041 789 319 satjam@gmail.com

VIDEO strup kobre, podnapisi, 47 minut:

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.25447-2/10000000_524719302607627_575509059831439275_n.mp4?_nc_cat=108&vs=38ec33cd042ef75a&_nc_vs=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%3D%3D&ccb=1-5&_nc_sid=f97d39&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6Im9lcF9oZCJ9&_nc_ohc=80NNbMJu7AkAX-Ojjrh&_nc_ht=video.fmbx2-1.fna&oh=00_AT9FOjTXgAjD-gboRIVH-_hxUXiarA2QjuRNhqN5Y22zIA&oe=625E481A&_nc_rid=695575970048438&fbclid=IwAR2WNtIEH5pStgt_bUc4X5OZy9KWeuVZWkTW7oA74_Q_vnk-oYF_oYij7EE

 

RESNICA O COVID-19

PAPEŽEV STRUP IN HUDODELSTVO ZOPER ČLOVEČNOST
 
Česa se ljudje najbolj bojijo?
 
RESNICE!!!
 
“Jezus Kristus” je rekel: »Spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.«
 
Če nas bo resnica osvobodila, zakaj potemtakem lažemo? 
Tričetrt življenja sem živel z raznovrstnimi lažmi, toda v trenutku, ko sem se odločil, da želim osebnostno rasti, sem moral narediti najpomembnejši korak, in to je, da preneham lagati. 
Ljudje mislijo, da se z lažjo ubranijo in zaščitijo, toda pri tem pozabljajo, da se z vsako lažjo, ki jo izrečejo, v resnici zlažejo sami sebi. Laž, ki jo izrečemo, je v resnici vibracija, ki se spremeni v negativno energijo in ta negativna energija postane del nas.
Ljudje lažemo zaradi petih najpogostejših razlogov in verjeli ali ne, ženske lažejo več kot moški in ne, tega nisem napisal, zato ker sem moški, ampak so to pokazale raznovrstne svetovne študije. Najpogostejši razlog za laganje je strah pred prizadetostjo. V tem primeru je laž neke vrste samoobramba. Drugi najpogostejši razlog je strah pred konfliktom. Ljudje ne maramo konfliktov, zato se zatečemo k laganju, ki se izkaže kot boljša alternativa resnici. Tretji najpogostejši razlog je strah pred zavrnitvijo. Ljudje želijo ugajati, zato moški in ženske drug drugemu lažemo, da bi se predstavili v boljši luči. Seveda pa s tem dosežemo ravno nasproten učinek. Četrti najpogostejši razlog za laganje je iz sočutja do ljudi, ki nam največ pomenijo. Peti pa je strah pred kaznijo. Vsi se bojimo kazni in predvsem negativnega odziva staršev, partnerja ali prijatelja. Nenazadnje pa ljudje največkrat lažemo sami sebi, predvsem zato, da bi lažje prebrodili zavrnitve ali krize. Lažemo si s tega vidika, da zanikamo svoje šibke točke in predvsem zato, da bi utišali občutek krivde, ki nas razjeda globoko v naši notranjosti. Laž je obrambni mehanizem, ki pa nima dolgoročnega učinka, saj bo čas vedno pokazal resnico. Ko enkrat začneš delati na sebi, razumeš, zakaj prenehaš lagati in zakaj govoriš samo še resnico. 
 
Laž in resnica sta temelja naših vrednot in prepričanj. Dve leti že pišem o neverjetnih lažeh, iz katerih so načrtno zgradili sistem našega življenja in ljudje si še naprej lažejo in govorijo, da pišem pravljice, namesto, da bi se soočili z resnico in s tem nadgradili svoje življenje. Moj cilj ni, da mi verjamete, ampak, da se sami odpravite na pot raziskovanja, ki vas bo pripeljala do končne resnice v podobi največje znanstveno-fantastične grozljivke, ki se dogaja okoli nas. 
 
Resnica, ki jo boste odkrili, je tako grozljiva, tako kruta, da kljub temu, da se zelo dobro zavedam, kaj prihaja, verjamem, da bom pretresen in šokiran tudi sam, ko nam bo v celoti obelodanjena. Nikoli nisem maral grozljivk in verjemite mi, da bo to, kar bomo izvedeli in spoznali, le 1% tega, kar bi se nam zgodilo v najhujši grozljivki, ki so jo kadarkoli posneli na filmski trak. Da ne boste nekateri napačno razumeli ravnokar prebranega. Prihajajo pravljični časi, ker se ZLO poslavlja z našega sveta, toda tisto najpomembnejše, kar se mora zavedati sleherni človek, je to, da če želi osebnostno rasti in doseči čim višjo raven osebnostnega razvoja, mora imeti pogum in se podati v najtemnejše kotičke in se soočiti z najhujšimi težavami, ki mu jih prinaša življenje. Za človeka, ki se osebnostno razvija, ni dovolj, da govori samo o svetlobi, energijah in lepih stvareh, pomembno je, da se sooči tudi s hudimi in temačnimi, z grozotami, zaradi katerih ga spreleti srh, začuti strah, se mu naježi koža in mu zaledeni kri v žilah. Samo tako se lahko nauči, kaj pomeni svetloba in samo tako lahko spozna, kako močna je in ve, da prežene še tako grozljivo temo, tudi v tistih delih življenja, kamor svetloba še nikoli ni posijala.
 
Dve leti že raziskujem laž, uradno imenovano COVID-19, za katero so zdravniki, medicinske sestre, policisti, tožilci, sodniki, politiki, novinarji, inšpektorji in ostali pokvarjenci prodali svojo dušo SATANU. Kot sem vam napisal, čas resnici vedno na široko odpre vrata in razkrije laž. Tri stvari, ki ne morejo dolgo ostati skrite, so sonce, luna in resnica. Resnica, ki so jo z vsakodnevnimi lažmi poskušali skriti pred ljudmi, je končno prišla na dan. Dr. Bryan Ardis je človek, ki se je na svetovni lestvici kandidatov za atentat postavil ob bok predsedniku Donaldu Trumpu. 
 
Kdo je Dr. Bryan Ardis? 
To je človek, ki je znal razplesti zapleten klobčič laži in svetu razkriti resnico o tem, kaj je v resnici COVID-19.
Ali so mediji resnico posredovali ljudem??? Ste se vprašali, ZAKAJ NE???
 
Večkrat sem napisal, da virusi ne obstajajo, da so vse bolezni umetno ustvarjene z namenom, da nas elita naredi kronično bolne, da nas lažje nadzoruje. Vprašajte se, kako je mogoče, da nikoli nihče ni ugotovil, da so vsi virusi nastali v laboratorijih in da so jih naredili zato, da so ustvarili izjemno dobičkonosno tržno nišo, s katero so vsako leto zaslužili milijarde evrov.
 
