041 789 319 satjam@gmail.com

Strupen dež v Bosni

1000 krat več težkih kovin kot v Saharskem pesku…

Odvetnik g.MIRNES AJANOVIĆ: Inštitut za kemijsko inženirstvo (HI) je analiziral vsebino “umazanega dežja” v BIH in jo primerjal z običajnim saharskim peskom

VIR: https://youtu.be/Ua3BW35rfPs

Sporočilo za javnost – ANALIZA VSEBINE “Umazanega dežja” S SAHARANSKIM PESKOM INŠTITUTA ZA KEMIJSKO INŽENIRSTVO, ki je večkrat napovedal pojav “nevarnega umazanega dežja” s saharskim peskom v Evropi in Bosni in Hercegovini. Nacionalni krizni štab BiH je Inštitutu za kemijsko inženirstvo doo Tuzla, Testni laboratorij, je posredoval vzorec peska iz južne Tunizije in vzorec peska iz Dobošnice Donja pri Lukavcu vzeto 7. aprila 2022 po “umazanem dežju” , da bi poleg analize deževnih delcev opravili še primerjalno analizo pravega saharskega peska s peskom v dežju, je povedal odvetnik Mirnes Ajanović, predsednik BOSS-Bosanske stranke.

Kemijski inštitut je predložil Poročilo o testiranju z dne 24. 5. 2022 pod številko: 361-02 / 22 (za pripravek je bilo plačano 725,40 KM), v katerem je ugotovljeno, da je v testiranem vzorcu iz BiH 24 elementov, in da je bila v zvezi s Pravilnikom o določanju količine škodljivih in nevarnih snovi v deželi FBiH vsebnost arzena, barija, niklja in cinka določena v vzorcu, ki je višji od dovoljene mejne vrednosti.

V primerjavi s saharskim peskom in saharskim peskom iz tokratnega umazanega dežja je bilo ugotovljeno, da umazani dež vsebuje 44-krat več arzena, barija 660, niklja 2500, cinka 64 in železa 23-krat več. Prav tako je bilo ugotovljeno, da vzorci vsebujejo Aluminij v pesku iz Sahare 14,2 mg/kg, medtem ko pesek umazanega dežja v BiH vsebuje 10342 mg/kg, kar je 728-krat več kot Aluminij iz Sahare.

Za dokončno ugotovitev o vzroku te kemične sestave prahu po padavinah je treba po naročilu državnih institucij in zakonsko predpisanih postopkih vzorčenja opraviti dodatne analize z več različnih nahajališč. Predsednik BOSS, odvetnik Mirnes Ajanović zahteva na Svetu ministrov BiH, ki vsebuje tudi poročilo o raziskavah Inštituta za kemijsko inženirstvo, da se nemudoma vključi in izvede celovita analiza terena v Bosni in Hercegovini, vključno s TOKSIKOLOŠKO ANALIZO ali je prišlo do absorpcije v organizmih. Da bi pridobili uradne rezultate analiz in po potrebi pravočasno ukrepali z namenom zaščite občanov in ekosistemov.

Kaj pada z neba – odličen 9 min video FES:

Španija

Španska vlada je po naročilu ZN (Združenih narodov) priznala škropljenje nevarnih chemtrailov na državljane:

VIR: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/spanjolska-vlada-priznala-je-prskanje-chemtrailsa-na-gradane-po-nalogu-un

PREVOD: 16. aprila 2020 je španska vlada tiho priznala, da je pooblastila vojsko, da razprši celotno prebivalstvo z biocidi. Ta medicinski poskus za celotno populacijo je bil izveden pod okriljem »Nujne pomoči za obvladovanje zdravstvenih razmer, ki jih povzroča Covid-19«. Ta obupan, a dobro zasnovan načrt krši več točk Nürnberškega zakonika, sporazuma o človekovih pravicah in medicinski etiki, ki se v nobenem primeru ne izvaja.
Španski minister za zdravje je bil pooblaščen za uporabo vojaških enot za množično škropljenje državljanov

To operacijo sledenja biocidnih kemikalij je omogočila kraljeva uredba 463/2020 z dne 14. marca, ki je ministru za zdravje omogočila, da sprejme “vrsto ukrepov, katerih cilj je varovanje blaginje, zdravja in varnosti državljanov ter boj proti napredovanju in krepitvi bolezni. javnega zdravstvenega sistema.”

