041 789 319 satjam@gmail.com

5 raziskav GRAFEN

GRAFEN je ultra prevoden ogljikov material, ki je v najden v odmerkih ce-piv. Vsak odmerek vsebuje okoli 99% GRAFENA, preostanek pa mRNA, nekaj parazitov (za srce nevarna enocelična pražival Tripanosoma cruzi) in razne kovinske delce NANO velikosti virusa. GRAFEN je tanka eno-atomska plast ogljikovih atomov, debela okoli 0,1 nanometer, dolga pa okoli 50 nanometrov. To je veliko manjše od vsakega virusa.
V ce-pivih je GRAFEN kot ADJUVANS ali pospeševalec namesto ALUMINIJA, a je še veliko bolj strupen.

Parazit Tripanosoma cruzi je enocelična pražival, ki napada srce: https://www.zaper-zaperino.si/zaper-zaperino-parazitski-protozoji-enocelicne-prazivali/

To potrjuje 5 znanstveno NEODVISNIH RAZISKAV, ki so se lotile analize vsebine odmerkov in razkrinkale njihovo uradno ‘skrivnost’ sestave. Glede na to, da je v deklaracijah proizvajalcev odmerkov uradno navedena samo genetska molekula mRNA in nekaj pomožnih snovi, so sedaj uradno potrjeni in objavljeni presenetljivi rezultati kar 5 neodvisnih znanstvenih centrov, ki so vsi s svojimi laboratorijskimi meritvami prišli do enakih rezultatov:

Univerza Almeria – Španija, junij 2021
Dr. Noack Andreas – Avstrija
Dr. Franc Zalewski – Poljska
Dr. Robert Young . Amerika
Taygetan laboratorij – oktober 2021

GRAFEN je najtrši material, kar ga pozna človeštvo. Je biološko nerazgradljiv in hud toksin, ki povzroča težke simptome in škoduje vsem tkivom, s katerimi pride v stik. Kompatibilen je z biološkimi strukturami, vgradi se lahko v organska tkiva in se ne izloči iz telesa. Biotehnologija uporablja GRAFEN za modulacijo živčnih celic s hormonskim, čustvenim in vedenjskim vplivom.

Dr. Noack 1.del

Video GRAFENSKE NANO ŽILETKE 29 min s HR podnapisi: https://dokumentarac.hr/covid-19/dr-sc-andreas-noack-covid-cjepivo-je-bio-oruzje-u-kojem-sam-pronasao-grafen-zilete/

GRAFEN je torej ploščat in deluje kot mikroskopska NANO ŽILETKA. Beseda NANO je merska enota velikosti virusa. Leta 2010 je bila za odkritje GRAFENA podeljena Nobelova nagrada. Največji EU strokovnjak za GRAFEN dr. Andreas Noack v svojem 17 min videu razloži GRAFEN in poimensko sprašuje ODGOVORNE, kaj delajo te NANO ŽILETKE v odmerkih? In odgovorne v vladi označi kot množične morilce, če kljub temu da to vedo, nadaljujejo z njihovim vbrizgavanjem.

Če zadene injekcija v rami VENSKO ŽILO namesto MIŠICO, grejo ŽILETKE GRAFENA v krvni obtok in je življenjsko nevarno, ko pride do srca. Zato so športniki z večjim krvnim obtokom bolj v nevarnosti, ker kri hitreje kroži in lahko NANO ŽILETKE hitreje usodno razrežejo ŽILE in SRCE. Poškodovane žilne stene ustvarjajo strdke, poškodovane srčne celice pa MIOKARDITIS ali vnetje srca, ki je najbolj pogost uradno zabeležen stranski učinek odmerkov pri mladih moških.

