041 789 319 satjam@gmail.com

EU predstavnik HR g. Marin Miletič v 1 min videu spodaj sporoča, da se globalistična hišica iz kart ruši s čedalje večjim zavedanjem ljudi, da so se nas resnično lotili na razne načine v težnji za popolno podrejanje.

V svoje dobro pospešimo proces zavedanja in širimo dejstva, to je naša moč. Medicinska in pravna stroka sodeluje s prebivalstvom, ki se trenutno odziva z vso večjo maso.

Video 1 min Marin Miletič je vreden ogleda >>

 

Tukaj pa je o PREVARI PODNEBNEGA SEGREVANJA:

https://semenaboljsegasveta.wixsite.com/home/post/velika-prevara-podnebnega-segrevanja?

In dokumentarec 75 min o podnebni resnici s SLO podnapisi:

 

Prehrana prihodnosti, kot jo za nas načrtuje Bill gates:

https://semenaboljsegasveta.wixsite.com/home/post/prehrana-prihodnosti-kot-jo-za-nas-na%C4%8Drtuje-bill-gates

Ste pripravljeni v prihodnosti jesti žuželke, kot to za nas načrtujejo globalisti:

https://semenaboljsegasveta.wixsite.com/home/post/ste-pripravljeni-v-prihodnosti-jesti-zuzelke-

Ena Zemlja, eno človeštvo proti 1% globalistov – Vandana Šiva, varuh semen v Indiji:

https://semenaboljsegasveta.wixsite.com/home/post/bomo-izbrali-pot-

Požar

Na Nizozemskem je v nedeljo 10.julija zvečer zagorel gigantski supermarket s spletno trgovino PICNIC za dostavo alternativne hrane brez mesnih beljakovin. Septembra 2021 so poročali, da je veriga teh trgovin prejela svežo finančno investicijo kar 604 milijone dolarjev. Glavnina denarja je pritekla iz fundacije Bill & Melinda Gates.

Zagorela je spletna trgovina brez mesnih beljakovin, v katero investira Bill Gates, v lasti pa je od brata nizozemske kmetijske ministrice Christianne van der Wal-Zeggelink, ki je polovici nizozemskih kmetov prepovedala pridelavo mesa pod pretvezo PODNEBNE ZAKONODAJE z zmanjšanjem dušika (gnojil).

Lastnik te verige nizozemskih spletnih trgovin je BRAT od kmetijske ministrice Nizozemske, gospe Christianne van der Wal-Zeggelink, ki je pred kratkim polovici nizozemskih kmetov prepovedala pridelavo mesa in jih izsiljuje z razlastitvijo njihove zemlje, v kolikor ne sprejmejo odkupnine in podpišejo, da nikoli več NE bodo kmetovali.

Microsoftov milijarder Bill Gates je v zadnjih letih mrzlično nakupoval kmetijska zemljišča in z 270.000 hektarji postal največji lastnik obdelovalne zemlje v Ameriki. Obenem pa je največji spodbujevalec PODNEBNE ZAKONODAJE, ki načrtno škoduje kmetom in uničuje njihovo pridelavo hrane in našo oskrbo.

PODNEBNA ZAKONODAJA se uveljavlja pod pretvezo zmanjšanja uporabe gnojil, torej DUŠIKA. V resnici gre za načrtovano preusmeritev prodaje hrane iz lokalnih pridelovalcev in kmetov na globalistične korporacije, tako je nizozemski EU poslanec uradno podal izjavo v 6 min videu spodaj, pod naslovom ‘Hrana’.

Nizozemska je na svetu 2. največja izvoznica mesa, takoj za Ameriko. Globalisti želijo, da se celotno prebivalstvo odpove mesu v zameno za kupovanje brez mesnih beljakovin v njihovih verigah spletnih supermarketov. S tem si ustvarijo PREHRAMBENI MONOPOL in dajejo v hrano kar želijo, da konzumiramo (podobno kot v injekcije).

Hrana

Na Nizozemskem je ekstremen upor kmetov, ker jih hoče vlada z odkupom njihove zemlje več kot polovico prisilno izseliti iz njihovih posesti, kjer trdo delajo že več generacij. Pretveza za to je višek DUŠIKA v zraku, tako je povedal Nizozemski EU parlamentarec v 6 min videu spodaj! Potrebujemo njihovo hrano, Nizozemska je 6. največji izvoznik hrane v svetu! Zemljo teh kmetov pa zahteva vlada za naselitev ‘migrantov’. DUŠIKA pa je v zraku povsod enako, ker zrak kroži!