Kraljevi odlok 463/2020 dovoljuje ministru za zdravje “izdajati odloke, sklepe, določbe in razlage, ki so v okviru svojega delovanja kot pristojnega organa potrebni za zagotavljanje opravljanja vseh storitev, rednih ali izrednih, za zaščititi ljudi, blago in kraje. , s sprejetjem katerega koli od ukrepov, predvidenih v enajstem členu ekološkega zakona 4/1981 z dne 1. junija o stanju pripravljenosti, izjemi in kraju.”

Poleg tega je odredba SND / 351/2020 španskemu ministrstvu za zdravje dala vrhovno in neomejeno pooblastilo za aktiviranje španskih oboroženih sil in vojaških enot za nujne primere za napotitev biocidnih kemikalij nad državljane. Minister za zdravje Salvador Illa Roca je uporabil ta nova pooblastila za vsiljevanje medicinskih poskusov celotnemu prebivalstvu, pri čemer je uporabil vojsko kot orodje v skladu s členom 15.3 Organskega zakona 5/2005 o nacionalni obrambi.
Španija ima zgodovino uporabe “zračnih medijev” za spreminjanje vremena

Španija je že prej sprejela postopke za škropljenje celotne populacije s kemikalijami. Standard UNE-EN 14476 pooblašča Ministrstvo za zdravje, da pripravi seznam virucidnih kemikalij, antiseptikov in razkužil. Kraljevi odlok poziva ministrstvo za zdravje, naj aktivira “zračne medije” in “tehnike dezinfekcije zraka”, ki bodo uporabljene v nujnih primerih. Tehnike vključujejo nebulizacijo, toplotno nebulizacijo in mikro nebulizacijo, z navedenim ciljem doseči “vse površine” v državi. Obrambne enote HRKB v okviru oboroženih sil in enota za vojaške izredne razmere so že opremljene za razporeditev teh materialov in izvajanje postopkov dezinfekcije zraka po vsej državi.

Ta dejanja se običajno imenujejo “teorija zarote”, čeprav je bila Španija prej uporabljena kot poligon za kemične sledi, ki vključujejo svinčev dioksid, srebrov jodid in diatomit. Te operacije chemtrail so bile uporabljene leta 2015 za ustvarjanje podnebja. Koktajl dvigne lokalne temperature in potisne vlago z neba, da ustvari pogoje, ugodne za turizem. Evropski poslanec Ramon Tremosa Balcells je 19. maja 2015 v Evropskem parlamentu pričal, da so delavci nacionalne meteorološke agencije poročali, da letala širijo strupene kemikalije po Španiji.

Globalisti, kot je Bill Gates, prav tako poskušajo uporabiti države kot poligone za projekte chemtrail za zatemnitev Zemlje pred Soncem. Ti projekti geoinženiringa so bili predlagani kot rešitve za “podnebne spremembe”. Projekt Bill Gate so mednarodni znanstveniki ocenili za neetičnega. Ti programi geoinženiringa negativno vplivajo na vremenske vzorce, kmetijstvo, ekosisteme, kakovost zraka, zdravje ljudi ter varnost hrane in vode, hkrati pa postavljajo pod vprašaj različne kršitve človekovih pravic. Kdo je lastnik neba in kdo bo odgovoren za eksperimentiranje na človeški populaciji brez soglasja prebivalstva?

Ali ste vedeli…

1… da Svetovna zdravstvena organizacija SZO (angleško WHO) želi delovati kot ena svetovna medicinska vlada?

2… da je SZO v lasti in pod nadzorom zasebnikov, ki jih nihče ne voli demokratično?

3… da so vsi narodi sveta zavezani k nedvomni podrejenosti kakršnim koli smernicam, ki jih izdaja SZO?

4… da je SZO zasebni subjekt z medicinsko nadvlado celotnemu svetu, izven katere koli oblike demokracije?

5… da je celoten zdravstveni sistem našega sveta v lasti finančnih oligarhov, ki ga uporabljajo za obvladovanje celotnega človeštva?

6… da ko SZO razglasi pandemijo, so zakoni vseh narodov razveljavljeni in ves svet je podvržen tako imenovani ‘ustavi’ SZO?

7… da lahko SZO kadar koli razglasi pandemijo na podlagi katerega koli lažnega zdravniškega testa?

8… da JE za kovid SZO razglasila pandemijo na podlagi zelo napačnega testa PCR, ki povzroči do 94 % lažno pozitivnih?

