041 789 319 satjam@gmail.com

SVET EVROPE je februrja 2021 odločil, da covid cepljenje prav za nikogar NI obvezno, poteka lahko samo prostovoljno.

Sem Robert Cibis, pripravil sem 10 min video spodaj z imunologom prof.dr. Sucharit Bhakdi, ker smo dobili informacije, da so nekateri ljudje iz doma za starejše občane umrli po prejemu mRNA covid cepiva.

Vsi ti ljudje so bili takoj po cepljenju tudi pozitivni na covid testu.

To se ujema s predpostavko prof. dr. Sucharit Bhakdija, ki je pred nekaj meseci objavil svojo knjigo ‘Korona – lažni signal?‘. Prof. dr. Sucharit Bhakdi razloži, kot eden najbolj citiranih strokovnjakov v imunologiji in infektologiji, kaj je lahko VZROK tega in kaj bi lahko to POMENILO: Pretiran imunološko spodbujen odziv po cepljenju je spodaj razložen življenjsko nevaren ‘ADE’ pojav.

Morali bi zbrati več podatkov in razmisliti, kaj lahko naredimo in česa naj NE delamo.

VIDEO SPODAJ 10 minut SLO podnapisi prof. dr. Sucharit Bhakdi, 25.1.2021

1:02 Mislim, da nam ti dogodki, ki smo jih imeli včeraj v Nemčiji, dajejo edinstveno priložnost, da razmislimo, ali bi ves koncept, kateremu vsi sledimo, bilo treba opustiti in preklicati. S tem bi USTAVILI to pandemijo. Pandemija in prevare v ozadju nje so nastale zaradi nerazumevanja – češ da imamo opravka z novim koronavirusom.

Seveda je nov – ko se otrok rodi, je novo človeško bitje, a je še vedno človek. Ta koronavirus je bil nov, a istočasno NI nov, saj je koronavirus, kot vsi drugi člani te družine. Če virus vstopi v vaše telo in celice, ste okuženi. Če je moja glava kot celica in virus vstopi, sem okužen in moje telesne celice proizvajajo te viruse, kot na primer v pljučih.

Prof. dr. Sucharit Bhakdi: Ko virusi ali gensko mRNA cepivo vstopi v celice, nastajajo v telesnih celicah ‘odpadne virusne beljakovine’.

2:04 Ko telesne celice proizvajajo te viruse, nastajajo ODPADNI PRODUKTI (virusne odpadne beljakovine), ki se postavijo pred vhodna vrata celice. Naprimer kot so moja očala ODPADNI PRODUKT virusov v moji glavi. Naš imunski sistem ne sestavljajo le PROTITELESA, ki preprečujejo vstop virusa tako, da se vežejo nanj. Ne, dejansko so prva bojna linija našega imunskega sistema proti virusom LIMFOCITI.

Ko virusi sprva vstopijo v telo… ko gre otrok v vrtec prvo leto in je ves čas bolan, ima serijo prehladov zaradi koronavirusov. Teh okužb se ne da preprečiti. Virusi vstopijo, se razmnožujejo, nastajajo ODPADNI PRODUKTI (virusne odpadne beljakovine). In potem bodo prišli vaši LIMFOCITI, predvsem T-LIMFOCITI, ki bodo videli te ODPADNE PRODUKTE VIRUSOV (virusne odpadne beljakovine) in se bodo PREBUDILI in AKTIVIRALI.

Tako se T-LIMFOCITI trenirajo, s temi virusi. Med LIMFOCITI imamo podskupino UBIJALSKIH T-LIMFOCITOV, ki bodo napadli okuženo celico in jo poskušali ubiti. Torej, imamo UBIJALSKE T-LIMFOCITE, ki ubijejo našo okuženo telesno celico, ki proizvaja viruse. In potem otrok ozdravi in s tem je končana prva zgodba.

Prof. dr. Sucharit Bhakdi: Nihče ni preveril, v katere telesne celice gredo mRNA paketki genskega covid cepiva za proizvodnjo ‘virusnih odpadnih beljakovin’.

4:20 Ko pride naslednji virus, SE AKTIVIRAJO KLONI UBIJALSKIH T-LIMFOCITOV, ki navzkrižno prepoznajo te ODPADNE PRODUKTE virusa (virusne odpadne beljakovine), ker so si podobni med seboj. Podobno imajo tudi odrasli cel spekter UBIJALSKIH T-LIMFOCITOV, ki prepoznajo dobesedno vse koronaviruse zato imate s staranjem vse manj in manj gripe in okužb s koronavirusi. KAŠLJATE, A NIMATE PLJUČNICE.