Letos 2021 se je mrtvih zgrudilo na parket že skoraj 100 vrhunskih športnikov kar sredi tekme. Nekateri so podlegli malo za tem, nekateri pa so preživeli, a so poškodovani in nikoli več ne bodo športniki, onesposobljeni pa so tudi za normalno življenje. Poleg tega so spomladi 2021 internet preplavili videi cep-ljenih ljudi, ki se jim na ramo lepijo magneti in kovinski predmeti. Ko se z mestom vboda približajo vratom od hladilnika z majhnimi magnetki za listke, se magnetki ‘preselijo’ na cep-ljeno ramo.

Magnetna cepiva

Dr. Nada Hiti SLO raziskava kovin in magnetizma odmerkov spomladi 2021: https://zaper-x.si/kovina/

Zaradi MAGNETNIH CE-PIV je Japonska vlada v 2021 umaknila najprej 1,6 milijona odmerkov, potem pa še 1 milijon: https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/COVID-vaccines/1.6m-Moderna-doses-withdrawn-in-Japan-over-contamination

Mesto vboda na rami je najbolj namagneteno zaradi vbrizganja nano GRAFENA in KOVIN. Čista slučajnost je, ali VBOD zadene MIŠICO ali VENSKO žilo v njej. Manj nevarno je, če zadene MIŠICO, v tem primeru se GRAFEN in KOVINE najbolj zadržujejo v MIŠICI, ki je potem tudi najbolj namagnetena. Če zadene VENSKO žilo, pa gre GRAFEN v krvni obtok in bolj poškoduje ŽILE in SRCE ter organe, magnetki pa se lepijo tudi na hrbet in celo telo. To je kot ruska ruleta, MIŠICA ali ŽILA.

Dr. Noack 2.del

Dr. Noack kot največji EU specialist za GRAFEN pojasni, da ljudje, ki umrejo v 1-2 dnevih po injekciji, se to ne more zgoditi zaradi prekomernega odziva imunskega sistema. To je od pojava ADHD, ko telo avtoimuno napade lastne celice in spravi telo v anafilaktični šok in smrt zaradi citokinske nevihte pod vplivom podivjanega imunskega sistema. Za prekomeren odziv pri 1.srečanju z ANTIGENOM ali tujo snovjo potrebuje telo več časa, vsaj 1-2 tedna. Šele pri 2.srečanju se lahko odzove tako eksplozivno in nevarno.

GRAFEN žiletke v krvnem obtoku skoraj trenutno pridejo do SRCA, ker kri v 1 uri večkrat prekroži celo telo. Medtem GRAFEN žiletke na mikroskopski ravni RAZREŽEJO žilne stene in poškodujejo SRČNO MIŠICO, opisuje dr. Noack. Notranja stran ŽILNIH STEN ali ŽILNI EPITELIJ takoj popravlja žilne poškodbe tako da že v nekaj minutah ustvarja prve krvne strdke. To je podobno kot koža naredi krasto za celjenje ranice. Obsežne poškodbe žil, še posebej tistih v srcu, so lahko usodne v 1-2 dneh.  

Dr. Zalewski

Video dr. Franc Zalewski znanstvena analiza odmerkov: https://www.expandingawarenessrelations.com/parasitic-organism-dubbed-the-thing-found-in-covid-vaccines-dr-franc-zalewski-thats-why-theres-graphene-added-inside-the-vaccines-which-nourishes-the-egg/

Dr. Franc Zalewski – geolog, mineralog in arheolog iz Poljske pa je poleti 2021 objavil svojo neodvisno raziskavo, v kateri z vrhunsko mikroskopijo, spektroskopijo in drugimi vrstami analitike enako potrdi prisotnost GRAFENA, parazitov in neželenih nano delcev raznih KOVIN. Pod mikroskopom pa je opazil, da se določene strukture povečujejo, kot bi se s časom sestavljale in ‘rasle’. GRAFEN ima sposobnost, da lepi skupaj kovinske delčke in se celo vgradi v organska tkiva.

