041 789 319 satjam@gmail.com

Zopet se pripravlja nadaljevanje ZNB, Zakona o nalezljivih boleznih z uzakonjenjem mnogih krutih in nesorazmernih omejitev, ki smo jih že izkusili in utrpeli v zadnjih 2 letih.

Zato se množično in diplomatsko upremo.

Vsebino spodaj v juniju 2022 množično pošiljamo na spodaj navedene e-maile odgovornih. V slogi je moč, da vladajoči slišijo naš glas množice in ga upoštevajo:
Subject: POZIV K ODGOVORNEMU IN RAZSODNEM ODLOČANJU
To: <gp.kpv@gov.si>, <gp.ukom@gov.si>, <gp.mz@gov.si>, <pr.mz@gov.si>, <kabinet@dz-rs.si>, <gp@dz-rs.si>, <tamara.kozlovic@dz-rs.si>, <eva.irgl@dz-rs.si>, <felice.ziza@dz-rs.si>, <Jani.prednik@dz-rs.si>, <matej.tasner-vatovec@dz-rs.si>, <Janez.cigler-kralj@dz-rs.si>, <Jelka.godec@dz-rs.si>, <Borut.sajovic@dz-rs.si>

Spoštovani NOVI predstavniki ljudstva…

Najprej vam želim čestitat za zaupanje, ki ste ga dobili od LJUDSTVA …..zato vas hkrati spominjam na DEJSTVO, da po Ustavnih določbah ljudstvo ZASTOPATE, NE pa mu vladate !

In ker ste na začetku tokratnega mandata, nadaljevanje pa bo odvisno od tega, ali se boste trudili nas zastopati, ali nam vladati, vas zelo dobronamerno a tudi ODLOČNO spominjam na dejstvo, da o pomembnih stvareh, ki se dotikajo vseh nas,  BREZPOGOJNO odločate v maniri javne razprave.

Nobeno pleteničenje o nujnosti neke zadeve, ki da bi zato morala iti skozi sito po hitrem postopku, brez laične in ZNANSTVENE javnosti, je in bo razumljena KOT IZDAJA  lastnega naroda !! 

Namerno je napisano ZNANSTVENE javnosti, kajti stroka je v zadnjih dobrih 2 letih, na nekaj desetletij podlage , postala prostituirana s strani politike in korporativne mafijske strukture do nerazpoznavnosti, podna in še globlje !!!!  

Zato vas OPOZARJAMO in POZIVAM=… upamo si trditi da v imenu večine Slovenskega naroda, da ZELOOOO modro, premišljeno in z OBILO potrpljenja in POZORNOSTI organizirate  razpravo o ZNB, SKUPAJ Z VSO ZAINTERESIRANO JAVNOSTJO  !!!!

Bomo kar direktni in če kdo med vami zaradi tega ne bo mogel brzdat ego, zaradi ponosa spričo “silne pomembnosti na novem položaju”, je to pač njegov, njen  oseben problem…ki ga zna še krepko bremenit v naslednjih mesecih in letih ! … 

NAMREČ… odkar se je ta ZLOČINSKA štorija z “nevidnim sovražnikom ” začela, se je oblast neizmerno trudila ta zakon spraviti skozi , brez prisotnosti javnosti, čeprav jo je ves čas obljubljala …

Po vseh teh poskusih po domače povedano NATEGA NARODA, NIMAMO VEČ potrpljenja še naprej zgolj opazovat in prenašat to sprenevedanje na račun naših svoboščin, pravic, počutja in zdravja ! 

Dragi “NOVI” predstavniki  ljudstva… Mogoče je to prvo opozorilo za vas, a zelo mogoče tudi zadnje še dobronamerno, kajti narod je zelo potrpežljiv, ne pa neskončno, zato vzemite ta poziv resno in izpeljite ta projekt  transparentno, javno, znanstveno podprto in V DOBRO NARODA, ne korporativno mafijskih, dobesedno psihotičnih agend podna z nazivom globalna elita.

Mislimo da smo bili povsem jasni in da se zavedate da vas v nasprotnem čaka ulica in še vse, kar bi bilo nujno, če bi sicer morali prepustiti odločanje o naših telesih in zdravju, ter telesih naših otrok in vnukov prej omenjenim!!

Zaenkrat še s spoštovanjem in brez fige v žepu vas pozdravljam in držim pesti, da boste odločitve sprejeli etično, moralno, odgovorno in poleg z razumom še s SRCEM !!  

 

Prepošljemo še drugim in množično sporočamo odgovornim svoj glas!