041 789 319 satjam@gmail.com

1… da Svetovna zdravstvena organizacija SZO (angleško WHO) želi delovati kot ena svetovna medicinska vlada?

2… da je SZO v lasti in pod nadzorom zasebnikov, ki jih nihče ne voli demokratično?

3… da so vsi narodi sveta zavezani k nedvomni podrejenosti kakršnim koli smernicam, ki jih izdaja SZO?

4… da je SZO zasebni subjekt z medicinsko nadvlado celotnemu svetu, izven katere koli oblike demokracije?

5… da je celoten zdravstveni sistem našega sveta v lasti finančnih oligarhov, ki ga uporabljajo za obvladovanje celotnega človeštva?

6… da ko SZO razglasi pandemijo, so zakoni vseh narodov razveljavljeni in ves svet je podvržen tako imenovani ‘ustavi’ SZO?

7… da lahko SZO kadar koli razglasi pandemijo na podlagi katerega koli lažnega zdravniškega testa?

8… da JE za kovid SZO razglasila pandemijo na podlagi zelo napačnega testa PCR, ki povzroči do 94 % lažno pozitivnih?

Stop nadzoru sveta – glas svobode – veliko sojenje dr. Reiner Fuelmich >>

To je nekaj dejstev, ki so jih izpostavili vrhunski strokovnjaki iz Svetovne zdravstvene organizacije SZO (WHO) in Združenih narodov kot priče v VELIKEM SOJENJU: GRAND JURY EVIDENCE 1.

Vsi uradni dokumenti so v dokazih velike porote GRAND JURY 1, ki jih lahko prenesete tukaj: pdf 87 strani za download in print >>

Njihove informacije potrjujejo strokovnjaki iz britanske mornarice, ameriške marince, vlade Združenega kraljestva, CDC, britanske obveščevalne službe itd.

Spodaj so 3 kratki povzetki tega dokumenta s sojenja GRAND JURY 1.

Preberimo, podpišimo aktualno peticijo spodaj z 11.5. in delimo daleč naokoli!

Podpišimo peticijo zgorjaj PROTI mednarodni pogodbi z WHO, ki se želi povzpeti nad ustavo in demokracijo držav!

1.pričevanje:

Londonsko mesto in svetovna prevlada

Povzetek pričevanja spodaj: Soočamo se s ponovnim rojstvom prastarega sistema suženjstva, ki je sedaj tehnološko nadgrajen, da bi postavil povsem novo raven vseobsegajočega zasužnjenja celotnega svetovnega prebivalstva v medicinskem enovladju svetovno zdravstvene organizacije SZO – WHO.

Prvi dve izvedenski priči na drugi seji velike žirije sta nekdanji častnik britanske obveščevalne službe (partnerske agencije ameriške nacionalne varnostne agencije) in kanadski preiskovalni novinar z velikim zgodovinskim znanjem.

Razlagajo dolgo zgodovino cilja britanske elite po svetovni prevladi.

Britanski imperij še vedno obstaja in vključuje Združeno kraljestvo, Kanado, Avstralijo, Novo Zelandijo, Indijo, 19 afriških držav in Karibe, medtem ko njihova vplivna roka sega v tako rekoč vse druge države sveta.

Sedež britanske elite je v City of London, na površini ene kvadratne milje v središču Londona. Londonskega Cityja ne upravlja britanska vlada, ampak nasprotno, kraljuje nad njim. Londonsko mesto ima svoja sodišča in policijo in nikoli ni bilo izpodbijano glede svoje suverenosti in samouprave. Vlada kroni in večini Zemlje.

Po besedah ​​britanske elitne insajderske priče, ki je bila vzgojena v njihovih internatih in univerzah, ti elitisti verjamejo, da imajo pravico zasužnjiti preostalo človeštvo, ki ga imajo za svojo ‘živino’. Po svojih pogledih si lastijo prebivalstvo – telo, um in dušo.

Demokracijo so ustvarili kot iluzijo, da bi ohranili mir ljudi, medtem ko londonsko mesto odloča in vleče niti.

Ta elita je naredila več poskusov tako imenovanih “novih svetovnih redov”, ki so bili vsi neuspešni. V ZDA so skoraj uspeli obvladati, a tudi tam niso uspeli.

Zdaj uporabljajo pandemije – in druge organizirane katastrofe, ki so jih načrtovali – za dosego svojega cilja svetovne prevlade, s psihološkimi tehnikami, da bi svetovno prebivalstvo slepo ubogali vsak njihov ukaz, pod krinko ‘varnosti vseh’.

Preprosto povedano: ustvarijo krizo in nato ponudijo rešitev, ki vedno prinese več njihove tiranije.

Nadzor uma je že dolgo v središču njihove strategije. Po treh industrijskih revolucijah se zdaj pojavlja četrta industrijska revolucija, ki se osredotoča na lastništvo umov ljudi.

Globlji namen programov cepljenja je urediti genom človeštva in tako ustvariti novo transčloveško raso, ki se bo obnašala v skladu z željami oligarhov. Čeprav je bila to v preteklosti vedno končna želja tiranov, šele zdaj tehnologija omogoča, da genska sprememba človeštva postane popolni sužnji.

