041 789 319 satjam@gmail.com

Evrovizijska pesem Madonne z naslovom PRIHODNOST (Future)

Video 9 min – prve 3 minute je najava, sledi 6 min nastop, spodaj preberite komentar:

20 plesalcev z MASKAMI ima LEVO, 20 pa DESNO, simbol leta 2020.

Madonna se pokaže:

  1. s krono, simbolom KORONAVIRUSA in
  2. s povezanim očesom, eno oko je simbol ILUMINATOV.

ILUMINATI so močna tajna organizacija, ki želi zavladati svetu, izziva katastrofe, ukinja pravo religijo in svetovne vlade.

Religiozne slike ozadja

Zadaj na odru se pokažejo številne religiozne slike, ki simbolizirajo RITUALE in OBREDE (tajnih organizacij ILUMINATOV).

Maske na obrazu

Vseh 20 + 20 plesalcev Madonne ima MASKE na OBRAZU. Zelo čudno, kajne?

Refren pesmi

Ne more vsak vstopit v prihodnost‘ ZAPOJE v refrenu in s PRSTOM pokaže na PUBLIKO!

Original refren: ‘NOT EVERYONE CAN COME INTO THE FUTURE’

Refren dalje

Ne uči se vsak iz preteklosti,

ne more vsak tukaj obstati.

‘NOT EVERYONE THAT’s HERE IS GONNA LAST’.

Kip svobode

Kip svobode v New Yorku ima ODLOMLJENO DESNO ROKO s tehtnico pravice in resnice, kar pomeni, da bo svet zadelo nekaj strašnega in da ne bo več pravice in resnice. Plesalci z MASKAMI ležijo MRTVI na TLEH.

Ogenj, ki gori

Na ozadju odra je vse v divjem ognju. Simbolizira POŽARE v Avstraliji, ki so se začeli v 2019, pesem pa je bila pripravljena januarja 2019.

Simbol ognja in ruševin

Ogenj se umirja. Simbolizira SPREMEMBO sveta, ki ga poznamo v nov svet nadvlade ILUMINATOV.

Nov svet vesolja

Začne se NOV SVET po meri ILUMINATOV, brez odvečne populacije. Ti ljudje verjetno bolj vedo DETAJLE, ker se za vsakim SCENARIJEM skriva SKRIVNOSTNO SPOROČILO.

Trikotnik na sceni

Pokaže se TRIKOTNIK kot center vesolja. TRIKOTNIK je simbol ILUMINATOV v njihovem standardnem znaku ‘oko v trokotniku‘. Pesem zaključi z velikom napisom za ozadju ‘Prebudite se‘, v originalu ‘WAKE UP’.

Oko v trikotniku

Simbol ILUMINATOV ‘oko v trikotniku‘ predstavlja vizijo sveta po njhovi meri. Oko, ki gleda skozi TRIKOTNIK, simbolizira TRETJE OKO z vizijo njihove nadvlade. Čistka populacije je del njihove pripadnosti EVGENIKI z umetno selekcijo človeštva, ki je v zgodovini povzročila že veliko hudega.

Brez utvar

V boju med SVETLIMI in TEMNIMI silami življenja NE podležimo PROPAGANDI podkupljenih medijev, ki so že desetletja podaljšana roka svetovne nadvlade TEMNIH sil. Te se kažejo v podobi ILUMINATOV kot kult 1% najbogatejših, ki si želijo popolne nadvlade sveta po njihovih merilih. Delujejo v nasprotju z moralno etičnimi in biološkimi zakonitostmi življenja.

Dr. Pater Karel Gržan

Vidi v tem preroškem nastopu Madonne in načrtu novega sveta, dostopnem na internetu in simuliranem na generaliki EVENT 201 (dogodek 201), da se je vse zgodilo načrtovano. Kompleten scenarij vključno s korono, cepljenjem, zaporo gospodarstva in osebne svobode je del satanističnega načrta TEMNIH sil.

Svetle sile zmagajo

SVETLE sile na koncu vedno ZMAGAJO. Zato ohranimo IRONIČNO ŠALJIV odnos do vsega in se POŠALIMO na ta račun. Hudič se boji SMEHA, tako pravi dr. Pater Karel Gržan. Da SVETLE sile na koncu vedno zmagajo, pa dokazuje tudi madžarski zdravnik dr. Gabor Lenkei.

Odvetnik dr. Reiner

Kot odvetniški pionir zavzemanja za človekove pravice poziva ljudi k sodelovanju s skupinsko neposlušnostjo. Poskrbel je za mnoge tožbe za zločine zoper človeštvo. Tudi on se drži se tega, da po naravnih zakonih življenja na koncu vedno zmagajo SVETLE sile.