili’. Cilj so tudi mali in srednji podjetniki, ker je njihov promet 60% skupnega. Razdejanje malih podjetnikov zato odpira vrata globalistom za masovni nadzor in biološko in finančno kontrolo prebivalstva. Povežimo se v skupnosti, uprimo se masovno in zavarujmo otroke, na katere trenutno ciljajo! In brez katerih ne morejo nič. Svetuje finančna expertka severne Irske Melissa Ciummei v videu 11 minut spodaj s HR podpisi:

https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/437521604411032

Digitalna valuta je končni cilj centralne banke, ker je sedanji sistem razpadel zaradi kraj globalistov, ‘zeleni potni list‘ pa odpira vrata življenja ‘v zaporu in finančnem in biološkem nadzoru‘. Kot plevel se lahko z ‘zelenim potnim listom‘ prikrito umakne vsak odvečni del populacije, finančno in biološko.

Zeleni potni list je pot do pekla – preprečiti ga moramo za vsako ceno – ne bo prizanašal službam, podjetnikom, otrokom, niti biološkemu življenju!

 

Iniciativa staršev za zaščito otrok e-mail:
info.zascitimo.otroke@gmail.com

Društvo za zaščito človeka in njegovih pravic Slovenije: Regentova ulica 6, Maribor.

Pridruženih je že 15.000 staršev: https://www.cisp.si/2021/donacija/
CISP = civilna iniciativa slovenskih pravnikov
https://www.cisp.si/2021/kontakti/

Elaborat slovenskih zdravnikov za ustavitev cepljenja otrok >>

Peticija za ustavitev cepljenja otrok >>

 

Delite vsem staršem…

KONKRETNI KORAKI ZA REŠITEV OTROK …ZAKONODAJA JE….POTREBUJEMO ZGOLJ ODLOČITEV IN VZTRAJNOST !!! 7 min video: ttps://fb.watch/9hogbKeqsc/

Glas učitelja – odločen NE testiranju otrok v šolah >>

Bravo! Združenje Staršev SONCE Slovenije – Spoštovani starši!  19.11.2021 je za nas POMEMBEN DAN. Člani in članice Združenja staršev Sonce Slovenije, Inštitut Ustavnik ter posamezni starši smo vložili na Ustavno sodišče pobudo za presojo ustavnosti PCT pogoja in testiranja otrok.

Sankcija, da otrok ne bi mogel obiskovali šole BREZ MASKE, ni predvidena:

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je pojasnilo, da morajo v osnovnih šolah, kjer je šolanje obvezno, učencem zagotoviti nadaljnjo sodelovanje pri pouku TUDI BREZ MASKE na način, da poskrbijo za primerno medosebno razdaljo.

“V tujini imajo enake odloke, ki dobro funkcionirajo in so jih dobro sprejeli, zato je tam to nekaj običajnega, pri nas pa je zadeva še dokaj sveža in je za vse še nekoliko nenavadno,” so dejali na ministrstvu.

V primerih, ko učenci ne bodo želeli nositi maske, kontaktirali starše in najprej opravili pogovor z njimi, nato pa vključili tudi Center za socialno delo. Zagotovijo, da sankcija, da otrok ne bi mogel obiskovali šole, ni predvidena.

Odgovor na pritiske:

To so trije osnutki dokumentov, ki jih starši lahko oblikujejo za zaščito svojega otroka v šoli:

1 stran pdf za print: OPOZORILO UČITELJU >>

2 strani pdf za print: OPOZORILO RAVNATELJU >>

3 strani pdf za print: PREPOVED >>

 

 

Slovenski učitelji:

 
 

Slovenski zdravniki:

 
Odprto pismo slovenskih zdravnikov in strokovno mnenje:
 
 
 
 
 

2 strani dopisa staršev za šolo za zaščito otrok:

Starši uporabite ta dopis za šolo svojega otroka:
 
 

Sestanek 10.11.2021 ravnateljev, MZ, MIZŠ in NIJZ:

 

Mikrobiologinja Karin Rižner: