041 789 319 satjam@gmail.com

Tudi cepljeni masovno zbolevajo in so prenašalci!

Prebolevniki zlepa ne zbolijo več zaradi pridobljene naravne in specifične imunosti v oblikovanju imunskega sistema med prebolevanjem in tudi niso prenašalci, temveč predstavniki čredne imunosti.

Spomladi 2021 je bilo v Sloveniji 240.000 PREBOLEVNIKOV!

V statistiki so PREBOLEVNIKE pozabili in izpustili!

Peticija za enake pravice PREBOLEVNIKOV z neomejenim dostopom >>

PREBOLEVNIK:
N.Janez, 14.11.2021
Odprto / javno pismo

DOVOLJ IMAM ZLORABE IN DISKRIMINACIJE PREBOLEVNIKOV!

Za začetek. Virus obstaja. Bolezen tudi. Sem jo prebolel (in mi je bilo lažje kot pri gripi, je pa dalj časa trajalo). Tudi cepil sem se proti klopnemu meningoencefalitisu, torej očitno nisem anticepilec. Ko niso bile znane posledice in potek bolezni sem tudi razumel in upošteval ukrepe, tudi neumne. ZDAJ PA JE DOVOLJ!

Dovolj imam, da me vsakodnevno zlorabljate  in preko medijev posiljujete s cepljenjem. Sem PREBOLEVNIK in že bežen pogled na statistične podatke pokaže DA SEM BOLJE ZAŠČITEN KOT CEPLJENI (nepreboleli)! In to potrjujejo tudi zdravniki in medicinsko osebje (na intenzivnih negah in na oddelkih), ki si ne upajo v javnost.

Vsak dan me zlorabljate in diskriminirate!

 • Onemogočate mi gibanje in NE izdate potrdila o prebolelosti (ker je minilo že več kot 6 mesecev), medtem ko ga imajo cepljeni očitno do kadarkoli (https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/infektolog-tomazic-cepivo-bolje-sciti-pred-okuzbo-prebolelost-pa-pred-hudim-potekom-bolezni/594692) ! Uradno (potrjenih s PCT) je PREBOLEVNIKOV, ki so preboleli Covid pred več kot pol leta 240.000 !!!! Če k njim prištejem še vse tiste družinske člane, ki so preboleli, PA ZARADI VAŠIH NAVODIL, da se takrat ne rabijo ali ne smejo testirati, nas je takšnih med 300.000 in 500.000 (moja ocena)!
 • Dobro poznate podatke in študije (https://n1info.si/koronavirus/za-prebolevnike-se-obeta-podaljsanje-trajanja-pct/, https://4d.rtvslo.si/arhiv/slovenska-kronika/174809174), kaj pomeni zaščita pri prebolelosti v primerjavi s cepljenjem, PA TO IGNORIRATE. V dosedanjem času je bilo v sloveniji potrjenih ponovno okuženih okrog 30 ljudi (vaši podatki)! Na intenzivni negi pa vse skupaj od avgusta 11 prebolevnikov v primerjavi s 157 polno cepljenimi in 568 ostalih https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats#vaccine-effect-chart ŽAL VEČ PODATKOV O PONOVNI BOLEZNI PRI PREBOLEVNIKIH V SLOVENIJI NI (zakaj?)! Kaj skrivate? Mogoče pa sploh ne zbolevajo več, ali pa imajo samo še zelo blage znake (zelo verjetno)? Ah ja, saj vem, NIJZ teh podatkov sploh ne zbira (na to sem jih opozoril že pred dvema mesecema)! https://www.nijz.si/sl/dnevno-spremljanje-okuzb-s-sars-cov-2-covid-19
 • Ker sem necepljen prebolevnik, me vsak dan javno ponižujete, da nimam morale, da sem kriv za mrtve in hudo bolne, MEDTEM KO CEPLJENI OB OKUŽBI MIRNO PRENAŠAJO VIRUS NAPREJ in okužujejo druge (tudi karantene za njih ni). https://www.rtvslo.si/zdravje/analiza-cepljeni-so-bolj-zasciteni-a-lahko-prenasajo-toliko-virusa-kot-necepljeni/591249   Ne samo mene, tudi več sto tisoč PREBOLELIH, ki se nočejo cepiti.
 • Sprejemate »ukrepe« ki so NEZAKONITI, včasih neumni (nošenje maske na sprehodu), neusklajeni in nestrokovni (stroka eno, politika drugo), in včasih veljajo celo samo nekaj ur.
 • Vladate s strahom, ustvarjate psihozo pri ljudeh in javno predvajate in interpretirate podatke samo iz držav, ki so »bolje precepljene« in njihove »bleščeče« rezultate (npr. Danska, ki pa se na njihovo žalost hitro kvarijo), NE SOOČATE RAZLIČNIH MNENJ, ne podajate celovitih in uravnoteženih  informacij in ignorirate podatke, ki vam ne odgovarjajo (npr. kako je potekala epidemija v Indiji, kaj se dogaja v Izraelu glede cepiv in obolevanjem, niste želeli narediti svoje študije Ivermectina, …). Izvajate klasično PROPAGANDO! O prebolevnikih pa nič!

ZAHTEVAM, DA VSEM PREBOLEVNIKOM TAKOJ SPREMENITE STATUS IN JIH UVRSTITE MED ZAŠČITENE OSEBE IN IZDATE ČASOVNO NEOMEJENA POTRDILA O PREBOLELOSTI!

ZAHTEVAM TUDI, DA ZAGOTOVITE IN OMOGOČITE TESTE ZA DOKAZOVANJE PREBOLELOSTI (imunske celice ali drugi pošteni znanstveni načini dokazovanja) in s tem povezana potrdila. Če seveda ne bo prej, prav zaradi prekuženosti populacije, epidemija izzvenela.

Vabim vse, prebolele, cepljene in necepljene, da PODPRETE TO ZAHTEVO S PODPISOM PETICIJE (vpisani e-poštni naslov ni viden!): https://www.peticija.online/enake_pravice_za_covid_prebolevnike >>

IN PREPOŠLJITE ELEKTRONSKO SPOROČILO S TO VSEBINO ODGOVORNIM NA NIJZ,  MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE: gp.mz@gov.si, mario.fafangel@nijz.si, bojana.beovic@kclj.si, info@nijz.si, mateja.logar@kclj.si

LAHKO OBJAVITE TUDI NA FACEBOOKU IN OSTALIH DRUŽABNIH OMREŽJIH.

Počutim se izdanega od zdravniške in druge stroke (NIJZ) – Krek, Logar, Beović, Poklukar, Ihan…

