041 789 319 satjam@gmail.com

Jordon Walker Trishton je Pfizerjev URADNI ‘razvojni direktor strateških operacij in načrtovanja znanosti mRNA’, tik pod generalnim direktorjem Albert Bourla >>

DRUGI dan, ko se je istospolno usmerjeni Jordon Triston Walker izdal z izjavami o Pfizerjevem pospešenem ustvarjanju kovid mutacij na opicah, da bi čimbol služili s cepivi, se zgodba v restavraciji DIVJE nadaljuje!!!

Tokrat je namesto čednega novinarja na zmenek prišel njegov šef s 4 sodelavci. Ta, ki je Jordon Triston Walkerju podtaknil čednega novinarja ‘za vabo’. Walkerju je postavil vprašanja. Walker se je najprej zlagal, da si je vse svoje izjave izmislil za vtis na ‘zmenku‘.

Nato pa je Walker izgubil razsodnost, razgrajal, v paniki stekel v kuhinjo, poklical policijo, prosil lastnika lokala, da zaklene vrata in ne izpusti novinarjev, ki so mirno stali.

Razgrajanje Pfizerjevega razvojnega direktorja Jordon Trishton Walkerja v lokalu, čim je izvedel, da se je z izjavo dan prej izdal, je spodaj posneto v 1.minutki videa in je vredno ogleda.

Zavpil je ‘na pomoč’ in se z napadom zakadil v novinarje. V divjanju jim je razbil tablico, misleč da je gor posnetek!!!

Ko so novinarji odšli, je Walker stekel na ulico, se brezglavo metal pred avtomobile in jih ustavljal. Norel je, kot da je izgubil razum.

Kompletno divjanje Walkerja je posneto v 1. minutki videa spodaj in je res vredno ogleda. Šokantno in panično norenje razvojnega direktorja razvoja Pfizerja, ki je izgubil glavo, ko je ugotovil, da se je izdal – VIDEO 1 min:

Vir: https://www.logicno.com/vijesti/tajna-snimka-pfizerovog-direktora-mozda-je-najveci-skandal-u-medicini.html

1. del: IZDAL SE JE >> (posnetek 1.zmenka s podtaknjem novinarjem)

Vse o Walkerju pa se sedaj mrzlično briše iz spleta, kot da ta oseba ne obstaja!

Vendar resnica o kovid korupciji prihaja na dan, milijone ljudi si je ogledalo posnetke, ki so varno spravljeni!