Marca 2020 smo začeli preko dnevnih televizijskih in radijskih poročil poslušati o smrtonosnem virusu SARS-CoV-2, ki povzroča izjemno nalezljivo bolezen COVID-19. Gledali smo posnetke okuženih ljudi na Kitajskem, ki so sredi ulice padali na tla in mediji so širili novice o tem hudem virusu, ki pobija ljudi. Za zbujene je bila celotna zadeva laž že od samega začetka, saj so o pandemiji koronavirusa pisali že pred več kot 30 leti. Bili smo pripravljeni na njihove pokvarjene načrte, ki so jih zapisali v Agendi 30. Tisti, ki nas je držal pokonci, je seveda predsednik Donald Trump z ekipo Q, ki se je v tem času že bojevala proti reptilom in eliti, zato smo vedeli, da moramo celotno zadevo gledati z drugačnega zornega kota. Vedeli smo, da VIRUSI IN BOLEZNI V NARAVI NE OBSTAJAJO. Oboje je ustvarila farmacevtska industrija, ki uporablja pomanjkljivo »teorijo o mikrobih«, da lahko ljudem na račun zaslužka in kontrole nad populacijo prodaja zdravila in cepiva. Virusi, ki jih farmacija lažnivo predstavlja, so v resnici toksini oziroma strupi. Vsi virusi so patentirani, kajti narave se ne more patentirati. To pomeni, da so izdelani v farmacevtskih laboratorijih. Če bi bila »teorija o mikrobih« resnična, danes na svetu ne bi bilo živega človeka. Mikrobi, bakterije, glivice, patogeni organizmi in celo »virusi« so povsod. 
 
Virus je v bistvu LIPOPROTEIN, torej LIPO – maščoba in PROTEIN – beljakovina. 
 
Oboje nujno potrebuje naša sluznica kot material za obnovo.
»Virusi« v človeškem telesu so v resnici beljakovinski eksosomi (znotrajcelični mehurčki, ki odnašajo odpadne snovi iz celic) znotraj naše RNK (Ribonukleinska kislina). Vse te snovi so glavni gradniki življenja in tudi naših teles. Tako imenovane »bolezni« so zgolj simptomi toksičnosti naših celic. Tako imenovane »viruse« ustvarjajo naša telesa sama kot mehanizem zaščite pred toksičnostjo (zastrupljenostjo). Ko toksičnost oziroma zastrupitev doseže zgornjo mejo, telo ustvari naravni detoksifikacijski proces, ki ga imenujemo gripa, prehlad, angina ali pljučnica, s pomočjo katerega se znebi smrtonosnih strupov. »Virusi« niso nalezljivi v nobenem primeru in v nobeni obliki. Seveda je to elita vedela, zato je v laboratoriju izdelala raznovrstne strupe, ki jih je identično poimenovala – VIRUS. Edini način, da se nalezete tega umetnega, v laboratoriju ustvarjenega virusa, je ta, da si ga date vbrizgati s cepivom, pri čemer vam »pomagajo« zdravniki in medicinske sestre, ki delajo za farmacijo. 
 
Elita je zadnjih 250 let ustvarjala vse mogoče strupe in iskala načine, kako bi nas zastrupila. Strupe so dajali v hrano, vodo, zdravila, cepiva, oblačila, igrače, sladkarije, kozmetiko, chemtraile in drugam ter nas tako postopoma okuževali s ciljem, da postanemo kronično bolni in posledično odvisni od njihovega pokvarjenega sistema.
Dr. Fauci, ki velja za največjega medicinskega zločinca na svetu, je kmalu po izbruhu pandemije, ki je v resnici PLANndemija, začel promovirati zdravilo REMDESIVIR. To »zdravilo« se PO PODATKIH PROIZVAJALCA veže na od RNA odvisno RNA-polimerazo in zavira razmnoževanje virusa (virus – strup je mrtev, zato se NE MORE RAZMNOŽEVATI) s prezgodnjim zaključkom transkripcije RNA. Remdesivir je pokazal in vitro aktivnost proti SARS-CoV-2. V modelu okužbe s SARS-CoV-2 je bilo zdravljenje z Remdesivirjem uvedeno kmalu po inokulaciji. Živali, zdravljene z Remdesivirjem, so imele nižje ravni virusa v pljučih in manjše poškodbe pljuč kot kontrolne živali. Pričakuje se, da bo Remdesivir aktiven proti zaskrbljujoči različici B.1.1.529 (Omicron). Zadnji stavki o Remdesivirju so prepisani s spletne strani, ki je del Elitine Agende: https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/therapies/antiviral-therapy/remdesivir/, kjer si lahko preberete še več laži o tem »zdravilu«. 
 
Dr. Bryan Ardis je takoj vedel, da Dr. Fauci laže in se je zgrozil, saj bi z uporabo tega Remdesivir »zdravila« ogrozili življenja milijonov ljudi po svetu, za katere bi rekli, da so umrli zaradi COVID-19, v resnici pa bi umrli zaradi zastrupitve z Remdesivirjem. Vedel je, da bodo vsaj 30% ljudem odpovedali organi, kot so ledvica in jetra ali pa bodo doživeli hujšo obliko septičnega šoka (huda sepsa in arterijska hipotenzija – znižanje krvnega tlaka). Vse to je bilo zapisano v mednarodnih študijah, ki navajajo, da je od 673 pacientov kar 290 pacientov oziroma 43,1% umrlo v zgolj 28 dneh. Veliko zdravnikov rado pove, da je Remdesivir neučinkovito zdravilo toda tisto, kar prikrivajo je to, da je Remdesivir hud toksični smrtonosni strup, ki pa ga naš NIJZ na veliko načrtno pozitivno promovira: »Remdesivir je in vitro učinkovit proti SARS-CoV-2«: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/covid-19_tomazic_j.finito.pdf in https://www.dnevnik.si/1042928298.
Da boste razumeli, kako globoko pokvarjeni so zdravniki in farmacevti, potrjuje odločitev ameriške vladne agencije FDA (Food and Drug Administration) – ameriškega vladnega urada za prehrano in zdravila, ki je 21. januarja 2022 pod okriljem Ministrstva za zdravje ZDA, odobrilo uporabo »zdravila« Remdesivir, kot EDINO »ZDRAVILO«, KI SE LAHKO UPORABLJA ZA NOVOROJENČKE.
Med raziskovanjem COVID-19 plandemije je Dr. Bryan Ardis lani od svojega znanca prejel zelo nenavaden SMS z vsebino: »Hej, Dr. Ardis, če bi te pičila klopotača ali bi šel v bolnico po protistrup?« Nikakor mu ni bilo jasno, zakaj bi mu znanec poslal ta SMS, ki nima zveze s COVID-19. Zakaj mu omenja PROTISTRUP? Lotil se je raziskovanja in prišel do neverjetnega odkritja, DA SO VSI PROTISTRUPI ZA KAČE MONOKLONSKA PROTITELESA (Monoclonal Antibodies). 
 
Njegovo raziskovanje se je začelo odvijati v novo smer. 
Ali FDA, CDC, WHO priporočajo MONOKLONSKA PROTITELESA za zdravljenje proti COVID-19? 
 