 • KAJ STE DELALI 6 MESECEV, KO JE BILO »ZATIŠJE« PRED NOVIM VALOM? Kje so povečane kapacitete, organizacijski ukrepi! Je pa v tem času UKC LJ zapustilo več kot 200 medicinskih sester! https://ljubljanainfo.com/novica/slovenija/veliko-pomanjkanje-medicinskih-sester-v-soboski-bolnisnici-potrebovali-bi-jih-se
 • S cepljenjem PREBOLEVNIKOV uničujete znanstveno pomembno kategorijo in priložnost, da se iz te epidemije tudi nekaj naučite. Ko se PREBOLEVNIK cepi, pade v kategorijo cepljenih in seveda je potem »za vse dobro« »krivo« ali »odgovorno« samo še cepivo, »za vse slabo« pa seveda pridružene bolezni. Naravni imunski odziv PREBOLEVNIKA seveda ni več mogoče samostojno preizkusiti ali analizirati! Ko je jajce enkrat skuhano, se iz njega ne more več izvaliti piščanec.
 • Sproti spreminjate pogled na to, kaj omogočajo cepiva. Najprej so bila 85 – 95% učinkovita (seveda ste nam prodajali da to pomeni, da ne moremo zboleti, saj po cepljenju za ošpice tudi ne zbolevamo), ko so podatki pokazali da te zaščite v resnici ni, ste hitro spremenili zgodbo, da cepivo v bistvu ščiti pred težkim potekom bolezni. Sedaj pa nam že prodajate zgodbo, da je najbolje zaščiten »cepljen prebolevnik«. PREBOLEVNIK NE POTREBUJE CEPIVA – je celovito zaščiten, imunski sistem je spoznal delovanje celotnega virusa z vsemi njegovimi mehanizmi (in s temi povezanimi imunskimi odzivi).  https://ambasador21.wordpress.com/2021/11/09/elektonska-sporocila-ameriske-cdc-nasa-definicija-cepiva-je-problematicna/
 • Cepivo so testirali približno 3 mesece in seveda so podjetja, ki jih zanima samo profit, takoj ugotovila, da so 85 .. 90 .. 95% učinkovita. PREBOLEVNIKI VEČINOMA NE ZBOLEVAMO ŽE OD 6 – 12 MESECEV, pa nas vseeno POSILJUJETE da se naj cepimo. ZAKAJ?!!!!! Mislite da vam bo Pfizer dal podatke, kako zaščiteni so PREBOLEVNIKI? Ste nesposobni in ne zmorete sami presojati podatkov? Ne znate opraviti svoje študije? Po podatkih, ki jih imam, NIJZ SPLOH NE ZBIRA CELOVITIH PODATKOV O PREBOLEVNIKIH!!!! https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats#vaccine-effect-chart
 • Ne poveste nam, kolikokrat se bomo morali cepiti! KONČNO LJUDEM POVEJTE, DA SE BODO MORALI CEPITI (vsaj) 2x LETNO, VSAKO LETO (oziroma dokler tudi cepljeni ne prebolijo), ker zaščita po cepljenju ne deluje, kot ste obljubljali! Le zakaj naj bi Pfizer v Sloveniji odprl polnilnico za cepiva, če jih ne bi bilo potrebno tudi porabiti! Odličen poslovni model, enako kot naročnina na TV ali telefon.
 • Sedaj že po 2 mesecih potrebujejo novo cepljenje tisti, ki so se cepili z vektorskim cepivom! Ali to ni ALARM, da študije proizvajalcev NISO KOREKTNE, da »prave zaščite« pravzaprav ni s cepivom?
 • Zahtevam odgovor: ali so cepiva registrirana tudi za cepljenje PREBOLEVNIKOV? Kje so študije? Ah, seveda bi morali pri teh študijah imeti tudi kontrolno skupino s samo PREBOLELIMI. Cepljenje PREBOLEVNIKOV po mojem mnenju sodi v kategorijo »poskusov na ljudeh«, ki so v nasprotju z etičnimi standardi.
 • Poznano vam je, da je zaradi cepljenja več možnosti za mutacijo virusa, saj jih cepljeni prenašajo naprej, njihovi imunski sistem pa ne reagira celovito. Pa saj ni problema, bomo pač povečali število cepljenj in novih doz cepiva … Pokvarjeno. Posiljujmo PREBOLEVNIKE še naprej.
 • Ni vas sram govoriti o etiki, ki je primanjkuje nam, necepljenim (čeprav mnogim tudi prebolelim), medtem, ko so zdravniki prejeli na deset tisoče evrov dodatka (tudi tisti, ki sploh niso delali), za medicinske sestre, ki opravijo večino težaškega in osebno angažiranega dela, pa vam je očitno malo mar in se ne postavite za njih! Da ne govorim še o bolnišničnih čistilkah s 5 EUR dodatka!? Seveda smrti in denar niso isto … ali pač?!
 • Prav tako že več kot 15 let slabite zdravstveni sistem! Zdravniška zbornica in ministrstvo NE VE koliko zdravnikov in na katerih področjih so potrebna! Če se ukvarjaš s tem, kje boš več zaslužil in kako bi čimveč privatiziral je jasno, da te vprašanje potreb prebivalcev in države ne zanima https://theworldnews.net/si-news/racunsko-sodisce-na-mz-in-zzs-ne-vedo-koliko-in-katere-zdravnike-potrebujemo
 • Ne uporabljate svojega znanja in ste podlegli serviranim podatkom tako s strani proizvajalcev cepiv (vsaj 85% učinkovita zaščita pred boleznijo), kot tudi zunanjih inštitucij (EMA ipd). Mi je sicer jasno, da ste samo poslušni izvajalci in niste zato tukaj, da mislite kritično. Če bi razmišljali in upoštevali podatke, bi status PREBOLEVNIKOV že zdavnaj razčistili!
 • Takoj ko ugotovite, da vas politiki izkoriščajo za svoje namene in ne upoštevajo strokovnih argumentov vam preostane samo še javni, protestni odstop iz funkcije. Le redki so imeli toliko morale.