Stop nadzoru sveta – glas svobode – veliko sojenje dr. Reiner Fuelmich >>

To je nekaj dejstev, ki so jih izpostavili vrhunski strokovnjaki iz Svetovne zdravstvene organizacije SZO (WHO) in Združenih narodov kot priče v VELIKEM SOJENJU: GRAND JURY EVIDENCE 1.

Vsi uradni dokumenti so v dokazih velike porote GRAND JURY 1, ki jih lahko prenesete tukaj: pdf 87 strani za download in print >>

Njihove informacije potrjujejo strokovnjaki iz britanske mornarice, ameriške marince, vlade Združenega kraljestva, CDC, britanske obveščevalne službe itd.

Spodaj so 3 kratki povzetki tega dokumenta s sojenja GRAND JURY 1.

Preberimo, podpišimo aktualno peticijo spodaj z 11.5. in delimo daleč naokoli!

Podpišimo peticijo zgorjaj PROTI mednarodni pogodbi z WHO, ki se želi povzpeti nad ustavo in demokracijo držav!

1.pričevanje:

Londonsko mesto in svetovna prevlada

Povzetek pričevanja spodaj: Soočamo se s ponovnim rojstvom prastarega sistema suženjstva, ki je sedaj tehnološko nadgrajen, da bi postavil povsem novo raven vseobsegajočega zasužnjenja celotnega svetovnega prebivalstva v medicinskem enovladju svetovno zdravstvene organizacije SZO – WHO.

Prvi dve izvedenski priči na drugi seji velike žirije sta nekdanji častnik britanske obveščevalne službe (partnerske agencije ameriške nacionalne varnostne agencije) in kanadski preiskovalni novinar z velikim zgodovinskim znanjem.

Razlagajo dolgo zgodovino cilja britanske elite po svetovni prevladi.

Britanski imperij še vedno obstaja in vključuje Združeno kraljestvo, Kanado, Avstralijo, Novo Zelandijo, Indijo, 19 afriških držav in Karibe, medtem ko njihova vplivna roka sega v tako rekoč vse druge države sveta.

Sedež britanske elite je v City of London, na površini ene kvadratne milje v središču Londona. Londonskega Cityja ne upravlja britanska vlada, ampak nasprotno, kraljuje nad njim. Londonsko mesto ima svoja sodišča in policijo in nikoli ni bilo izpodbijano glede svoje suverenosti in samouprave. Vlada kroni in večini Zemlje.

Po besedah ​​britanske elitne insajderske priče, ki je bila vzgojena v njihovih internatih in univerzah, ti elitisti verjamejo, da imajo pravico zasužnjiti preostalo človeštvo, ki ga imajo za svojo ‘živino’. Po svojih pogledih si lastijo prebivalstvo – telo, um in dušo.

Demokracijo so ustvarili kot iluzijo, da bi ohranili mir ljudi, medtem ko londonsko mesto odloča in vleče niti.

Ta elita je naredila več poskusov tako imenovanih “novih svetovnih redov”, ki so bili vsi neuspešni. V ZDA so skoraj uspeli obvladati, a tudi tam niso uspeli.

Zdaj uporabljajo pandemije – in druge organizirane katastrofe, ki so jih načrtovali – za dosego svojega cilja svetovne prevlade, s psihološkimi tehnikami, da bi svetovno prebivalstvo slepo ubogali vsak njihov ukaz, pod krinko ‘varnosti vseh’.

Preprosto povedano: ustvarijo krizo in nato ponudijo rešitev, ki vedno prinese več njihove tiranije.

Nadzor uma je že dolgo v središču njihove strategije. Po treh industrijskih revolucijah se zdaj pojavlja četrta industrijska revolucija, ki se osredotoča na lastništvo umov ljudi.

Globlji namen programov cepljenja je urediti genom človeštva in tako ustvariti novo transčloveško raso, ki se bo obnašala v skladu z željami oligarhov. Čeprav je bila to v preteklosti vedno končna želja tiranov, šele zdaj tehnologija omogoča, da genska sprememba človeštva postane popolni sužnji.

2.pričevanje

Psihološka manipulacija

Povzetek pričevanja spodaj: Kriminalni politični sistem, ki uporablja uporabno psihologijo, je bil sprožen na javnost in zdravstvene delavce, da bi spremenili njihovo razmišljanje in vedenje. Prav to se je zgodilo tudi v nacistični Nemčiji.