NE, ne priporočajo in še več: ves čas govorijo ravno nasprotno, da so monoklonska protitelesa neučinkovita in da ne pomagajo pri zdravljenju. Ne samo to, večkrat sem pisal o tem, da so WHO, CDC in vse zdravstvene institucije, vključno z našimi, dobesedno prepovedale izdajo ali uporabo zdravil, kot so: Hidroksiklorokin, Ivermektin, Azitromicin, Doksiciklin, itd.. Zakaj bi vodilne institucije prepovedale ta zdravila? Zbujeni zdravniki z dušo se držijo pravila, da v kolikor svetovne zdravstvene institucije prepovejo uporabo določenih medikamentov, potem je to znak, ki govori v prid uporabe teh zdravil, ker dejansko delujejo. Vprašajte se, kako je kaj takega sploh mogoče? Da vam svetovne zdravstvene institucije in zdravniki preprečujejo uporabljati nekaj, kar je deluje v korist vašemu zdravju? Na tem mestu se morate vprašati, ZAKAJ? 
Ali to pomeni, da WHO, CDC, FDA, Univerzitetni klinični center Ljubljana in večina zdravnikov želijo ljudem, da zbolijo in ne da ozdravijo? 
DA, TA TRDITEV JE 100% PRAVILNA!!!
 
Načrtno pišejo in objavljajo novice, s katerimi negativno programirajo ljudi. Vse novice so prirejene ali v celoti zlagane s ciljem, da nas usmerjajo in vodijo po tisti poti, ki so jo za nas določili oni. V letu 2020 so šli še korak naprej. Namreč zaradi socialnih omrežij je bilo delo pokvarjenih medijev in novinarjev nemalokrat otežkočeno, saj so določeno laž, ki so jo napisali novinarji, ljudje takoj razkrili na socialnih omrežjih in resnica se je razširila med ljudmi. To eliti, ki ima v lasti medije in socialna omrežja, ni bilo všeč, zato je prišla na idejo, da začne uporabljati t.i. Fact Checkerje, ki s pomočjo računalniških algoritmov preverjajo dejstva in dejansko resnico ocenijo kot laž in jo bodisi odstranijo ali prikrijejo z opombo, da so zadevo preverili in da ni pravilna oziroma resnična. »Fukčekerji«, kot jih ljubkovalno imenujemo Anoni, so v resnici dodaten pomožni element elite, ki nas poskušajo prepričati, da prenehamo raziskovati in se vrnemo nazaj v programirano sledenje medijem in vladi.
 
Vrnimo se nazaj na MONOKLONSKA PROTITELESA.
Dejstvo je, da se monoklonska protitelesa uporabljajo kot protistrup pri ugrizu kače. Zakaj svetovne vlade in svetovne zdravstvene institucije ter njihovi zdravniki ne želijo, da bi uporabljali protistrup za kače in zakaj neodvisni zdravniki prihajajo do zaključkov, da protistrup za kače deluje proti COVID-19???
Ali je mogoče, da COVID-19 NI VIRUS??? 
Ali je mogoče, da o tem dejstvu pišem že dve leti in mi le malokdo verjame? 
Ali je mogoče, da je COVID-19 v resnici STRUP KAČE in zato zdravniki in svetovne zdravstvene institucije ne dovolijo uporabe monoklonskih protiteles, ki so v resnici zdravilo proti strupu kače in delujejo tudi priti COVID-19??? 
V tem trenutku si je potrebno zastaviti najbolj osnovno vprašanje: 
Ali je mogoče narediti t.i. FACT CHECK te trditve, torej preveriti dejstvo? 
Ne boste verjeli, kaj se zgodi, ko v GOOGLE vtipkaš vprašanje: 
ALI COVID-19 PRIHAJA IZ KAČJEGA STRUPA? 
Čisto vsi zadetki pišejo, da COVID-19 prihaja bodisi od netopirja, kače ali luskavca (pangolina). Toda tisto, kar najbolj zbode v oči, je način, kako si vsi članki prizadevajo odvrniti pozornost bralca od dejstva, da ta virus prihaja od kače. Popolnoma jasno je, da so vsi mediji pod nadzorom in vsi pišejo identično s ciljem, da nas načrtno odvrnejo stran od resnice, »fukčekerji« pa jim pri tem pomagajo z brisanjem in prikrivanjem resnice na socialnih omrežjih. Iskalce resnice in Anone socialna omrežja blokirajo takoj, ko ugotovijo, da smo se preveč približali resnici. Ves čas so nas prepričevali, da virus prihaja od netopirja, toda dejstvo je, da se je plandemija začela v zimskem času, ko netopirji hibernirajo. Hibernacija ali zimsko spanje je stanje telesne neaktivnosti živih bitij, pri katerem se umiri srčni utrip, zniža telesna temperatura, presnova se upočasni, da se zmanjša poraba energije predvsem v zimskem času, ko ni zadostnih virov hrane, zato je fizično, biološko in kemično nemogoče, da bi COVID-19 prihajal od netopirja. Zdaj pa se vprašajte, kako je mogoče, da tega pomembnega dejstva niso izpostavili vrli znanstveniki? Zato, ker so vsi del te pokvarjene igre!
 
Ko so zdravniki na začetku plandemije delali genetska zaporedja protiteles med ljudmi, ki so v Wuhanu »zboleli« za COVID-19, so prišli do ugotovitve, da njihovo genetsko zaporedje ne prihaja od netopirjev, ampak od proteinov DVEH KAČ: KITAJSKEGA KRAITA in KRALJEVE KOBRE.
 
Dr. Ardis je našel študijo, ki so jo objavili aprila 2020 v Franciji. Ta študija med drugim pravi, da nevrotoksični kačji strup vsebuje majhne nevrotoksine, vključno s toksinom »treh prstov« (Three-fingers: 3FTxs), ki lahko povzroči hitro paralizo pri žrtvah kačjih ugrizov z blokiranjem postsinaptičnega prenosa preko nikotinskih acetilholinskih (Nicotinic acetylcholine (nAChRs)) receptorjev, ki jih imamo v možganih.
 
Ne boste verjeli, da so koničasti (spike) proteini iz SARS-CoV-2 identični proteinom od kače KITAJSKEGA KRAITA in KRALJEVE KOBRE.
 
V Ameriki živeči kitajski znanstvenik in raziskovalec koronavirusa, Dr. Bing Liu, je v laboratoriju na Medicinski fakulteti Univerze v Pittsburghu skoraj šest mesecev leta 2020 raziskoval sekvence koničastih (spike) proteinov in odkril skrivnost ozadja smrti zaradi SARS-CoV-2. Ko je želel svoja odkritja predstaviti javnosti, so ga ubili in uničili njegove raziskave.
 
Vse te zadeve so bile odkrite že pred dvemi leti in zdaj se ponovno vprašajte, kako je mogoče, da nam svetovni mediji, WHO, CDV, NIJZ, dr. Beovičeva, dr. Logarjeva, Vlada Republike Slovenije z Janšo na čelu, ves čas lažejo? Ne samo, da nam lažejo o samem »virusu«, lažejo nam tudi o prenosu tega »virusa«.
 
FDA je dala januarja 2021 v javnost dokument, v katerem je zapisano, da obstaja samo eno ZDRAVILO, KI NE SME biti dano bolniku, ki prejema Remdesivir. To je HIDROKSIKLOROKIN!!! Po navodilih vseh glavnih zdravstvenih institucij (WHO, CDC, FDA, itd.) naj bi Hidroksiklorokin uničil delovanje Remdesivirja, torej njihovega »zdravila« za COVID-19. 
 
