041 789 319 satjam@gmail.com

Prosimo s podpisom peticije CitizenGO pomagajte naši kampanji v Nemčiji in Avstriji (kanclerju Olafu Scholzu in predsednikom vlad in Bundestagu), v kateri vztrajamo pri UMIKU obveznega cepljenja zaposlenim v ustanovah in ODPOVED splošnega obveznega cepljenja:

CitizenGO peticija >>

Podpišite zgoraj in delite z vsemi, ki jih poznate! Delite to pomembno peticijo prek aplikacije Whatts ali Facebooka! Najlepša hvala.

Ignacio Arsuaga in celotna ekipa CitizenGO

OBRAZLOŽITEV: Avtoritarni vladarji po vsem svetu kršijo osebne svoboščine s predpisi o covid cepljenju. Grozijo z globami, zavrnitvijo storitev, omejitvami potovanj in izgubo zaposlitve za vse, ki jih ne bodo izpolnili. Tudi v Nemčiji se ponavljajo razmisleki o uvedbi obveznega cepljenja.

Kliknite zgoraj, da podpišete svojo peticijo CitizenGO kanclerju Olafu Scholzu in predsednikom vlad, v kateri jih prosite, naj razveljavijo obvezno cepljenje!

Pozdravljeni… Avtoritarni politiki po vsem svetu verjamejo, da se lahko zatirajo človeške svoboščine in prisilijo državljane (tudi majhne otroke), da se cepijo z obveznim covid cepivom vedno znova! Če tega ne želijo, tvegajo izgubo službe in izključenost iz družbe.

Grozijo z globami, zavrnitvijo storitev, omejitvami potovanj in izgubo zaposlitve za vse, ki jih ne bodo izpolnili.

Ti avtokrati verjamejo, da jim pandemija daje končno moč, da preglasijo individualno svobodo. Kdor opozarja na nevarnosti obveznega cepljenja, se mu posmehujejo, ga ustrahujejo in utišajo.

Če jim vi in mi dovolimo, da se s tem izvlečejo, bodo to moč uporabili znova in znova. V Nemčiji kancler Olaf Scholz še naprej vztraja, da želi uvesti obvezno cepljenje.

CitizenGO peticija >>

Zato vas prosim, da podpišete peticijo CitizenGO kanclerju Olafu Scholzu in predsednikom vlad in vztrajate, da cepljenje NI OBVEZNO ! Povabite svojo družino in prijatelje, da se z e-podpisom peticije pridružijo naši kampanji.

Grožnje svetovnih voditeljev svojim državljanom, ki nočejo upoštevati obveznega cepljenja, so osupljive:

  • V Avstriji skoraj vsakomur, starejšim od 18 let, ki zavrne cepljenje, grozi denarna kazen do 3600 evrov.
  • V Franciji je cepilna karta obvezna (s 3 odmerki), da lahko opravljate vsakodnevne dejavnosti, npr. B. otroka pripeljati k zdravniku v bolnišnico.
  • Nemčija necepljenim ljudem prepoveduje vstop v javne in zasebne objekte, za katere vlada meni, da so “nepotrebni”.
  • Quebec (provinca Kanada) zahteva cepljenje proti COVID-19 za obisk verskih obredov.
  • Ekvador vsiljuje cepivo tudi otrokom, starim od dvanajst let!
  • Obvezna cepljenja v Švici trenutno niso problem, a kdo ve, kdaj bodo vladni uradniki spet spremenili svoje stališče.

In to je šele začetek.

Države zahtevajo, da se zdravstveni delavci cepijo ali izgubijo službo – v času, ko potrebujemo VEČ zdravnikov in medicinskih sester –, nato pa se pritožujejo, da so preostali zdravstveni delavci preobremenjeni.

CitizenGo peticija >>

Podpišite peticijo CitizenGo zdaj in sporočite svojim izvoljenim predstavnikom, da ne podpirate avtoritarnih napadov na svobodo z obveznim cepljenjem.