6 min VIDEO g. Robert Ross EU poslanec Nizozemske: https://www.facebook.com/watch/?v=988148545207196&extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C-GK2C&ref=sharing

Nizozemske kmete ogroža vlada s pretvezo viškov dušika v zraku, tako da je njhov veliki PROTEST upravičen! Potrebujemo njihovo hrano, so 6.največji izvozniki hrane v svetu! V izogib pomanjkanju hrane v prihodnosti. Tako je povedal EU član Nizozemske dr. Robert Ross v 6 min intervjuju za javnost.

 

Svetovni gospodarski forum GLOBALISTA Klausa Schwab pa vsiljuje CENTRE za NADZOR HRANE ob sočasnem zatiranju kmetovalcev na ravni lokalnih in državnih oskrb s hrano!

Link portala LOGIČNO o CENTRIH za NADZOR HRANE in uporu Nizozemskih kmetov z vsebino spodaj… >>

 

Svjetski Ekonomski Forum pokreće centre za kontrolu hrane – Nizozemski farmeri dižu ustanak protiv sulude politike

Svetovni gospodarski forum zaganjacentre za nadzor hrane – nizozemski kmetje se upirajo nori politiki

Medtem ko Bill Gates še naprej kupuje kmetijska zemljišča v ZDA, Svetovni gospodarski forum Klausa Schwaba načrtuje gradnjo prvega centra za nadzor hrane na Nizozemskem. Hkrati pa omejujejo pridelavo hrane za kmete in jih prisilno izseljujejo iz njihovih posesti – ognjevito PROTESTIRAJO kot v uporu kmetov leta 1500!

Povsod po svetu se ustanavljajo Food Innovation Hubs (FUB) za »transformacijo prehranskih sistemov«. Novembra 2020 je Svetovni gospodarski forum objavil, da bo Evropski center za prehranske inovacije v Wageningenu na Nizozemskem.

Premier Rutte je lani napovedal, da bo njegova država vlagala v Globalni koordinacijski sekretariat centrov za inovacije v hrani. Sekretariat bo deloval tudi iz Wageningena.

»Ribičev ni več, kmetov ni več, naslednja načrtovana ‘kriza’ bo lakota. Na srečo obstaja rešitev: ‘centri hrane’ WEF! je dejal vodja FVD Thierry Baudet.

»To se mi zdi zelo moteče. Kaj nam bo center za koordinacijo prehrane? Od WEF, nič manj. Pod krinko „poštenih cen za kmete“ so (dobri) državljani odvisni od oskrbe WEF s hrano. Ali ni to strašljivo?” je vprašala zdravstvena znanstvenica Yvonne Simons.

Neodvisni raziskovalec Frank Hoogerbeets je opozoril: »Prehranska središča morajo prevzeti popoln nadzor nad oskrbo s hrano prek politike WEF. Za kmete torej ni več prostora

Premier Rutte je pred tem na WEF govoril o teh „centrih za hrano“. Medtem njegova vlada kmete krivi za proizvodnjo preveč “dušika”.

Prevara z dušikom

Prejšnji teden je bilo več akcij kmetov proti napovedani dušikovi politiki. Vlada želi drastično zmanjšati emisije amoniaka iz kmetijstva, da bi zaščitila naravo. Za nekatere kmete to pomeni, da v prihodnje ne morejo nadaljevati poslovanja na enak način. Aktivisti jeznih kmetov so blokirali ceste, obiskali Mediapark v Hilversumu in šli v hišo ministrice za dušik Christianne van der Wal. Policija je aretirala več aktivistov zaradi napadov in vandalizma.

Med razpravo o proizvedeni “dušikovi krizi” v državi in ​​še posebej o protestih kmetov proti tiranskim načrtom Ruttejeve administracije je Wybren van Haga (BVNL) okrcal vlado. “Goljufije z dušikom so nerazložljive,” je dejal Van Haga. Dejal je, da se kmetijska zemljišča odvzemajo zaradi problema, ki ga ni.

Van Haga (BVNL) ni izgubljal besed: “Nizozemske kmete,” je dejal, “ta vlada uničuje na podlagi neobstoječega problema z dušikom. Uničuje se na tisoče življenj, razdirajo se družine in uničuje se delo generacij.”

Nizozemski kmetje medtem nadaljujejo z množičnimi protesti po državi. Blokirali so mejo z Nemčijo in ceste po vsej državi. To počnejo kot odgovor na odločitev oblasti, da morajo zmanjšati število živine in uporabiti manj gnojil.