725. Odlok o omejitvi predpisovanja in izdaje zdravil z učinkovino klorokin, hidroksiklorokin ali azitromicin, stran 2001: https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2020-01-0725/odlok-o-omejitvi-predpisovanja-in-izdaje-zdravil-z-ucinkovino-klorokin-hidroksiklorokin-ali-azitromicin
 

Raziskave dr. Ardis

 
Raziskovanja so dr. Ardisa januarja 2020 pripeljala do novo objavljene študije, v kateri je neko neznano podjetje financiralo raziskave, v katerih so kar deset let preslikavali vse gene (gene mapping), proteine in peptide strupa KRALJEVE KOBRE. Njihova raziskava je pokazala, da od 139 strupenih genov kraljeve kobre, kar 19 odkritih strupenih genov natančno napade organe v človeškem telesu. Raziskavo je v večini financiralo podjetje GENENTECH, ki je poslovna enota podjetja ROCHE. Da ne boste mislili, da je podjetje GENENTECH majhno podjetje. Lansko leto je zaposlovalo kar 13.539 ljudi. To so neznana podjetja in ker zna Google zelo dobro povezovati raznorazna podjetja, ga je dr. Ardis vprašal, ali obstaja kakršnakoli povezava med podjetjem GENENTECH in GILEAD SCIENCE?
Odgovor je: DA!!!
 
Podjetje GILEAD SCIENCE je leta 2011 od podjetja GENENTECH kupilo dva velika laboratorijska obrata za biološko raziskovanje. To se je zgodilo ravno takrat, ko so se začela desetletna raziskovanja genetskega preslikavanja kraljeve kobre.
Seveda se boste sedaj vprašali, kaj za eno podjetje je GILEAD SCIENCE???
 
PFIZER je avgusta 2020 podpisal pogodbo s podjetjem GILEAD SCIENCE za proizvodnjo REMDESIVIRJA za zdravljenje COVID-19.
 
Sedaj pa poskušajte uganiti, kaj je znano že od leta 2005? Katero zdravilo blokira nikotinske acetilholinske (Nicotinic acetylcholine (nAChRs)) receptorje v naših možganih, ki jih poškoduje strup kraljeve kobre?
HIDROKSIKLOROKIN!!!
 
Ne boste verjeli, »zdravilo« REMDESIVIR je pakirano kot bel prah v majhnih stekleničkah. Strup kraljeve kobre je prav tako bel prah, shranjen v majhnih stekleničkah. Med seboj ju skoraj ni možno ločiti, razen po nalepki na sami steklenički. Prah Remdesivirja se razredči v destilirani vodi in se s pomočjo injekcije vbrizga v krvni obtok. Popolnoma enak postopek velja za prah strupa kraljeve kobre.
 
Ko zdravniki zdravijo »COVID žrtve« z »zdravilom« Remdesivir, morajo po navodilih pred in med zdravljenjem nujno narediti test protrombinskega časa. Protrombinski čas, včasih imenovan PT ali pro-časovni test, je test za oceno strjevanja krvi. Protrombin je beljakovina, ki jo proizvajajo naša jetra. Je eden od mnogih dejavnikov v naši krvi, ki pomagajo, da se kri ustrezno strdi.
 
Ali morda veste, kaj povzroči strup kraljeve kobre človeku, če ga ugrizne ta kača? Med drugim razredči kri, da človek umre tudi zaradi notranjih krvavitev.
 
Na spletni strani CDC, je zapisano, da so stranski učinki Remdesivirja podaljšanje protrombinskega časa, kar je identično temu, kar naredi strup kraljeve kobre.
 
REMDESIVIR, ki ga WHO, CDC, NIJZ in vse ostale zdravstvene institucije promovirajo kot najbolj učinkovito »zdravilo« za COVID-19, je v resnici LIOFILIZIRANI PEPTIDNI PROTEIN KRALJEVE KOBRE!!!
 
KAJ SO PEPTIDI?
Peptidi so osnova celičnega življenja na Zemlji. (1.)
V telesu opravljajo bistvene in osnovne funkcije, od prebave do dihanja in njihovo pomanjkanje botruje k pojavu bolezni in prezgodnjega staranja. Peptidi so povezovalni del vseh telesnih procesov in brez njih prav nič ne bi funkcioniralo tako, kot mora. Različni peptidi različno delujejo oz. so različni peptidi tarčno usmerjeni v delovanje določenih celic, organov in funkcij. Nekateri podpirajo delovanje črevesja, drugi dihal, tretji skrbijo za zdravo prostato, spet drugi za zdravje jeter in tako naprej. Določeni peptidi so usmerjeni na delovanje in spodbujanje imunskega sistema in na izločanje hormonov, spet drugi pa vplivajo na delovanje in obnavljanje že obstoječih peptidov v telesu. Peptidi se nahajajo v prav vsaki telesni celici in imajo številne funkcije, vključno s proizvodnjo hormonov in encimov, spodbujajo absorpcijo hranil ter pomagajo pri presnovi maščob, spodbujajo presnovo ogljikovih hidratov in skrbijo za presnovo in absorpcijo beljakovin, spodbujajo izločanje inzulina in skrbijo za uravnan nivo kortizola in stresa, skrbijo za pravilno absorpcijo beljakovin v mišice in so regulator optimalnega hormonskega ravnovesja, ščitijo in krepijo delovanje imunskega sistema ter obnavljajo delovanje kostnega mozga, spodbujajo normalen razvoj, preprečujejo prezgodnjo menopavzo in andropavzo in so bistveni za dobro delovanje možganov, njihovo pomanjkanje spodbuja nastanek kroničnih obolenj, avtoimunih obolenj in drugih bolezni in težav, ki jih povezujemo s staranjem.
 
Kaj je PEPTIDNI PROTEIN KRALJEVE KOBRE? Kraljeva kobra ima v svojem strupu 139 peptidov, ki napadejo telo žrtve. Vsak od 139 peptidov napade en del človeškega ali živalskega telesa in zato žrtev tako hitro umre. Ugotovili so, katere dele telesa napade posamezen peptid in uporabili samo določenih 19 peptidov, ki jim najbolj koristijo pri njihovem delu.
 
Univerza v Arizoni je poleti 2021 objavila študijo, v kateri so pregledali krvne in druge vzorce ljudi, ki so umrli za COVID-19. Vsi po vrsti so bili zdravljeni z »zdravilom« REMDESIVIR, vzorci pa so prišli iz dveh različnih bolnišnic. Ali bi uganili, kako so dali naslov študiji?
 
»Like Venom Coursing Through the Body: Reserchers Identify Mechanism Driving COVID-19 Mortality« oziroma »Kot strup, ki teče skozi telo: Raziskovalci so ugotovili mehanizem, ki povzroča umrljivost zaradi COVID-19«.
 
COVID-19 NI RESPIRATORNI VIRUS!!!
COVID-19 JE V RESNICI NAČRTNA ZASTUPITEV S KAČJIM STRUPOM!!!
 
