041 789 319 satjam@gmail.com

STOP WORLD CONTROLSTOP NADZORU SVETA sporoča >> :

Na stotine milijonov ljudi se prebuja v soočenju, da so njihove vlade, mediji in zdravstvene organizacije dobesedno iztirili – vse to ni nič v primerjavi s tem, kar nam še pripravljajo. Prebujenje sveta pa na drugi strani raste v neustavljiv val, česar si ne moremo niti predstavljati.

Ko se tiranija povečuje, vse človeštvo zares vse bolj vidi, kaj se dogaja.

Prej se je nevarnosti cepiv zavedalo le malo ljudi. Zdaj pa naenkrat na stotine milijonov po vsem svetu izve, kako neverjetno strupena in uničujoča so lahko cepiva. 56% vseh zdravnikov v ZDA zavrača toksično injekcijo.

Število zdravstvenih delavcev po vsem svetu, ki se že vedo za kriminalnost farmacevtske industrije, je ogromno.

Zdaj že pomemben odstotek človeštva ne zaupa več medijem in vse več jih je! Prihaja eksplozija, ki bo veliko večja od tiste, kar smo videli do sedaj.

Hudobni si sami kopljejo grob, padli bodo v pasti, ki so jih pripravili za človeštvo:

Na začetku epidemije je iz vseh vetrov prihajal en poseben verz iz Svetega pisma:

Gospod postane slaven tako, da premaga svoje sovražnike z njihovim lastnim orožjem.’

PRVI PRIMER: Facebook so ustvarile vojaške obveščevalne agencije kot orodje za vohunjenje in nadzor nad vsem človeštvom. Toda… uporabljali smo ga tudi za prebujanje človeštva bolj kot kdajkoli prej in za začetek največje revolucije svobode vseh časov.

Njihova cenzura je prišla prepozno. Na stotine milijonov je že izvedelo resnico in jo zdaj širijo na tisoče drugih načinov, zunaj Facebooka. Sedanje množično prebujenje po vsem svetu ne bi bilo mogoče brez Facebooka.

DRUGI PRIMER: YouTube je ista zgodba. Deset tisoči videoposnetkov, ki razkrivajo resnico, prebudijo na stotine milijonov ljudi, preden lastniki YouTuba začnejo cenzurirati.

TRETJI PRIMER: Tudi internet je bil sam po sebi ustvarjen kot sistem, ki bo sčasoma nadzoroval svet. Ampak… internet se uporablja za osvoboditev sveta. Število spletnih strani, ki razkrivajo resnico, je nešteto!

ČETRTI PRIMER: Cepiva so bila lansirana, da bi vse človeštvo naredilo digitalne sužnje neskončnih odmerkov cepiv do konca življenja in da bi s trajnim namagnetenjem telesa z GRAFENOM omogočilo digitalni denar, toda… po vsem svetu povzročajo zavedanje o tem, kako uničujoča so lahko cepiva pod taktirko farmacevtskih korporacij!

PETI PRIMER: Celo v ZDA vidimo, kako Bidenova administracija, ki je nameravala zasužnjiti ameriško ljudstvo, prebuja celo veliko število trdih liberalcev, ravno zato, ker Biden to potiska predaleč.

in še mnogo primerov…

Gospod je znan po tem, da premaga svoje sovražnike z njihovim lastnim orožjem.’

Streljajo v lastne noge. Vsak znanstvenik, ki ga utišajo, zbudi celotno znanstveno skupnost, ki obdaja tega znanstvenika. Veliko prebujenje se je šele začelo.

Vsakega zdravnika, ki so ga zaprli, ker je govoril resnico, opazi cela zdravniška skupnost, ki se prebuja, saj na lastne oči priča, kako je utišan iskren, dober zdravniški kolega.

America’s Frontline Doctors je bil cenzuriran na vseh družbenih medijih in celo njihovo spletno mesto je bilo umaknjeno. Zaradi tega preganjanja imajo zdaj skoraj milijon članov in so postali svetovno gibanje za svobodo. Poskus podjetja Big Tech, da jih zapre, je povzročil izbruh vulkana in ni uspel!

Po vsem svetu obstajajo signali in opozorila o prihajajočih izpadih električne energije, ki povzročijo ogromno pomanjkanje hrane. Ob tem lahko izbruhne pekel!

Vse to ustvarja največji premik v zgodovini človeštva.

Norost tega, kar se dogaja človeštvu, je preveč očitna in prevara vse bolj jasna.

Videli bomo stvari, ki si jih ne moremo niti predstavljati.

V manj kot 2 letih je že na STOTINE  različnih organizacij, ki se borijo za svobodo, v skupnem številu blizu tisoč!

V tako kratkem času je tu na stotine organizacij in subjektov, ki branijo svobodo človeštva.

Obstaja upanje! Dviguje se val svobode in resnice, ki se bo zrušil na zločince.

Njihov ponos in aroganca sta njihova največja neumnost in šibkost.

Mislijo, da je vsak človek norec, vendar bodo našli sebe kot največje idiote od vseh.

Človeštvo je po naravi kraljevsko in božansko in v času velike nevarnosti pride ta skrita slava na dan.

Naj eksplodira v bleščečo luč, ki bo pregnala temo kot še nikoli.

Naj luč resnice postane bakla, ki bo prižgala svetovni ogenj odrešitve.

Delite StopWorldControl.com >> o tem kaj se dogaja!

Prenesite letake in plakate, da prebudite svojo skupnost:

Wake up the world with these powerful posters, flyers and memes

Veliko blagoslovov, David Sorensen, STOP WORLD CONTROL