Kovine v telesu

KOVINE in superprevodni GRAFEN so kot NANO ANTENE, ki lovijo in krepijo elektromagnetna polja v svoji okolici. S tem naredijo tudi običajen ELEKTROSMOG hišne elektrike, mobitelov in računalnikov telesu BOLJ nevaren. Povečajo splošno občutljivost na vse vrste elektromagnetnega sevanja. Znan je pojav, ko si je elektro monter DALJNOVODOV hudo zlomil NOGO in imel v kosti vgrajene precej KOVINE.

Ko se je elektro monter vrnil na delo, pa je KOVINA v nogi delovala kot ANTENA za močna polja, ki jim je bil izpostavljen tik ob DALJNOVODIH. V nekaj mesecih je njegovo telo popolnoma odpovedalo in mlad človek z odlično telesno formo je čisto nemočen obležal s hudimi simptomi, zdravniki pa sploh niso mogli ugotoviti, kaj mu je. KOVINA znotraj telesa je dvorezni meč, ki ne prinese nič dobrega, ker je SPREJEMNIK in OJAČEVALEC okoliškega elektromagnetnega sevanja.

Kaj dela mRNA

Hrvaški izredni profesor dr. Tomislav Domazet-Lošo na Medicinski Katoliški Univerzi in višji znanstveni sodelavec na inštitutu Ruđer Boškovič je v svoji znanstveni raziskavi dokazal, da se mRNA iz injekcij s stoodstotno gotovostjo vgradi v celični genom in da je tako tudi dizajnirana. V videu 29 min videu razloži vsa dejstva, ki kažejo na to, da je mRNA iz ce-piv celo namensko prilagojena za čim lažjo vgradnjo v DNK genetski zapis celic.

29 min video  Dr. Tomislav Domazet-Lošo – zakaj se ignorira biologija mRNA: https://www.youtube.com/watch?v=EtKyuanx37Q

Kot izhodišče pove, da ima mRNA iz odmerkov na repu elemente AAA, ki jih encim reverzna transkriptaza prepozna in jih skupaj s pomožnim L-členom ‘prime za roko’ za aktivacijo vgradnje v DNK. Sledi še 5-6 potrjenih elementov, ki to vgradnjo omogočajo in pospešujejo. NI pa našel prav nobenega elementa, ki bi molekuli mRNA iz odmerkov preprečeval vgradnjo v DNK genom.

Lažna ‘psevdo’ znanost

Iz vsega tega poda znanstveni zaključek, da je proizvajalec odmerkov ABSOLUTNO seznanjen z vključevanjem mRNA v DNK, ker je po vseh znanstvenih merilih uporabil celo vse znane standardne prilagoditve za olajšanje in pospešitev tega procesa vgradnje.

Na svoje veliko presenečenje pa že na samem začetku svoje raziskave nepreklicno ugotovi, da so v medicinski tehnologiji mRNA odmerkov sistematično IGNORIRANA VSA ZNANSTVENA DEJSTVA o možnosti vgradnje mRNA.

Teh DEJSTEV o vgradnji mRNA proizvajalci odmerkov NIKJER niti ne omenjajo, niti niso bile NIKOLI narejene NOBENE raziskave, da se potrdi ali ovrže možnost te vgradnje. Zato pravi, da je takšna proizvodnja cepiv LAŽNA ali PSEVDO tehnologija, ki NI znanstvena. Ker izpušča življenjsko pomemben in ključen element, je izkrivljena in zavajajoča. Pravi, naj si vsak sam predstavlja, s kakšnim namenom je na delu ta MANIPULACIJA učinka mRNA cepiv.