Bilo nas je strah, kaj se bo zgodilo s tem cepljenjem. Ko nekoga cepite z mRNA, zabodete iglo v mišico in POŠLJETE V TELO MILIJARDE MAJHNIH PAKETKOV GENA VIRUSA. Ti paketki grejo v krvni obtok in se razpršijo po telesu. Ti paketki grejo v celice in nihče ne ve, v katere celice bodo šli, zato ker se nihče ni obremenjeval s tem, da bi to preveril.

TO JE ENA KRIMINALNIH STVARI, ki se zdaj dogaja. Na ljudeh izvajajo eksperimente, ne da bi pred tem izvedli poskuse na živalih. Kajti vsekakor je treba pogledati, kam bodo šli ti mRNA paketki VIRUSNIH GENOV.

Prof. dr. Sucharit Bhakdi: Kriminalno se na ljudeh uporabljajo cepiva brez da so bila prej preizkušena na živalih.

5:59 Mi pa vemo, da se to dogaja, saj je znano da se paketki mRNA razširijo po telesu. Zamislimo si zdaj, da katerakoli celica v telesu izraža te virusne odpadne beljakovine. Imamo UBIJALSKE T-LIMFOCITE, ki to vidijo in se vzburijo, v vsem telesu. Pravijo: Hej, dečki, moramo iti na delo!

Začnejo trenirati in napadati celice, ki izražajo VIRUSNE ODPADNE BELJAKOVINE. In zato vidimo, da ti ubogi ljudje, ki prejmejo cepivo, dobijo hude neželene stranske učinke. Po drugem odmerku Pfiter/BionTech cepiva 50% ljudi NE MORE V SLUŽBO; imajo VROČINO; BOLEČINE PO VSEM TELESU, GLAVOBOL IN SO BOLNI.

Prof. dr. Sucharit Bhakdi: Pandemija se ustavi takoj ko ustavimo in prekličemo koncept, ki mu sledimo.

7:06 To lahko ubije stare in krhke ljudi, ki imajo kronične bolezni. Mi mislimo, sicer ne vemo, a domnevamo, da imamo zato toliko smrti nekaj dni po prejemu cepiva. In dalje: zamislite si, da ti ubogi ljudje v domovih za starejše dobijo popolnoma običajen koronavirus, ki gre v pljuča in se pomnožuje.

Toda zdaj nimajo več samo peščice vojščakov, torej UBIJALSKIH T-LIMFOCITOV, ki pridejo in TIHO delujejo, ampak imajo celo armado UBIJALSKIH T-LIMFOCITOV, ki so PODIVJANI in ko vidijo preprost stari koronavirus se aktivirajo in napadejo pljuča teh ubogih ljudi. In ne morete verjeti, kako hitro ubijalski limfociti uničijo pljuča. Ob navadnem, starem koronavirusu rečejo: Dečki, čas je da gremo!

ADE – pretirano okrepljen imunološki odziv

8:21 To se imenuje ADE – pretirano okrepljen imunološki odziv (imunological mediated enhancement = imunološko sprožena pospešitev), ki poslabša stanje bolezni, ki bi jo sicer naravno preboleli kot prehlad ali gripo. Torej, ali se je to zgodilo včeraj v Nemčiji? Ali je to vzrok vseh teh smrti v New Yorku v domovih za starejše občane? Te smrti bodo označili kot covid okužbe. Mislimo, da se je to lahko zgodilo in zdaj imamo veliko priložnost, da to ugotovimo.

Potrebno je zahtevati vpogled v podatke preminulih ter rezultate PCR testa. In vprašati, kakšen je bil CT (prag ciklov ali podvojitev), kajti danes na srečo vsi vemo, da pragovi ciklov nad 30 kažejo, da ni šlo za covid, temveč je moral biti neki drugi virus. Vse, kar morate narediti je, da pogledate podatke. V trenutku, ko vidite, da je bil prag cikla CT več kot 30 ali celo več kot 28, imate dokaz, da je oseba preminula zaradi drugega virusa, ne zaradi covid.

Življenjska nevarnost ‘ADE’

To pomeni, da so cepljeni ljudje ogroženi zaradi ADE – PRETIRANEGA ODZIVA IMUNSKEGA SISTEMA. Kot je bilo že pri cepivih za druge koronaviruse ugotovljeno PRETIRANO število PROTITELES (zato nikoli niso mogli narediti cepivo proti nobenim koronavirusom). V tem primeru pa gre zdaj verjetno za pretirano povečano število UBIJALSKIH T-LIMFOCITOV.

To je nova vrsta pretirane okrepitve imunskega sistema, čeprav pravzaprav NI nova. Povečano število UBIJALSKIH T-LIMFOCITOV je že bilo ugotovljeno pri okužbi z virusom DENGE mrzlice. A to je druga zgodba, ki jo bom povedal ob drugi priložnosti.