 Počutim se izdanega od medijev in novinarjev

 • Neuravnoteženo poročanje (kot da PREBOLEVNIKOV sploh ne bi bilo!), vedno se ponavlja samo zgodba cepljeni – necepljeni!
 • Nekritično in nepopolno poročanje (brez preverjanja in predstavljanja nasprotnih informacij glede cepljenja, vprašanje PREBOLEVNIKOV in cepljenja, pregled statistike in primerjava glede PREBOLEVNIKOV)
 • Enostransko podajanje informacij – novinarji se sploh ne potrudijo postavljati »težka« vprašanja na tiskovnih konferencah. Samo prenašajo sporočilo, ki jim ga predajo. Težko vprašanje pomeni izpostavljati dvome v podane informacije, pokazati nasprotna dejstva in iskati reakcijo, ter odgovornost! Za vse to pa je potrebno, da je novinar informiran, razmišljujoč, radoveden, …
 • Zloraba »najmlajšega« pacienta. Primer: vsaj 10-dnevno ponavljanje podatka o tem, da je najmlajši pacient na intenzivni negi 27 let. Vseskozi gre za isto osebo in to ponavljanje služi samo propagandi in ustvarjanju psihoze. Kako priročno, da je bil na intenzivi. Upam, da je ozdravel in z njim vse v redu. Uboga Katja, umrla zaradi cepljenja, je bila medijsko zanimiva le nekaj dni.
 • V ZDA je znano, da ko se politiki odločijo vstopiti v vojno (vedno za napad na druge!), vsi mediji podprejo to vojno. Kritike in dvomi se začnejo pojavljati na žalost ko je že veliko prepozno. Mislim, da so tudi naši mediji v podobni zgodbi.