Dr. Tomislav Domazet Lošo znanstveni 18 min video odgovor na neutemeljen trditve glede vgradnje mRNA iz odmerkov ce-piv v človeški genom – znanstveno dejstvo je, da se mRNA čahko vgradi v genom: https://www.youtube.com/watch?v=qNpcy-KlXdw&t=1122s

Boj za resnico in naše otroke se nadaljuje, pravi Dr. Tomislav Domazet-Lošo v videu zgoraj in članku spodaj:

Tomislav Domazet Lošo: Pozivam Đikića da predoči radove koji potvrđuju njegove tvrdnje

Magneto-genetika

Profesor Ali D. Güler na Univerzi Virginia je razvil vpliv na živčne celice in obnašanje živega bitja na osnovi mRNA genetske kode, ki ustvarja v telesu biološko prevodne beljakovine kot je na primer FERITIN, ki shranjuje ŽELEZO. Beljakovina FERITIN deluje kot antena ali ojačevalec elektromagnetnega sevanja enako kot KOVINE ali GRAFEN.

Profesor dr. Ali D. Guler: https://bio.as.virginia.edu/people/adg5h

Živčni sklopi celic, ki pod vplivom vgrajenega mRNA zapisa pospešeno proizvajajo beljakovino FERITIN, se lahko programirano odzivajo na zunanja elektromagnetna polja s sproščanjem hormonov DOPAMIN (ugodje) ali pa ADRENALIN (nervoza). Tako lahko raziskovalci gensko načrtovano vzbujajo izbrano počutje, obnašanje in biokemijo telesa.

Poskusne miši, ki so v možganih z gensko spodbujeno proizvodnjo beljakovine FERITIN pod vplivom zunanjega elektromagnetnega polja proizvajale hormon ugodja DOPAMIN, so se zaradi umetno ustvarjenega občutka DOPAMINSKEGA ugodja držale čisto blizu teh elektromagnetnih oddajnikov. Ostale ‘naravne miši’ pa so se razkropile naokoli.

Zebra ribica

Prvi poskusi elektromagnetnega DALJINSKEGA upravljanja so bili še pred tem narejeni na izjemni ZEBRA RIBICI zaradi njenih prozornih iker ali jajčec, ki vsako minuto vidno rastejo pod mikroskopom. Zato so jih zlahka opazovali po vbrizganju gensko-beljakovinskega konstrukta ‘MAGNETO’, ki usmerjeno spodbuja živčne celice k pospešeni tvorbi beljakovine FERITIN.

2 min video o razvoju ZEBRA RIBICE: https://www.youtube.com/watch?v=bEgygtbEo2A

Gensko spremenjene živčne celic zametka ZEBRA RIBICE so še v ličinki pod vplivom zunanjega elektromagnetnega polja AKTIVIRALE premikanje njenega repka. Pod mikroskopom je to videti, kot da še nerojena ZEBRA RIBICA v ličinki vsako sekundo brcne z repkom. Enako kot to počne ribica v nevarnosti, ko hoče pobegniti.

18 sekund video – premikanje gensko spremenjenega repka ZEBRA RIBICE v ličinki pod vplivom spodbude z zunanjim elektromagnetnim poljem: https://www.youtube.com/watch?v=iHTpJNSNFlc

Ko umaknejo zunanje elektromagnetno polje, pa ni več spodbude in je repek pri miru. Gensko-beljakovinski konstrukt ‘MAGNETO‘ ima magnetne lastnosti enako kot KOVINE ali GRAFEN, vsebuje pa tudi že ustrezno genetsko kodo za proizvodnjo magnetne beljakovine FERITIN. V injekcijah za genetsko kodo poskrbi mRNA.

Gensko proteinski konstrukt ‘MAGNETO‘ na daljavo nadzoruje možgane in obnašanje’ je članek prestižne znanstvene revije Guardian: https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

Rockfeller

Rockefellerjeva fundacija že veliko let masovno financira raziskave za daljinsko upravljanje ljudi, kar je vidno v enem od mnogih člankov o magneto-genetiki oziroma radio-genetiki z naslovom ‘Pritisni stikalo znotraj glave’: https://seek.rockefeller.edu/flipping-a-switch-inside-the-head/

Vse to pojasnjuje nenavadno in zdravju škodljivo sestavo injekcij ter njihovo vsiljevanje celotnemu svetovnemu prebivalstvu. Kombinacija genetskega mRNA materiala, biološko prevodnih beljakovin, drobcev kovinskih prevodnikov in GRAFENA ter zunanjega elektromagnetnega polja (telefoni, 5G, računalniki) kaže, da je odkrit sorazmerno preprost princip vgradnje raznih genskih sprememb za daljinsko upravljanje živega bitja.

