041 789 319 satjam@gmail.com

MUDI SE, samo še 10 dni od 18.2.!

Podpišimo peticijo za dobro Slovenije in ljudi:

https://www.podpiszaslovenijo.si >>

(telefonska številka se vpiše brez presledkov med številkami)

Podpiši peticijo za uveljavitev predkupne pravice za nakup slovenskih hotelov v najlepših slovenskih turističnih krajih.

https://www.podpiszaslovenijo.si >>

Naj ostanejo slovenski in služijo razvoju naše dežele…

Janša želi Orbanu omogočiti prevzem največjih slovenskih turističnih biserov.

Tega NE bomo dovolili, ker:

1 – nočemo, da Janša odplača svoje dolgove Orbanu s strateško pomembnimi slovenskimi turističnimi destinacijami,

2 – obstaja alternativa – interes slovenskih pokojninskih družb in zavarovalnic, ki želijo vlagati v razvoj slovenskega turizma,

3 – verjamemo v slovenski turizem in hočemo, da ga Slovenija razvija v najboljšo svetovno izkušnjo lepot, narave, športa, kulture, vina in kulinarike.

Hotele v najlepših slovenskih turističnih destinacijah prevzemajo Madžari. Dosedanji lastnik 43-odstotnega deleža družbe Sava je sklenil dogovor o prodaji madžarskemu skladu Prestige Tourism, za katerim stojijo ljudje iz najožjega kroga Viktorja Orbana. Ali Janez Janša odplačuje svoje dolgove – milijonska vlaganja Madžarov v medije SDS – s prodajo slovenskih interesov v eni od ključnih slovenskih gospodarskih panog?

To lahko preprečimo!

Slovenski državni holding lahko to škodljivo prodajo prepreči, saj ima predkupno pravico za odkup tega deleža. Toda Slovenski državni holding, ki upravlja državno premoženje v lasti vseh nas, ne stori ničesar, da zaščiti najpomembnejše turistične bisere Slovenije pred Orbanovimi pajdaši.

Zdaj je nujno, da država uveljavi svojo predkupno pravico.

Obstaja alternativa tej prodaji!

V hotele na najboljših turističnih destinacijah so pripravljene vložiti slovenske pokojninske družbe in zavarovalnice. V tem vidijo svojo strateško naložbo. Z vlaganji v turizem in umnim upravljanjem želijo pomagati uresničevati cilj: razvoj Slovenije v vrhunsko turistično destinacijo za goste, ki jih zanimajo lepote Slovenije, njena narava, šport, kultura, vino in kulinarika.

Iz sporočila madžarskih kupcev se slišijo zveneče obljube o 200-milijonskih vlaganjih. Takšne ambicije sprožajo bojazen, da se Madžari niso dogovorili le o nakupu manjšinskega deleža, ampak tudi deleža države, ki bi jim prinesel možnost popolnega nadzora nad hoteli.

Skupaj z objavljenimi informacijami o tem, da naj bi madžarski skladi odkupili premoženje slabe banke (DUTB), znotraj tega pa Istrabenzove hotele, se postavlja vprašanje: bo Janša Slovenijo obvladoval preko Madžarov tudi, ko 24. aprila izgubi volitve? Vse bolj se zdi, da “največji osamosvojitelj” Slovenijo spreminja v madžarsko provinco.

Podpišimo peticijo!

https://www.podpiszaslovenijo.si >>

(telefonska številka se vpiše brez presledkov med številkami)

SKUPAJ ZA SLOVENIJO, NAŠO DEŽELO IN NJENE LJUDI!

Zakaj ta projekt? Ne moremo stati križem rok in  opazovati, kako se nam zaradi vlade pred očmi razkraja Slovenija. Zato državljankam in državljanom ponujamo enostaven način, da skupaj dvignemo glas. Ker vsak glas šteje.
Vsak podpis je korak za boljšo Slovenijo.

…………………………………………