V PREJ OMENJENIH LABORATORIJIH SO RAZVILI SINTETIZIRANE PEPTIDE IN PROTEINE OD KRALJEVE KOBRE IN KITAJSKEGA KRAITA.
Zdravniki in medicinske sestre jih načrtno vbrizgavajo točno določenim skupinam ljudi. Omenil sem, da so v strupu kraljeve kobre odkrili 19 strupenih peptidov, ki natančno napadejo izbrane organe v človeškem telesu. Pri diabetiku napadejo trebušno slinavko, pri srčnem bolniku srce, pri človeku s hepatitisom jetra, itd..
 
Vam je zdaj jasno, kako grozljivo pokvarjen je njihov načrt? Uspelo jim je narediti popolno originalno biološko orožje, ki ga je nemogoče odkriti: kačji strup!
In zdaj se vprašajte, kateri je največji svetovni simbol ZLA?
 
Najbolj prepoznaven znak za medicino je KERIKEJ ali HERMESOVA PALICA. To je kratka prerokova palica, prepletena z DVEMA KAČAMA (REPTILOMA) v obliki dvojne vijačnice (DNK), včasih okrašena s krili. Kača simbolizira samo in izključno ZLO. Če boste v kateremkoli zapisu o kači prebrali karkoli dobrega, se morate zavedati, da gre za lažnive informacije, ki so jih napisali z namenom, da vas zavedejo. Kačo najdemo tudi v Bibliji, ko je načrtno zavedla Evo, da je z drevesa utrgala in pojedla sadež, ki ga ne bi smela in zato sta bila z Adamom izgnana iz Raja. 
 
Če mislite, da se njihova pokvarjenost z vbrizgavanjem kačjega strupa konča, se zelo motite. Ti pokvarjenci so šli še mnogo korakov naprej.
Izumili so mRNA, ki v resnici pomeni, »MODIFY RNA« oziroma »SPREMENI RNK«. Seveda nam lažejo in pravijo, da »m« pomeni »MESSENGER« – sporočilo. 
Trdijo, da nas cepiva na osnovi tehnologije mRNA zaščitijo pred boleznijo COVID-19, ne da bi nas izpostavila virusu. Ta cepiva ne vsebujejo oslabljenih ali inaktiviranih oziroma uničenih virusov (ki v resnici ne obstajajo – opomba avtorja), vsebujejo pa neko vrsto genetskih informacij (imenovanih mRNA) z navodili, kako ustvariti kopije koronavirusnega »koničastega« (spike) proteina. 
 
mRNA tehnologijo so več let izolirali iz kačjega strupa in vedo, da je izjemno stabilna, bolj stabilna kot katerakoli druga mRNA iz preostalih naravnih organizmov.
 
Leta 2015 so izdelali mRNA iz strupa kraljeve kobre in naredili sintetičen strup »Nanofibrous Snake venom Hemostat«. V naslednjem koraku so ga »zapakirali« v nanodelce hidrogela – (nanofibrius peptide hydrogel SLar) in ga naredili še bolj stabilnega. Nato so nanodelcem hidrogela dodali tako imenovane dynabeads, ki so po novem obdajali mRNA kačjega strupa in ga naredili ŠE BOLJ STABILNEGA, kar pomeni, da je imel daljšo življenjsko dobo in je lažje prišel v človeško celico.
Verjamem, da so vam vse te besede, tako kot meni, precej nerazumljive, a so dovolj natančne, da greste lahko sami raziskovat in preučevat, kako grozljiv načrt je pripravila satanistična kabala.
»Dynabeads magnetic beads« so superparamagnetni delci, kar pomeni, da kažejo magnetne lastnosti, če jih postavimo v magnetno polje brez ostanka magnetizma, ko se jih odstrani iz magnetnega polja.
 
V skoraj vseh svojih objavah se v določenih zadevah načrtno ponavljam, ker so ti ponavljajoči podatki zelo pomembni za razumevanje, kako satanistična kabala deluje. Velikokrat sem zapisal, da nam ne smejo lagati in resnico nam sporočajo preko filmov, TV serij, risank in knjig. Skoraj vse, kar sem zapisal v tej objavi in kar je odkril dr. Bryan Ardis, so prikazali v TV seriji »THE BLACKLIST« (Črni seznam), 4. sezona, 15. serija. V tej seriji je FBI ugotovil, da so PEPTIDI, NAJDENI V STRUPU KAČE KITAJSKEGA KRAITA ZASTRUPILI enega od glavnih likov serije. Zastrupili so ga tako, da so mu v pijačo zmešali strup. Dr. Ardis je seštel ena plus ena in ugotovil, kako so ti satanisti širili virus po določenih delih sveta.
 
Preden pa vam razkrijem, kako, vas moram spomniti na pomembne besede predsednika Donalda Trumpa, ki jih je izrekel 5. junija 2021 v Severni Karolini: »WATCH THE WATER« (»BODITE POZORNI NA VODO«). Njegov govor v celoti najdete na teh dveh povezavah:
 
Besedno zvezo »WATCH THE WATER« je Q ves čas uporabljal v svojih Q sporočilih, toda interpretirali smo jo drugače, povezovali smo jo s kitajskim jezom Three Georges Dam, niti slučajno si nismo mislili, da je zadeva lahko tako zelo grozljiva. 
 
Torej, satanistična kabala se je spravila nad človeštvo tudi tako, da je s prej omenjenim kačjim strupom zastrupljala tekočo pitno vodo iz vodovodnega omrežja. Katera mesta so zastrupili na takšen način, še ni znano, a sem prepričan, da bo znano zelo kmalu. 
 
Eden od ključnih simptomov pri bolnikih s COVID-19 je občutek izgube okusa in vonja, ki traja več mesecev ali celo leta. Če zdravilec človeku, ki ga je ugriznila kača, posrka kri, okuženo s strupom iz mesta ugriza, ki jo potem izpljune, izgubi okus in vonj, kar lahko v tem primeru traja tudi leto ali več. Vedeli so, da pride do takšnega stranskega učinka, če popiješ določene strupe. In točno to so naredili z UPORABO VODNIH SISTEMOV, S KATERIMI SO LAHKO CILJALI NA TOČNO DOLOČEN DEL PREBIVALSTVA. Kar je še toliko bolj grozljivo je to, da so za »virus« COVID-19 načrtno, iz strupa kobre in kraita, izbrali tiste PEPTIDE, ki so posebej usmerjeni, da napadejo organe, kot so vranica, trebušna slinavka, možgansko tkivo, jetrno tkivo, pljuča in srčno tkivo. To pomeni, da če imate vnetje enega od teh organov, potem ste VI TISTA TARČA, na katero so se usmerili, da vas usmrtijo.
 