Na drugi seji drugega dne velike žirije poslušamo Briana Gerrisha, nekdanjega častnika kraljeve mornarice Združenega kraljestva, specializiranega za sledenje podmornicam, ki je trenutno raziskovalni novinar in višji urednik UK Column. Pridruži se mu ena od njihovih strokovnih raziskovalk, Debbie Evans, ki je bila vladna svetovalka na Ministrstvu za zdravje Združenega kraljestva.

Razkrivajo dokumente, ki dokazujejo nekaj zelo zaskrbljujočega: vlade uporabljajo uporabno psihologijo in hipnozo za ustvarjanje strahu in tesnobe v populaciji in zdravstevenem osebju, da bi spremenili njihovo vedenje. Zlasti med pandemijo covida se je to v veliki meri uporabljalo.

Ti strokovnjaki razkrivajo tudi, kako so se v Nacionalno zdravstveno službo infiltrirali finančni ‘agenti za spremembe’, ki preusmerijo fokus z bolnikov na dobiček. To je bilo storjeno tudi s pomočjo psihološke manipulacije, ki je spremenila miselnost zaposlenih v NZS.

Dokazi kažejo, kako je bil celoten zdravstveni sistem po vsem svetu strateško infiltriran in preoblikovan, da je postal vrtiljak za finančne oligarhe, da se dodatno obogatijo in pridobijo popolno oblast nad prebivalstvom, ne le v Združenem kraljestvu, ampak v državah po vsem svetu.

Razvit je bil koncept duševne higiene, ki promovira idejo, da se za duševno zdrave štejejo samo ljudje, ki se podredijo miselnosti finančne kriminalne elite, medtem ko je treba tiste, ki se ne strinjajo, utišati in, če je mogoče, izkoreniniti.

3.pričevanje

Svetovna zdravstvena organizacija SZO – WHO

Povzetek pričevanja spodaj: Ti žvižgači Svetovne zdravstvene organizacije SZO – WHO in Združenih narodov razkrivajo, da so zasebni subjekti ustvarili svetovni sistem, ki jim omogoča, da z izgovorom “izrednih zdravstvenih razmer mednarodnega pomena” oropajo človeštvo vseh pravic in svoboščin ter izvajajo totalitarni režim, ki ga nadzirajo finančna oligarhija.

Naslednji dve izvedenki sta dr. Silvia Behrendt in dr. Astrid Stuckelberger, ki sta bili na vodilnih položajih v Svetovni zdravstveni organizaciji in Združenih narodih. Razkrivajo, kako se je SZO strateško infiltrirala v vse narode sveta z namenom odpraviti demokracijo in vsiliti lastno tiranijo vsem članom človeštva.

Svetovna zdravstvena organizacija ima svojo “ustavo”, besedo, ki je bila skrbno izbrana z namenom, da nadomesti ustave narodov.

Države članice – ki so dobesedno vsak narod na svetu – so zavezane k nedvomni poslušnosti vsem, kar pravi SZO, in tako dejansko postane ena svetovna vlada, ki deluje v celoti zunaj nacionalnih ustav in kakršne koli demokracije.

Vse to poteka pod krinko ‘zdravstva’. Mednarodni zdravstveni predpisi (imenovani IHR) so bili izumljeni, da bi utrli pot tej svetovni tiraniji. Vse, kar potrebujejo, da podredijo svet na dosegu roke nadzora, je metoda za razglasitev „izrednega stanja na področju javnega zdravja mednarodnega pomena“, kar je mogoče zlahka izvesti z lažno diagnostiko. Dr. Behrendt razkriva, kako ni bilo pandemije covida, dokler ni bil uveden napačen test PCR, ki je nenadoma povečal tako imenovane ‘primere’ za 14-krat.

Ti žvižgači SZO tudi razkrivajo, kako ta totalitarni svetovni zdravstveni sistem v celoti nadzorujejo zasebne korporacije in zasebniki, ki uporabljajo svoja ogromna finančna sredstva za vsiljevanje lastnih načrtov celotnemu človeštvu.

Bill Gates je bil na primer leta 2012 na Svetovni zdravstveni skupščini razglašen za vodjo globalnega akcijskega načrta za cepivo 2012-2020, čeprav nima nobenih zdravstvenih kvalifikacij in se po njegovih lastnih besedah ​​ukvarja s cepivi le zaradi astronomske finančne dobičke. Gates je postal tudi glavni financer SZO, ki jo dejansko nadzoruje, kar pomeni, da celotnemu svetu vlada Bill Gates. Seveda je Gates po drugi strani podrejen drugim, višjim finančnim subjektom, ki ga uporabljajo, da podredijo svet svoji tiraniji.