Za usmerjene učinke vgrajene proizvodnje prevodne beljakovine FERITIN v DNK živega bitja potrebuje postopek še nadaljnje korake in veliko poskusov z rednimi odmerki, ki se vsi dogajajo pred očmi vseh nas. Nenehna testiranja z brisom v nosu pa omogočajo povratne informacije o trenutni stopnji stanja DNK modifikacije.  

Izčrpno video poročilo o vsebnosti cepiv – TAJGETAN laboratorij oktober 2021: https://odysee.com/@CosmicAgency:c/vaccinelabreport:8

Dr. Robert Young ZDA

Vse gornje izsledke pa je potrdil v neodvisnih raziskavah z najsodobnejšimi tehnikami mikroskopije in analize nano delcev tudi laboratorij dr. Robert Young. Njegova dodatna specialnost pa je 2 min film pod mikroskopom, ki pod vplivom celične obremenitve s toksini v minutki pretvori telesno celico v ‘celico z izrastki’ v obliki korone.

Znanstvena raziskava dr. Robert Young ZDA s čudovitimi slikam pod mikroskopom: https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

Ko celica postavi odpaden genetski material na zunanjo stran membrane, pred ‘celična vrata’, dobi ‘krono’, ki jo že od samega začetka propagirajo kot ‘korona virus’. V resnici pa gre za EKSOSOME, to so celični genetski odpadki, zapakirani z beljakovinami, ki jih zastrupljena in obremenjena celica odvrže v nevarnosti.

Virusi so eksosomi: https://zaper-1a.si/eksosomi/

EKSOSOMI služijo signalizaciji za obrambo oddaljenih tkiv. Proizvajajo pa jih tudi rakave in bolne celice za širjenje metastaz v oddaljenih delih telesa, ki z bolnimi niso tesno povezana.

Dr. Robert Young je prvi odkril srčnega parazita Tripanosoma cruzi (enocelična pražival) v odmerkih: https://banned.video/watch?id=6139f2b4cce8911609f37428

Enocelična pražival Tripanosoma cruzi napada srce: https://www.zaper-zaperino.si/zaper-zaperino-parazitski-protozoji-enocelicne-prazivali/

Zaključek

Aprila 2021 je Univerza v Španiji z analitično metodo spektroskopije odkrila, da je v injekcijah cepiv prisoten GRAFEN OKSID v obliki nano delcev kot ADJUVANS ali spodbujevalec namesto običajnega ALUMINIJA. V vsakem odmerku injekcije je okoli 99% GRAFENA in samo okoli 1% genetskega materiala mRNA.

Po 2 mesecih neodvisnih raziskav z najsodobnejšimi tehnikami mikroskopije vseh vrst in analize nano delcev je to potrdil dr. Robert Young in nato še vsi ostali. Izsledki pa nakazujejo več kot očitno gensko terapijo, ki posega v genetski zapis z neznanimi dolgoročnimi posledicami, povzroča pa mnoge kratkoročne srčno-žilne in ostale zaplete.

Specialistka za cepiva dr. Madej o njihovi vsebini: https://rumble.com/vn482j-dr.-carrie-madej-first-u.s.-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-re.html

Dva članka magistra znanosti g.Klaič, ki je prvi že spomladi 2021 odprl temo magneto-genetike:

2. članek Logično.com: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/grafen-oksid-u-cjepivima-nezavisna-istrazivanja-otkrivaju-alarmantne-stvari.html#sto-je-grafen-oksid

1.članek iz Logično.com: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/alarmantno-otkrili-smo-zasto-se-magneti-hvataju-na-kozu-cijepljenih.html