2.pričevanje

Psihološka manipulacija

Povzetek pričevanja spodaj: Kriminalni politični sistem, ki uporablja uporabno psihologijo, je bil sprožen na javnost in zdravstvene delavce, da bi spremenili njihovo razmišljanje in vedenje. Prav to se je zgodilo tudi v nacistični Nemčiji.

Na drugi seji drugega dne velike žirije poslušamo Briana Gerrisha, nekdanjega častnika kraljeve mornarice Združenega kraljestva, specializiranega za sledenje podmornicam, ki je trenutno raziskovalni novinar in višji urednik UK Column. Pridruži se mu ena od njihovih strokovnih raziskovalk, Debbie Evans, ki je bila vladna svetovalka na Ministrstvu za zdravje Združenega kraljestva.

Razkrivajo dokumente, ki dokazujejo nekaj zelo zaskrbljujočega: vlade uporabljajo uporabno psihologijo in hipnozo za ustvarjanje strahu in tesnobe v populaciji in zdravstevenem osebju, da bi spremenili njihovo vedenje. Zlasti med pandemijo covida se je to v veliki meri uporabljalo.

Ti strokovnjaki razkrivajo tudi, kako so se v Nacionalno zdravstveno službo infiltrirali finančni ‘agenti za spremembe’, ki preusmerijo fokus z bolnikov na dobiček. To je bilo storjeno tudi s pomočjo psihološke manipulacije, ki je spremenila miselnost zaposlenih v NZS.

Dokazi kažejo, kako je bil celoten zdravstveni sistem po vsem svetu strateško infiltriran in preoblikovan, da je postal vrtiljak za finančne oligarhe, da se dodatno obogatijo in pridobijo popolno oblast nad prebivalstvom, ne le v Združenem kraljestvu, ampak v državah po vsem svetu.

Razvit je bil koncept duševne higiene, ki promovira idejo, da se za duševno zdrave štejejo samo ljudje, ki se podredijo miselnosti finančne kriminalne elite, medtem ko je treba tiste, ki se ne strinjajo, utišati in, če je mogoče, izkoreniniti.

3.pričevanje

Svetovna zdravstvena organizacija SZO – WHO

Povzetek pričevanja spodaj: Ti žvižgači Svetovne zdravstvene organizacije SZO – WHO in Združenih narodov razkrivajo, da so zasebni subjekti ustvarili svetovni sistem, ki jim omogoča, da z izgovorom “izrednih zdravstvenih razmer mednarodnega pomena” oropajo človeštvo vseh pravic in svoboščin ter izvajajo totalitarni režim, ki ga nadzirajo finančna oligarhija.

Naslednji dve izvedenki sta dr. Silvia Behrendt in dr. Astrid Stuckelberger, ki sta bili na vodilnih položajih v Svetovni zdravstveni organizaciji in Združenih narodih. Razkrivajo, kako se je SZO strateško infiltrirala v vse narode sveta z namenom odpraviti demokracijo in vsiliti lastno tiranijo vsem članom človeštva.

Svetovna zdravstvena organizacija ima svojo “ustavo”, besedo, ki je bila skrbno izbrana z namenom, da nadomesti ustave narodov.

Države članice – ki so dobesedno vsak narod na svetu – so zavezane k nedvomni poslušnosti vsem, kar pravi SZO, in tako dejansko postane ena svetovna vlada, ki deluje v celoti zunaj nacionalnih ustav in kakršne koli demokracije.

Vse to poteka pod krinko ‘zdravstva’. Mednarodni zdravstveni predpisi (imenovani IHR) so bili izumljeni, da bi utrli pot tej svetovni tiraniji. Vse, kar potrebujejo, da podredijo svet na dosegu roke nadzora, je metoda za razglasitev „izrednega stanja na področju javnega zdravja mednarodnega pomena“, kar je mogoče zlahka izvesti z lažno diagnostiko. Dr. Behrendt razkriva, kako ni bilo pandemije covida, dokler ni bil uveden napačen test PCR, ki je nenadoma povečal tako imenovane ‘primere’ za 14-krat.

Ti žvižgači SZO tudi razkrivajo, kako ta totalitarni svetovni zdravstveni sistem v celoti nadzorujejo zasebne korporacije in zasebniki, ki uporabljajo svoja ogromna finančna sredstva za vsiljevanje lastnih načrtov celotnemu človeštvu.

Bill Gates je bil na primer leta 2012 na Svetovni zdravstveni skupščini razglašen za vodjo globalnega akcijskega načrta za cepivo 2012-2020, čeprav nima nobenih zdravstvenih kvalifikacij in se po njegovih lastnih besedah ​​ukvarja s cepivi le zaradi astronomske finančne dobičke. Gates je postal tudi glavni financer SZO, ki jo dejansko nadzoruje, kar pomeni, da celotnemu svetu vlada Bill Gates. Seveda je Gates po drugi strani podrejen drugim, višjim finančnim subjektom, ki ga uporabljajo, da podredijo svet svoji tiraniji.