Dr. Ardis je odkril, da ima CDC (Center za kontrolo bolezni) na svoji spletni strani pod nadzornim sistemom za spremljanje podatkov o COVID-19 tudi povezavo, kjer imajo od 400 mest za pregledovanje odpadne vode v 37 mestih po celi Ameriki popoln nadzor nad odpadno vodo. Te podatke naj bi CDC spremljal med januarjem in septembrom 2020, toda njihovi podatki so dali vedeti, da so to izvajali samo septembra 2020 in te podatke so tudi objavili. Odpadno vodo, ki gre iz stranišč v zbirna mesta, testirajo s PCR testom. Na podlagi tega lahko CDC vidi, katero mesto , ki jih nadzorujejo prek odpadnih voda, ima v vodi velike količine SARS-CoV-2 in nato rečejo, da bo imelo tisto mestno področje 4 ali 5 dni pozneje povečano število primerov okužb s COVID-19. Če so imeli prebivalci izbranih mestnih področij SARS-CoV-2, ki je z zaužitjem vode šel skozi njihovo telo, to pomeni, da so že imeli simptome. Ko bo »virus« preko urina zapustil njihovo telo, bo končal v odpadni vodi. Kako lahko CDC izve in potrdi vse te podatke 4 do 5 dni vnaprej? Tako, da prisotnost »virusa« s PCR testi potrdijo v odpadnih vodah v vašem mestu in povedali vam bodo, da bo v vašem mestu epidemija.
 
Kot sem že omenil, so v možganskem deblu nikotinski receptorji, ki med drugim nadzorujejo trebušno prepono. Trebušna prepona ali diafragma je mišična pregrada med prsno in trebušno votlino. V sproščenem stanju ima obliko kupole. Je pomembna dihalna mišica, njeno krčenje izzove vdih. Pri človeku je debela okoli 3-5 mm in doprinese do 80% odstotkov mišičnega dela, potrebnega za dihanje. Krčenje trebušne prepone povzroči potovanje zraka v pljuča, saj se poveča prostornina prsnega koša in posledično pade intratorakalni tlak. Kontrakcija diafragme je prav tako pomembna pri bljuvanju, defekaciji in uriniranju. Posledica kontrakcije je namreč tudi povečan intraabdominalni tlak oziroma tlak v trebušni votlini. Trebušna prepona se mora skrčiti, da lahko kisik vstopi v pljuča. Toda ti pokvarjenci so vam pomagali na tak ali drugačen način zaužiti v laboratoriju narejen in prirejen strup kobre ali kraita, ki so ga poimenovali COVID-19. S tem, ko ste ga popili ali preko cepiva vnesli v vaše telo, ste omogočili, da je strup napadel vaše možgansko deblo ter nikotinske receptorje in vam s tem paralizirali sposobnost krčenja trebušne prepone. 
 
Zelo zanimiv je tudi podatek, do katerega so prišli neodvisni raziskovalci. Ugotovili so, da je bilo na začetku plandemije leta 2020 v bolnišnicah najmanj hospitaliziranih kadilcev. Kako je to mogoče, saj velja COVID-19 za respiratorni virus? Logično bi bilo, da bi bili ravno tisti, ki so velik del svojega življenja v svoja pljuča vdihovali tobak in nikotin, najbolj dovzetni za »novi respiratorni virus«? Pa niso bili. Ne boste verjeli, kaj so CDC, FDA ter dr. Anthony Fauci naredili v prvih šestih mesecih leta 2020? V medijih so ves čas širili podatek, da ni boljšega trenutka, da prenehate kaditi. PONOVNO SO ŠIRNEMU SVETU LAGALI S CILJEM, DA BI LJUDSTVO NAČRTNO ZASTRUPILI. Rekli so, da so ravno kadilci na prvem mestu po hospitaliziranosti od vseh ostalih kategorij pacientov, kar pa je ravno nasprotno od uradnih podatkov. Zakaj je bilo hospitaliziranih tako malo kadilcev?
Možganske nikotinske receptorje, ki med drugim kontrolirajo človekovo dihanje, je prizadel strup od kobre oziroma kraita in povzročil padec kisika v človekovem telesu. Pulzni oksimeter, ki natančno meri odstotek nasičenosti krvi s kisikom in druge zdravniške naprave pa so pokazale lažen podatek, da ima ta človek vneta pljuča, v resnici pa je bil zaradi strupa kače paraliziran in posledično ni mogel dihati. Ker je strup napadel tudi srce, je to pomenilo, da se je njegov srčni utrip zmanjšal zaradi istih receptorjev.
 
Zakaj so bili kadilci tokrat na boljšem od nekadilcev? 
 
Nikotin se veže na te nikotinske receptorje in posledično se nanje ne more vezati v laboratoriju izdelan strup od kobre in kraita, kar pomeni, da ne more paralizirati trebušne prepone oziroma diafragme kadilca.
Te podatke so imeli neodvisni raziskovalci že aprila 2020, ko so ugotovili, da koničasti (spike) protein, ki je bil identičen nevrotoksinu (NEVRO-možganska celica) strupa od kobre in kraita, cilja na nikotinske receptorje, ki kontrolirajo sposobnost trebušne prepone, da dihamo. Posledično so prišli do ugotovitve, da je potrebno narediti študije o tem in dati ljudem nikotin, da bi jih zaščitili pred infekcijo zaradi zastrupitve s tem strupom. 100% in brez dvoma je bilo že leta 2020 ugotovljeno in dokazano, da nikotin ščiti pred zastrupitvijo s strupom COVID-19, saj zaustavi strup in mu onemogoči, da se veže in poškoduje nikotinske receptorje v naših možganih, ki omogočajo trebušni preponi, da dihamo.
 
Kaj naredijo zločinci v belih in modrih haljah, ko pristanete v bolnici? Ko ugotovijo, da ne morete dihati, ker so vas zastrupili preko vodovodnega omrežja, vas začnejo zdraviti z REMDESIVIRJEM. Remdesivir je strup od kobre, s katerim blažjo obliko zastrupitve samo še povečajo, da napade vaše nikotinske receptorje v vaših možganih in paralizira vašo trebušno prepono, da ne morete dihati. V istem trenutku preostali strupeni peptidi kraljevske kobre napadejo vaša pljuča, ki jih začnejo od znotraj uničevati preko t.i. CITOKINSKE NEVIHTE. Sindrom sproščanja citokinov je oblika sindroma sistemskega vnetnega odziva, ki se pojavi kot zaplet nekaterih bolezni ali okužb ali pa tudi kot neželeni učinek nekaterih zdravil (monoklonska protitelesa in adoptivno zdravljenje z limfociti T). Hudo obliko sindroma sproščanja citokinov imenujemo tudi citokinska nevihta. Točno to dela ta v laboratoriju predelan strup kobre in na podlagi teh simptomov priklopijo bolnike na respiratorje.
 
