041 789 319 satjam@gmail.com

Spoštovani!

Smo na začetku vzpostavitve prve povsem neodvisne ljudske televizije OPS TV – Ogledalo Prebivalcev Slovenije in želimo si, da pri tem velikem, za našo skupnost in za vsakega sodelujočega, pomembnem projektu, sodelujete tudi vi:

https://gibanjeops.si/post/632595/odlicna-novica-ops-tv-se-predstavi-v-videu

Ne gre samo za neodvisno ljudsko televizijo, ki jo slovenski narod nujno potrebuje, da bo o vsem korektno obveščen. (Tudi o novih nevarnostih kot so inscenirani kibernetski napadi in v jeseni medijsko propagiranih novih sevov “korone”, podražitvah, splošni draginji, inflaciji, uvajanju elektronske valute po velikem resetu globalistov itd).

Že pridobljeno gradbeno dovoljenje zajema postavitev enega največjih studiev v Evropi za televizijsko, avdio, video, filmsko in foto produkcijo. Kreativne dejavnosti so omejene samo s tem kolikor ljudje mislijo, da se kaj ne da narediti in omejenosti kapacitet in tehničnih zmogljivosti studia. Ko bo vse delovalo optimalno pričakujemo med 1 in 10 milijoni evrov prihodkov letno. Zato je investiranje v tak projekt dobra naložba za prihodnost. Če imate denar na banki, veste, da ste izgubili v zadnjem času najmanj 10% zaradi naraščajoče inflacije, ki je veliko večja kot jo prikazujejo v medijih.

Vsak bo lahko sodeloval torej tudi z idejami, predlogi, inovacijami, dobavo blaga ali bo opravljal storitve za potrebe vseh dejavnosti studia. Tudi zaposlovali bomo in vsi zaposleni bodo udeleženi pri delitvi ustvarjenih presežkov ali pa zgolj z vlaganjem denarnih sredstev v ta koristen projekt ljudstva.

Lahko postanete deležnik-solastnik kot fizična oseba ali s svojim podjetjem s čimer storite dobro naši skupnosti, da bomo v Sloveniji končno dobili pošten in neodvisen prvi ljudski medij in sami zase ustvarite pogoje za kasnejšo udeležbo pri delitvi presežkov, ko jih bomo z marljivim in uspešnim delom ustvarili, saj je naš osrednji slogan,“DELAMO ODLIČEN PROGRAM, DA DOBIMO POŠTEN DENAR.”

Če je ta naš zapis naletel na vaš pozitiven odziv vas vljudno vabimo na našo spletno stran kjer si lahko ogledate celovito predstavitev STUDIA OPS TV in kjer lahko nemudoma vzpostavite sodelovanje pri gradnji tega koristnega in perspektivnega projekta za celoto slovensko skupnost in za vsakega deležnika, ki si bo ustvaril delež v OPS TV.

Vljudno vas prosimo, da to elektronsko sporočilo pošljete naprej vašim prijateljem, sorodnikom, sodelavcem in znancem. Ali pa širite naše objave na družbenih omrežjih: https://www.facebook.com/OPStvN1, To je pomembno, ker se na ta način obveščamo med sabo, da se bo gradnja v realnosti čim prej začela.

Želimo vam vse dobro in obilo dobrih odločitev v življenju, tudi, če to ne bo OPS TV!

Ekipa OPS TV