041 789 319 satjam@gmail.com

Dr. Pater Karel Gržan unikatno izrazi svoje misli v 18 min videu spodaj, zares vrednem ogleda, ker takšnih usmeritev v težki situaciji ne slišimo vsak dan!

Dr. Pater Karel Gržan nam zaupa, da mu je Trstenjak povedal takole: ‘Ko boš naletel na ENOUMNOST, je zadaj NEUMNOST.

Pohecaj se, pomaga

Neuspeh manipulacije

Stroka ve, da šele po 2 letih bo znano, kakšni bodo dolgoročni učinki tega eksperimentalnega cepljenja. Zato je za biti neskončni ljubitelj samega sebe. Skupaj premislit in ne delovat na slepo. Z odgovornostjo. Sem optimist, manipulacija ne bo uspela, če me sprašujete, kaj bo po covidu.

Raje služi človečnosti

Govorim miselne izzive za tvojo spoznavno resničnost. V prepletanju miselnih izzivov se bistrimo. Boj med dobrim in zlim. Stati na strani človečnosti, ki jo Jezus prebuja in oznanja. Na koncu stopiš pred šefa. Sem hotel dobro, ni dovolj. Ti je žal, s čemer si zatajil služenje človečnosti in služenju Jezusu Kristusu.

Igriva ironizacija – šaljivost !!!

Kako se zaščititi pred manipulacijo? Nikogar sovražit. Tudi če sovražiš zlo, hraniš zlo. Ne speljite se v mržnjo kogarkoli. Ne zapadi strahu. V socialno mrežo, ki te budi, se vključi. HUDIČ SE BOJI SMEHA. Igriva ironizacija osvobaja samega sebe. Higiena misli, higiena srca, to je tisto, kar velja.

Madonna nastop 2019

Vse je načrtovano

Elita ima načrt za maso. Nastop Madonne na Evroviziji v Izraelu leta 2019 je pokazal 20 ljudi v maskah (simbolika za leto 2020), ki popadajo na tla okuženi in mrtvi. Kip svobode ima ODLOMLJENO DESNICO s tehtnico PRAVICE in RESNICE v nastopu.

Načrt je na spletu

G. Švab je predsednik svetovnega gospodarstvenega foruma, pravi da moramo izkoristi pandemijo za novi svetovni red. Sodil nam bo Bog in zgodovina. Forum svetovnega gospodarstva ima spletno stran načrta za vsa področja življenja v novem svetovnem redu in vsaka povezava ima vsaj 200 linij. Na spletu je objavljen kompleten načrt elite.

Eksperiment

Poskus na ljudeh v živo

Vsa covid cepiva so samo eksperimentalna. Dr. Krešimir Pavelič, dekan medicinske akademije v Puli pravi: ‘Ne bo se možno izgovarjati, češ nisem vedel.’ Enostransko poročanje in zatajevanje dejstva o eksperimentalnosti. Ljudje niso seznanjeni s tem, preden se cepijo. Dediščina nurnberških procesov: vsak ima pravico izvedeti prednosti in slabosti, preden bi se odločil cepiti s takšnim rizikom.

Temna plat medalje

Cerkev priporoča cepljenje, vendar mora javnost pokazati obe strani + in zelo iskreno, zelo odprto, brez vzgibov za ali proti. Ne tako, da se temna plat zamolči, to je zavajanje z neresnico. Samo argumente, potem pa se vsak sam odloči. A zasebna svoboda nikoli ni bil cilj elte, ta nas hoče vse pocepiti in si nas podrediti v upravljanje z našimi življenji po svojih merilih. Ta manipulacija ne bo uspela!