Prepričan sem, da se imate VI pravico odločiti, ali si boste injicirali novo cepivo, NE pa vaši pristojni. In imate pravico do VSEH medicinskih dejstev, še posebej do tistih, ki se jih vlada odloči zatajiti.

Tisti v vladi so tako kratkovidni, da sploh ne vidijo, kako obvezno cepljenje vpliva na oskrbo njihovih državljanov.

V Nemčiji je v veljavi obveznost cepljenja v zdravstvenem sektorju, ki je povezana z ustanovami.

V državah, kot so Italija, Francija, Poljska, Nova Zelandija in Ukrajina, je cepljenje za zaposlene v javnem sektorju obvezno.

Kaj se zgodi, ko ni dovolj policistov za zaščito državljanov, ker vlada nalaga cepljenje?

Na ulicah bo več kriminala.

Ali kaj se zgodi, ko ni dovolj gasilcev za gašenje?

Več požarov bo ogrozilo življenja in domove.

Ali kaj se zgodi, ko otroci ne morejo iti v šolo, ker v učilnicah ni dovolj učiteljev?

Njihovo učenje bo ovirano in gospodarstvo bo trpelo, ker njihovi starši ne bodo mogli delati.

Očitno ti politiki ne razmišljajo o posledicah svojih odločitev …

Ali pa jim je vseeno.

Ko bodo izvoljeni politiki prejeli na stotine tisoče peticij podpornikov CitizenGO, kot smo mi in vi, ki jih pozivajo, naj prenehajo z obveznim cepljenjem, bodo dvakrat premislili, ali bi nadaljevali po tej uničujoči poti, ki krši svobodo in neodvisnost.

Zato je tako pomembno, da takoj podpišemo svojo peticijo in to sporočilo posredujemo svoji družini in prijateljem, ki podpirajo svobodo posameznika.

CitizenGo peticija >>

Podpišite peticijo CitizenGO zdaj, da svojim izvoljenim politikom sporočite, da delajo napako, ko kršijo osebne zdravstvene svoboščine s predpisi o cepljenju.

Hvala za vse, kar počnete.

Ignacio Arsuaga in celotna ekipa CitizenGO

Svetovni voditelji s svojimi politikami cepljenja kršijo osebne svoboščine. Tistim, ki zavrnejo, grozijo z globami, izgubo službe in izgonom iz družbe.

Vaš podpis bo pripomogel k povečanju pritiska v Nemčiji, da se prepreči sprejetje obveznega cepljenja… še posebej, če prosite svojo družino in prijatelje, da se pridružijo naši kampanji.

Peticija CitizenGO stoji s tistimi, ki se borijo za svobodo in proti avtoritarnemu cepljenju, in ne bomo odstopili.

Prosimo, da takoj podpišete svojo peticijo in to sporočilo posredujte svoji družini in prijateljem.

Nadaljne informacije:

Cepljenje je obvezno v teh državah (RP Online):

https://rp-online.de/panorama/coronavirus/corona-in-which-laendern-gilt-die-impfpflicht-ueberblick-weltweit_aid-61819967

Kazni, zaostajanje, zaostritev: kako se Evropa sooča z zahtevo po cepljenju zdravstvenih delavcev (Handelsblatt):

https://www.handelsblatt.com/politik/international/pandemiebekaempfung-trafen-rueckzüge-verschaerfung-how-europe-with-the-vaccination-duty-for-health-staff-handles/28060834.html

Kako države po svetu ravnajo z zahtevo po cepljenju proti koronavirusu (web.de):

https://web.de/magazine/news/coronavirus/laender-weltweit-corona-impfpflicht-handhaben-35987754

 

Po kliku na link CitizenGo peticija kliknemo na RDEČ gumb UNTERZEICHNEN – vpišemo svoje ime in priimek in e-mail in POŠLJI.

 

S plemenito baklo življenja enotni za svobodo!