Zakaj v tem koraku priklapljajo bolnike na respiratorje? Njihov namen je, da uporabijo načrtovana zdravila, ki delujejo tako kot strup, s katerimi vas želijo evtanazirati. Njihov cilj je, da vam vstavijo respirator. Pred tem pa je nujno potrebno, da vas dajo v umetno komo, saj bi se drugače upirali in ne bi pustili, da vam zatlačijo cevko v grlo in pljuča. Takoj, ko vas dajo v umetno komo, pa uporabijo Morfin, Fentanil, Precedex, Lorazepam ali Midazolam. Teh pet »zdravil« deluje na iste centre vaših možganov, ki kontrolirajo vašo trebušno prepono, dihanje in sposobnost srca. Ta »zdravila« so v resnici droge za evtanazijo. Istočasno vas imajo na Remdesivirju, ki je prav tako močan strup, ki zaustavlja vaše dihanje in trebušno prepono. Tako močan koktejl strupov vam dajo načrtno s ciljem, da vas umorijo. V svetovnem povprečju je vsak tako »zdravljen« bolnik umrl v 9-ih dneh, ko so začeli s postopki evtanazije, ki so jo poimenovali COVID ZDRAVLJENJE. FDA, CDC in WHO so odobrile samo dva 5-dnevna tretmaja z Remdesivirjem, to pomeni skupaj 10 dni in večina bolnikov je umrla DEVETI DAN!
V New Yorku je umrlo 80% bolnikov s COVID-19, ki so jih dali v umetno komo in jih priklopili na respiratorje. 
 
NAJVEČJI TRIK, KI GA JE IZVEDEL SATAN JE, DA JE PREPRIČAL SVET, DA NI NIKOLI OBSTAJAL. 
Kot čarovnik priznam, da je omenjeni trik izveden tako dobro, da sem potreboval večino življenja, da sem ugotovil, kako noro »dober trik« je naredil in da je to eden izmed najboljših trikov, ki so bili izvedeni kdajkoli v zgodovini. Dve leti nazaj sem začel razkrivati »RESNICO O RELIGIJAH« in vam predstavil SATANA, ki že 246 let nadzoruje Zemljo. Močno vam priporočam, da si preberete vseh pet delov (povezave morajo biti v dveh delih, ker mi jih Facebook blokira. Dve vrstici združite v eno in ta vas pripelje do objav.):
1. RESNICA O RELIGIJAH, 1. del: https://www.facebook.com/matej.rotovnik/
posts/10221012324911565
2. RESNICA O RELIGIJAH, 2. del: https://www.facebook.com/matej.rotovnik/
posts/10221016805463576
3. RESNICA O RELIGIJAH, 3. del: https://www.facebook.com/matej.rotovnik/
posts/10221075508451114
4. RESNICA O RELIGIJAH, 4. del: https://www.facebook.com/matej.rotovnik/
posts/10221393395678096
5. RESNICA O RELIGIJAH, 5. del: https://www.facebook.com/matej.rotovnik/
posts/10221402280660215
 
Kakšno povezavo ima Satan s COVID-19?
 
Medicina NI znanost, ki bi pomagala ljudem. Kmalu bodo ljudje spoznali, da je medicina in z njo pokvarjena farmacija največje ZLO, ki je prisotno na našem svetu. Napisal sem, da je znak za medicino KERIKEJ ali HERMESOVA PALICA, prepletena z DVEMA KAČAMA (REPTILOMA). Kačama, ki nosita v sebi strup. Angleška beseda »VIRUS« temelji na latinski besedi, ki pomeni »sluzasta tekočina, strup ali strupeni izloček« (poisonous secretion). V pozni srednji angleščini pa so besedo uporabljali za kačji strup. Virusi, ki jih predstavljata sodobna medicina in farmacija, NE OBSTAJAJO. So v laboratoriju narejeni STRUPI, s katerimi nas načrtno naredijo kronično bolne z namenom, da nas uničijo oziroma umorijo.
Ste se kdaj vprašali, kaj pomeni beseda KORONA? Ali obstaja kakršnokoli poimenovanje v latinščini? Vsekakor. Obstaja kar trinajst zadetkov in en izmed njih se navezuje na religijsko, cerkveno poimenovanje zlatega traku v podnožju MITRE. Mitra je visoko, dvorogljato obredno pokrivalo, ki ga nosi papež, nosijo ga tudi škofje in nekateri opati pri bogoslužju kot znamenje svoje službe in oblasti.
 
Vatikan ima v lasti vsa podjetja, ki jih mi imenujemo »DRŽAVE«.
Če povzamemo vse skupaj, gre v resnici za
 
PANDEMIJO PAPEŽEVEGA STRUPA!
 
Ste se kdaj vprašali o pomenu krščanske vere, v koga veruje krščanska cerkev, papež, škofje ter ostali vodilni duhovniki in njihove ovce?
Če je vaš odgovor »v Jezusa Kristusa«, potem se motite. Verujejo v SATANA.
Ali veste, podobo česa ima vatikanska kongresna dvorana? Podobo KAČE.
V latinskem jeziku je korona tudi KRONA (od kraljice).
Pa sestavimo še drug pomen:
kraljeva kobra – strup – krona:
 
PANDEMIJA STRUPA KRALJEVE KOBRE!
 
Veliko sem pisal o skrivnostih in lažeh, s katerimi so nas 246 let programirali in nas načrtno uničevali. Njihovi načrti se razvijajo tudi po pol stoletja in več. Ko boste razumeli, KDO stoji za vsemi temi grozodejstvi, potem boste razumeli, ZAKAJ so se ta grozodejstva po vsem svetu dogajala.
 
Lahko si preberete še eno od mnogih mojih objav na to temo:
VELIKO RESETIRANJE ̶ LAŽ ALI RESNICA?
 
posts/10224087195061397
 
Dve leti intenzivno pišem in ljudem približujem resnico o tem, kako so nas z lažmi negativno programirali in kako grozljivi so njihovi plani in za zaključek te objave vam bom predstavil še en njihov grozljiv načrt.
 
Vse religije so izmišljene in so bile ustvarjene pred približno 245 leti. Vprašajte se, kako je mogoče, da vse religije govorijo o tem, da vera dela čudeže? V Bibliji je zapisano, da je Jezus Kristus ozdravil ljudi brez uporabe zdravil. Prav tako je v Bibliji zapisano: »KRALJESTVO NEBES JE V NAS IN KDORKOLI BO SPOZNAL SAMEGA SEBE, BO SPOZNAL NEBESA«. Veliko ljudi je brez zdravnikov in farmacije premagalo najhujše bolezni. Sam sem se ozdravil epilepsije šele takrat, ko sem zdravnikom in njihovim zdravilom rekel: DOVOLJ! Dokazano je, da so konopljina smola in mnoga druga naravna zelišča najboljša zdravila, ki ne samo, da zdravijo simptome, ampak tudi odpravijo vzroke. Kako je mogoče, da tako slepo verjamemo zdravnikom, farmaciji, medicinskim sestram in ostalim satanovim pomočnikom? Kako je mogoče, da ima papež, ki naj bi verjel v Boga, večje zaupanje v farmacijo, kot v vero, ki naj bi jo učil sam Jezus Kristus?
 
