041 789 319 satjam@gmail.com

Spregovori glavni odvetnik za boj za svobodo izpod kovid suženjstva dr. Reiner Fullmich 5 minut: https://www.odpriteoci.si/post/dr-reiner-f%C3%BCllmich-se-je-javil-iz-belgije

Dr. Reiner Fullmich: Prinašam sporočilo upanja. Vedno je najbolj temno pred svitom. Svita se ko se prižge svetloba. To pomeni, da bodo stvari šle na boljše in da se bomo osvobodili mask, socialnega distanciranja in kar je še pomembnejše, teh zelo, zelo nevarnih cepiv. To se ne bo zgodilo, če čakamo ob strani, da nekdo prižge luč ali da pride konjenica in nas reši. Tokrat smo mi konjenica in mi moramo prižgati svetlobo.

Tega ne pravim zato, ker sem sanjal, temveč ker nam je to povedalo več kot 150 strokovnjakov iz vsega sveta v naši berlinski korona preiskavi 2020-2021. Dr. Mike Yeadon kot bivši vodja Pfizerja, dr. Robet Malone, ki je izumil to mRNA cepivo, prof. Luc Montaigner dobitnik Nobelove nagrade iz Francije, prof. Alexandra Henrion Claude in Vera Sharav ter sedaj celo politiki, člani EU parlamenta. Vsi ti so naš temelj.

Najpomembnejša stvar je, da damo resnico na svetlo. Da odstremo vsa dejstva te precej strašljive sestavljanke in dobimo celo sliko. Ker samo če vemo, kaj se zares dogaja, ne glede kako je to strašno, lahko naredimo prave izbire. To se sestavljanka iz 1000 delov, sedaj jih imamo 900, kar nam omogoča, da vidimo dovolj jasno sliko:

  1. Da ne moremo verjeti našim vladam in politikom, ker oni niso naše vlade in naši politiki, temveč so nam servirani od Davos ekipe in gospoda Global. V glavnem skozi svoj program mladih globalnih vodij.
  2. Ne moremo verjeti glavnim medijem, ker so oni v lasti Davos ekipe, zato torej ne moremo verjeti ničemur kar nam ti dvoji, politiki in glavni mediji, govorijo o takozvani pandemiji, ki je pravzaprav plandemija. V smislu da so iz Davos – g.Global ekipe planirali, da sprožijo to agendo že vrsto let.
  3. Razvijanje panike so osmislili psihologi in psihiatri in način na kateri nam predvajajo svojo panično propagando preko teh politikov v glavnih medijih.

Sedaj lahko to vidimo in vemo, da PCR testi, na katerih so zasnovani vsi ukrepi, ne morejo ničesar povedati o infekcijah in da asimptomatskih infekcij ni. Vemo tudi, da ta virus ne glede ali je naraven ali je deloma ali v celoti prilagojen s strani človeka, ni bolj nevaren kot običajna gripa.

To, kar pa je nevarno in to zelo nevarno, so injekcije, ki jih imenujejo cepiva. Te zločince proti človeštvu moramo zaustaviti in jih bomo. Edini, ki to lahko, smo mi, ljudje. Mi advokati bomo dali vse od sebe, da pomagamo. Imamo mednarodno skupino advokatov, ki bo kmalu sprožila sodni postope verjetno že naslednji teden. Tam bodo pravi sodniki, pravi advokati, pravi izvedenci in priče, ki bodo povedale o škodi, ki so jo utrpele zaradi ukrepov, posebno zaradi injekcij.

Prepričan sem, da bomo skozi ta postopek dobili obtožnice proti obtoženim, ki jih štejemo za nevarne vojne zločince. Veliko bolj pomembno pa je, da se da ven vse o tem, kaj se dogaja ljudem po svetu, da se lahko vidi cela slika. Ker to bomo ustavili ‘Mi, ljudje’, nihče drug. In ‘Mi ljudje’ se bomo morali izključiti iz tega popolnoma skorumpiranega in kriminalnega sistema in ustvariti svoj lastni sistem zdravstvene zaščite, ekonomije, izobraževanja in seveda popolnoma novega sodstva. To se že dogaja.

To se dogaja v naših skupnostih in naših regijah, ki so edini kraj, kjer lahko skrojimo novo družbo. In seveda se moramo osvoboditi globalističnih struktur, skozi nas katere Davos – g.Global ekipa v obupu skuša dobiti pod popoln nadzor. Verjamem, da je to edini način, da pridemo ven in vstanemo, da vidimo in razumemo, kaj se zares dogaja. In da delujemo na osnovi tega kar vidimo. Da odvržemo zločince Davos ekipe in njegovih marionet in da ustvarimo nekaj popolnoma novega popolnoma neodvisno od tega gnilega sistema.

Dobili bomo pomoč, verjamem da bo to zelo močna pomoč, a se moramo premakniti. Naš kazenski postopek bo iznesel resnico skozi sodni postopek in upamo, da bo to motiv za vse na v naših skupnostih in regijah, da se oddvojimo od globalnih kriminalcev in ustvarimo nekaj veliko boljšega in končno tudi bolj humanega. Veliko dela bo s čiščenjem in mi kot odvetniki bomo to radi storili. A ponovno, preobrat lahko dosežemo vsi mi. To se lahko naredi in bo storjeno in prepričan sem, da bo naš sodni postopek zelo močen katalizator za to.

NOVO! Svetovanje dr. Pirnat odpira svoja vrata ljudem, ki ste bili poškodovani s cepivi, kontakt in naslov:
01 519 35 64
dr.pirnat@gmail.com
Celovška 106, Ljubljana

 

Spodaj pa poglejte izjemen futurističen 1. in 2. video ustavnega dr. Andraž Terška o SISTEMU z naslovom: V 2021 smo vzpostavili močno vez!

Video 9 min je na sredini strani te povezave:

https://www.odpriteoci.si/

 

Dr. Reiner Fullmich kovid obtožnica 12.2.2022 >>

Lokalno povezovanje za oskrbo prebivalstva >>