041 789 319 satjam@gmail.com

9 min video slovenske zdravnice

Dr. Nada Hiti je s poskusom pod MIKROSKOPOM in MAGNETOM ter laboratorijsko ANALIZO na več načinov skrbno pokazala dejstvo, da so v palčkah za PCR teste in cepivih prisotne velike količine kovin, ki tam ne bi smele biti.

Uradni zagovorniki cepiv in PCR testov pa to javno opravičijo z izgovorom, da so kovine vsepovsod, če podrgneš z vato po pisalni mizi itd… Morda, a tega ne vbrizgavamo v telo in tiščimo globoko v nos.

Mikrobi in toksini so tudi vsepovsod, vendar se izogibamo umazanih in onesnaženih mest v dobro zdravja – čemu pa služi sedaj redno vbrizgavanje kovin v telo s cepivi in vnos s palčko PCR testov ?

Te kovine že pod mikroskopom reagirajo na magnet in se združujejo v skupke. Nano delci kovin v telesu, še posebj težkih kovin, kot je kadmij in celo radioaktivni uran, ter velike količine železa ter arzen, molibden, kositer, aluminj in nikelj so telesu škodljivi.

To so strupi, ki dražijo imunski sistem in povzročajo avtoimunske bolezni, alergije in še mnogo drugega.

9 min VIDEO zdravnice  je izbrisan, ogledate si ga lahko v članku na Planetu lepote kot 2. video po kliku tukaj –

(1. video s pomarančo je druga vsebina, kliknite na video 10 cm nižje) >>

Nekaj rezultatov iz analize kovin v PCR palčki in cepivih:

Roza sliki spodaj pod mikroskopom nakazujeta sprijemanje kovinskih delcev iz PCR palčke in cepiva pod mikroskopom:

1.slika pod mikroskopom je BREZ MAGNETA, pod njo pa je

2.slika Z MAGNETOM in kovinskimi skupki.

 

Dr. Nada Hiti v videu izrecno pove, da je večkratno ponavljanje odmerkov cepiv in PCR testov z vsebnostjo kovin in težkih kovin zdravju škodljivo.