MI SMO NAJVEČJA KREATORJEVA (ne Božja) KREACIJA!
Ta kreacija v sebi nosi neskončno verigo, imenovano DNK, ki premore neverjetne informacije, ki nas delajo unikatne. Naša fizična telesa so izjemna, izredno prilagodljiva in sposobna samoregulacije, v kolikor jim seveda omogočimo pogoje za to. Tukaj pa nastane problem, saj večina ljudi svojemu telesu teh pogojev ne omogoči, saj uživajo zastrupljeno nezdravo hrano in pijačo in ne znajo pravilno ter zdravo živeti. Obenem pa je na drugi strani elita s svojim programiranjem in uresničevanjem Agende 30 izvajala uničevanje na vseh nivojih našega življenja. Njihovi ZLI NAČRTI so bili SATANOVI NAČRTI in religije, ki so stale za temi načrti, pod vodstvom krščanske cerkve, so v medicino in farmacijo vnesle simbol živali, ki v vseh religijah predstavlja ZLO!!! KAČO ali ZMAJA, ki je v resnici kača z nogami. Nato so izumili tehnologijo, kako izolirati GENE, PEPTIDE in PROTEINE od te kače, za tem pa jih z umetnimi postopki vstavili v našo DNK, ki nam jo je ustvaril sam kreator.
 
TO JE BIL NJIHOV PLAN!!!
 
Vnesti DNK, ki predstavlja čisto ZLO, v DNK, ki jo je ustvaril KREATOR.
 
To so naredili tako, da so izumili tehnologijo in postopek, ki se imenuje mRNK (MODIFY RNK ali SPREMENITI DNK). Ko v svoje telo prejmete mRNA cepivo, niste več človek, ampak TRANS-HUMAN oziroma HIBRID. Trans-human je koncept vmesne oblike med človekom in post-človekom. Z drugimi besedami, trans-human je bitje, ki je v večini pogledov podobno človeku, vendar ima moči in sposobnosti, ki presegajo tiste, ki jih imajo običajni ljudje. Toda to je samo njihova lažniva propaganda. S tem, ko vam spremenijo DNK, niste več človek kreatorja, ampak bitje ZLA oziroma SATANA. In ker je njihova tehnologija registrirana, to pomeni, da ste postali last korporacije in niste več svoboden človek. Mislite, da je to znanstvena fantastika?
 
6. julija 2021 je izšel članek o soustanovitelju MODERNE z naslovom:
»Moderna co-founder using mRNA technologiy to treat venomous snakebites«, ki v prevodu pomeni »Soustanovitelj Moderne, ki uporablja tehnologijo mRNA za zdravljenje strupenih kačjih ugrizov«.
 
Članek govori o tem, da bo soustanovitelj Moderne pomagal ustanoviti korporacijo z imenom OPHIREX, ki se bo ukvarjala izključno z izdelovanjem cepiv proti kačjim ugrizom. Vsako leto od strupenih kačjih ugrizov umre okvirno 100.000 ljudi, kar je izredno malo. Zakaj bi bila izdelava cepiv proti kačjim ugrizom tako pomembna, da jo je soustanovitelj Moderne v celoti podprl? In ne samo to, delo korporacije OPHIREX financirata tudi Ministrstvo za obrambo in Združeni narodi. Zato, ker je kačji strup izredno učinkovit za njihovo agendo in predstavlja čisto ZLO (https://www.ophirex.com/overview).
 
Dr. George Hough iz Kanade je opazoval in proučeval svoje paciente, ki so prejeli mRNA cepivo. Ker so se vsi pacienti pritoževali nad izjemno utrujenostjo, je preverjal njihovo kri in ugotovil, da so imeli čisto vsi povišane D-dimere. D-dimer je fibrinopeptid, ki nastaja pri raztapljanju krvnega strdka. Kdo ima povišane D-dimere??? Na spletni strani http://www.medscape.com lahko preberete, kaj je tisto, kar morajo naučeni lekarnarji oziroma farmacevti iskati oziroma tolmačiti ob posameznikovih povišanih D-dimerih? Pod 5. točko je zapisano: SNAKE VENOM POISONING oziroma ZASTRUPITEV S KAČJIM STRUPOM. Pazite, ne piše kačji ugriz, ampak ZASTRUPITEV S KAČJIM STRUPOM!
 
COVID-19 je načrtna zastrupitev ljudi s kačjim strupom kraljeve kobre s ciljem, da nas umorijo.
 
Večina zdravnikov in medicinskih sester, ki so se nam rogali, plesali t.i. korona plese in lagali, da bolnišnice zaradi kovid bolnikov pokajo po šivih, medtem, ko ljudje dve leti niso mogli dostopati do zdravstvenih storitev, so v resnici največji svetovni kriminalci, ki bodo brez milosti preganjani po 101. členu Kazenskega zakonika – HUDODELSTVA ZOPER ČLOVEČNOST: »(1) Kdor ukaže ali stori dejanja, ki so sestavni del velikega ali sistematičnega napada na civilno prebivalstvo ob vednosti storilca, da gre za tak napad: – iztrebljanje, ki pomeni ustvarjanje takih življenjskih razmer, med drugim kratenje dostopa do hrane in zdravil, ki naj privedejo do delnega uničenja prebivalstva; – mučenje, ki pomeni naklepno povzročitev hude bolečine, telesnega ali duševnega trpljenja osebi, ki jo je storilec pridržal, pri čemer mučenje ne vključuje bolečine ali trpljenja, ki je izključno posledica izvrševanja zakonitih sankcij ali je z njimi povezano; – druga podobna nečlovečna ravnanja, s katerimi se naklepno povzroča veliko trpljenje ali hude telesne poškodbe ali okvare duševnega ali telesnega zdravja.« Pri tem je potrebno poudariti, da v tem pokvarjenem krogu niso samo zdravniki in medicinske sestre, ampak tudi policisti, inšpektorji, dacarji, tožilci, sodniki, politiki, odvetniki, novinarji in vsi tisti, ki so se načrtno pridružili napadu na civilizacijo s tem, da so sistematično pod pretvezo epidemije napadli in načrtno povzročili nemogoče življenjske razmere ter z nami ravnali nečloveško in nam povzročali veliko trpljenja ter škodovali našemu zdravju.
 
Nikoli nisem bil pristaš nasilja, toda na podlagi tega, kar sem odkril v zadnjih nekaj letih, lahko z mirno vestjo rečem, da si vsi ti satanisti zaslužijo SMRTNO KAZEN BREZ MILOSTI.
 
Raziskovanje me je pripeljalo do novih neverjetnih življenjskih spoznanj, zato vas vabim, da se mi pridružite na mojih predavanjih, ki so drugačna od ostalih predavanj in knjig o tovrstnih temah. Vsa ta spoznanja so moje življenje obrnila na bolje in verjamem, da bodo preusmerila in spremenila tudi vašega, da boste odkrili in zaživeli svojo ČAROVNIJO ŽIVLJENJA.
 
LEPO PROSIM, DA SRČKATE OBJAVO IN JO DELITE NA ČIM VEČ ZIDOV, DA SE RESNICA ZAČNE ŠIRITI NAPREJ, SAJ JO VES ČAS BLOKIRAJO. Srčkati morate zato, ker Facebook algoritmi takšne objave, ki imajo več srčkov širi naprej.
 
Velik objem in veliko luči pri raziskovanju!
 
Napisal :Matej :Rotovnik
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Donacija za »Čarovnijo resnice«:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Vabljeni na najnovejše predavanje:
 
ČAROVNIJA RESNIČNE ZGODOVINE: Največje skrivnosti in laži zgodovine sveta so končno razkrite: https://vimeo.com/651534923
Prijave na predavanja sprejemam na e-mail: rotovnik.matej@gmail.com