 Počutim se izdanega od politikov

 • Izjave kot npr.: »zgodil se nam bo Bergamo!« Bergamo je mesto, kamor so se preseljevali upokojenci in s tem (starostjo prebivalcev) je tudi povezana njihova žalostna zgodba (94% smrti v Italiji so starejši od 70 let!). Naš »Bergamo« smo imeli v domovih starostnikov. https://www.statista.com/statistics/1106372/coronavirus-death-rate-by-age-group-italy/
 • V podobno kategorijo sodijo izjave: »najučinkoviteje je cepljenje«. NE, PREBOLEVNIKI cepljenja ne potrebujemo, smo bolje zaščiteni od cepljenih!
 • Nezakoniti ukrepi, neumni ukrepi, zloraba moči (Slovenska tiskovna agencija, ministrstvo za kulturo, zapiranje ljudi v občine, odpuščanje »neposlušni«, …) ZAPIRATE ŠOLE in odpirate trgovine! Sprejetih več kot 2000 ukrepov!!!
 • Zloraba stroke za interese nasilnega vladanja (ignoriranje znanosti, parcialna uporaba ukrepov)
 • V vsaki krizi se razplamti korupcija – nabave ventilatorjev, ekscesne plače, »naši« dobavitelji imajo prednost in privilegije, …
 • Prelet letal v čast »zmagi nad virusom« !!! Kakšna propaganda.
 • Ekscesni proračunski izdatki, miljarde štejemo skoraj tako kot drobiž v denarnici!
 • Minister javno odstopi, predsednik pa »ne odpre odstopne izjave«?! Kot da bi se odstopne izjave pošiljale v pismu!
 • Notranji minister na twitterju objavi sliko pošte z nabojem in pripisom »Danes tudi jaz prejel pošto z metkom. Brez slike ali teksta. Samo metek … Predano v delo«. Kasneje izvemo, da so poštne pošiljke prestregli že na pošti. ODKOD TA POŠTA NA NJEGOVI MIZI? Si jo je sam pripravil? Jih je on organiziral in pošiljal? Objavo je hitro izbrisal. Zakaj?
 • Okoljski minister »bo strl jajca sodniku«, če ne bo po njegovo! Potem se od te izjave distancira! Torej se tistemu, ki je pošiljal grožnje z metkom ni bati. Samo distancirati se mora od svojih dejanj in je vse v redu J
 • Predsednik vlade se pojavlja izključno samo še preko twitter-ja. Seveda, zakaj bi sploh rabil poslušati kogarkoli, če lahko samo govoriš.
 • Podkupovanje s turističnimi boni je samo preusmerjanje pozornosti ljudi, tako ali tako politiki vedo, da jih v kratkem ne bo več, le problemi bodo ostali, s katerimi se bodo itak soočali drugi! KOT ŽE ZA VSEMI VLADAMI DO SEDAJ! HVALA VAM VSEM, PRISTALI SMO V GREZNICI.

OBTOŽUJEM VAS. Politike, zdravstveno stroko (odločevalce) in medije, da zlorabljate lastno ljudstvo za druge interese (žal nekateri tudi nevede ali nehote)!

ŠE ENKRAT.

Peticija

Zahtevamo enake pravice za Covid PREBOLEVNIKE kot za cepljene! Stop diskriminaciji prebolevnikov.

PROSIM NE IGNORIRAJTE TE SITUACIJE IN PODPIŠITE PETICIJO (vpisani e-poštni naslov ni viden!) https://www.peticija.online/enake_pravice_za_covid_prebolevnike

IN PREPOŠLJITE ELEKTRONSKO SPOROČILO S TO VSEBINO ODGOVORNIM NA NIJZ, MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE: gp.mz@gov.si, mario.fafangel@nijz.si, bojana.beovic@kclj.si, info@nijz.si, mateja.logar@kclj.si

LAHKO OBJAVITE TUDI NA FACEBOOKU IN OSTALIH DRUŽABNIH OMREŽJIH.

Hvala. Janez

P.S. Ta zapis je racionalen pogled na situacijo iz vidika PREBOLEVNIKA. Upam pa, da bo sprožil širši razmislek in nova vprašanja, ter s tem počasi pomagal razkriti celovito sliko.

Če slučajno prebere to pismo tudi kdo od »odgovornih« upam, da mu bo po tem zapisu jasno, zakaj so ljudje na ulicah in zakaj se jih mnogo tudi ne cepi. Pa saj to verjetno veste, le odločili ste se malo poigrati z našimi življenji in ugajati »vrhovni oblasti« z doseganjem v naprej določenih ciljev.

P.P.S.  Za obvladovanje epidemije bi bilo nujno potrebno spremljati več podatkov

V tej epidemiji imamo 4 statistično pomembne kategorije, ki jih je potrebno spremljati

– necepljene in neprebolele

– necepljene in prebolele

– cepljene in prebolele

– cepljene in neprebolele

Te kategorije je potrebno spremljati ločeno tudi na naslednjih področjih:

– dnevne okužbe

– hospitalizirani

– intenzivna nega

V sledilniku so samo na področju intenzivne nege zajeti “prebolevniki”

Prav tako je treba te skupine deliti po starostnih skupinah!