041 789 319 satjam@gmail.com

NUJNO vabljeni k udejanjanju državljanskim pravic in dolžnosti v podporo skupnemu in najvišjemu dobremu ljudi naše dežele.

ljudska lista . si >>

O NAS >> https://www.ljudskalista.si/o-nas/

Podpišimo 3+1 obrazce!

Napotki >>

(tudi za podpis iz bolnišnice, zapora, tujine, invalidi, bolni)

Civilno družbeno gibanje Zdrava družba na volitve 2022 z ljudsko listo volivk in volivcev >>

VOLITVE 24.4. – LJUDSKA LISTA – PODPIS za kandidaturo

 • LJUDSKA LISTA je pripravila 3 čudovite zakone oziroma dopolnitve za dobro ljudi, za katere podpišemo podporo na 3 obrazcih.
 • Sočasno podpišemo še 1 obrazec za podporo nestrankarski LJUDSKI LISTI.
 • Skupaj torej 4 potrjene obrazce pošljemo na naslov: Zdrava družba, Metelkova 7b, Ljubljana.

1 obrazec je enak za VSE liste in stranke, ki bodo sodelovale na volitvah 24.4., zato ga ne izročamo drugim, ki bi čakali pred Upravno enoto in ‘zbirali potrjene obrazce’. Na ta obrazec OBVEZNO vpišemo še datum volitev 24.4.2022 v to okence!

…………………………………..

PRIMER pravilno izpolnjeni vsi 4 obrazci za print >>

………………………………..

Ljudska lista

S podporo LJUDSKE LISTE, da kandidira na parlamentarnih volitvah, obidemo obstoječi skorumpirani strankarski sistem in gradimo nove vrednote za zdravo družbo. Cilj je, da v vsaki od 8 volilnih enot zberemo najmanj 1.000 podpisov podpore, kar bo Nestrankarski LJUDSKI LISTI omogočilo kandidirati na parlamentarnih volitvah. Potrebujemo zbranih 8.000 podpisov podpore v celotni Sloveniji.

Zdrava družba NI STRANKA.

Zdrava družbs je GIBANJE – ljudska pobuda, ki v sodelovanju z Civilno iniciativo slovenskih pravnikov in Civilno iniciativo slovenskih zdravnikov, skrbi za resnico in ozaveščanje o tem kaj je prav in kaj narobe ter kaj je zdravo in kaj zdravju škoduje. To so etične in neodvisne, svobodne iniciative vrhunskih slovenskih strokovnjakov na svojih področjih, ki niso zavezani umetnim konstruktom obstoječe politike.

………………………………………

To je že uspelo – PODPIS OBRAZCA za kandidaturo LJUDSKE LISTE na Državnozborskih volitvah 24.4.2022:

 1. Na svoji najbližji Upravni enoti ali krajevnem uradu zahtevamo brezplačni obrazec Podpora listi kandidatov in kandidatk za volitve v Državni zbor“.
 2. Obrazec izpolnimo z osebnimi podatki, NATANČNO TAKO, kot so zapisani v našem osebnem dokumentu vključno z ulica, cesta itd – SVOJ PODPIS dodamo šele PRED URADNO OSEBO, ki ta dokument OVERI z žigom in podpisom in nam ga izroči.
  PRAZEN OBRAZEC za print 1 stran >>
  PRIMER IZPOLNJENEGA OBRAZCA za print >>
 3. Tak potrjen obrazec pošljemo koordinatorjem Zdrave družbe na naslov:

Zdrava družba, Metelkova 7b, Ljubljana.

 • 041 641 225  zmaga@ljudskalista.si

………………………………….

Sedaj pa še 3 ZAKONI – LJUDSKI ZAKONI – PODPIS PODPORE 3 obrazcev:

Sedaj sočasno podpišemo na Upravni enoti še 3 obrazce, na vseh vpišemo pri črki C šifro:

……………………………………

PRVI OBRAZEC:

Obkrožimo C, napišemo šifra 920, na črto pa: LJUDSKI PKPKP

PRAZEN OBRAZEC za print >>

20 strani predlog Zakona PKPKP >>

To je podpora za Proti Koronski Proti Korupcijski Paket, 1.Zakon. To je prvi ljudski protikoronski zakon, ki NE dovoljuje korupcije v imenu farmacije in politike. Videoposnetek predstavitve zakona pa je tukaj: https://www.zdravadruzba.si/zacetek-zbiranja-podpisov-za-prvi-ljudski-proti-koronski-zakon/

…………………………………………

DRUGI OBRAZEC:

PRAZEN OBRAZEC za print je isti kot zgoraj…

Obkrožimo C, napišemo šifra 924, na črto pa: ZAKON O FARMACEVTSKIH SREDSTVIH

To je podpora za Zakon o spremembah in dopolnitvah ZAKONA O ZDRAVNIŠKI SLUŽBI, 2.Zakon. Zdravnike razbremeni grožnje z odvzemom zdravniške licence v primeru, da se zdravnik poleg uradne medicine ukvarja tudi z drugimi vrstami medicine.

Predlog sprememb Zakona o Zdravniški službi in Zakona o farmacevtskih sredstvih za print >>

…………………………………….

TRETJI OBRAZEC:

Obkrožimo C, napišemo šifro 921, na črto pa: ZAKON O ZDRAVNIŠKI SLUŽBI

PRAZEN OBRAZEC za print je isti kot zgoraj…

To je podpora za Zakon o spremembah in dopolnitvah ZAKONA O FITOFARMACEVTSKIH SREDSTVIH, 3.Zakon. Predlaga uporabo biopesticida iz drevesa Neem (Azadiratha Indica), ki je najučinkovitejši biopesticid, cenovno dostopen, popolnoma varen za ljudi, sesalce, praviloma ne škodi niti čebelam. Hkrati se že stoletja uporablja celo kot zdravilo tisočih bolezni, Glede na oceno WHO, da letno zaradi sintetičnih pesticidov umre 2,5 milijona ljudi, 25 milijonov pa utrpi hujše posledice, želi predlagatelj s sprostitvijo pogojev za uporabo tega biopesticida slovenskim pridelovalcem hrane in vrtičkarjem olajšati uporabo najboljše rešitve za varovanje pridelkov in zdravja, in  posledično uživalcem hrane VARNO in ZDRAVO HRANO.

Zakaj Zakon o zdravniški službi in Zakon o farmacevtskih sredstvih: https://www.zdravadruzba.si/drzavni-zbor-razpisal-rok-za-podporo-se-dveh-novih-zakonskih-predlogov-gibanja-zdrava-druzba/

Pogovor pri dr. Reiner Fullmich o Sloveniji: https://www.ozavesceni.si/pogovor-pri-dr-fuellmichu-o-sloveniji/

…………………………………..

PRIMER pravilno izpolnjeni vsi 4 obrazci za print 4 strani >>

…………………………………..