041 789 319 satjam@gmail.com

V skrivaj posnetem pogovoru v restavraciji s podtaknjenim novinarjem Veritasa, je istospolno usmerjeni RAZVOJNI DIREKTOR Pfizerja, Jordon Triston Walker, misleč, da je to njegova NOVA SIMPATIJA in ne vedoč, da je čeden novinar pod krinko samo ‘VABA‘, priznal naravnost šokantna dejstva. Razkril je, da Pfizer razvija MUTACIJE virusa Corona (kar je strogo prepovedano z ameriško zakonodajo), da bi služili s cepivi.

Jordon Triston Walker, RAZVOJNI DIREKTOR Pfizerja, se je ujel v past in izdal skrivnosti podjetja o ustvarjanju pospešenih MUTACIJ kovida na opicah in njegovih okrepitvah.

Korak za korakom je opisal potek – v Pfizerju pospešeno okužijo opice in dalje pospešijo večkratni naravni prenos druga od druge, da se hitro razvijejo MUTACIJE, na katere izdelajo bodoče cepivo. CEPIVO torej NI bilo narejeno zaradi VIRUSA. Mutacije UMETNO proizvedejo zaradi služenja s CEPIVI. Včasih pa gredo MUTACIJE med ljudmi drugo pot kot med opicami, primer je OMIKRON in DELTA, tedaj tako proizvedeno CEPIVO ne deluje.

Pfizer ŠKANDALA tega javnega razkritja ni komentiral, uradni mediji in google molčijo in mrzlično cenzurirajo te iskalne zadetke. Jordon Triston Walker je izgubil mesto RAZVOJNEGA DIREKTORJA Pfizerja in briše svoje račune na družbenih medijih.

Vir: Odličen 9 min video s HR prevodom je na povezavi portala logično.com spodaj:

Skandal stoljeća – direktor Pfizera tajno snimljen priznao da sami stvaraju mutacije virusa da zarade na cjepivima!

Pogovor v 9 min videu je potekal takole:

Jordon Trishton Walker, Pfizerjev RAZVOJNI DIREKTOR: »Ena od stvari, ki jih preučujemo, je, da [COVID] MUTIRAMO sami, da lahko vnaprej razvijemo nova cepiva. Obstaja pa tveganje – nihče si ne želi imeti farmacevtskega podjetja, ki MUTIRA te presnete viruse

Walker: »Nikomur ne povej. Obljubi, da ne boš nikomur povedal. [Poskus] bi deloval tako, da virus vnesemo v OPICE in večkrat povzročimo, da se dalje večkrat okužujejo med seboj, ter od njih zberemo serijske vzorce

Walker: »Morate biti zelo nadzorovani, da zagotovite, da ta virus [COVID], ki ga MUTIRATE, ne ustvari nečesa, kar gre povsod. Predvidevam, da se je virus na ta način začel v Wuhanu, če sem iskren.”

Walker: »Kolikor sem slišal, v Pfizerju optimizirajo [postopek mutacije COVID], vendar gredo počasi, ker so vsi zelo previdni, očitno ga ne želijo preveč pospešiti. To naredijo pod pretvezo RAZISKAVE, ker NE želijo oglaševati, da vnaprej razumejo prihodnje mutacije

Walker je potegnil vzporednice med tem trenutnim projektom Pfizer in tem, kar se je morda zgodilo na inštitutu za virologijo Wuhan na Kitajskem.

»Tudi RAZISKAV ne bi smeli izvajati o POSPEŠENEM RAZVOJU VIRUSOV. Te izbrane strukturne MUTACIJE lahko naredimo, da postanejo močnejše. RAZISKAVE o tem še potekajo. Ne vem, kako bo to delovalo. Bolje je, da zaradi Jezusa Kristusa ne bi bilo več izbruhov bolezni,« je dejal.

Walker je novinarju Veritasa povedal tudi, da je bil COVID ključen za nedavni poslovni uspeh Pfizerja:

Walker: Znanstveniki Pfizerja želijo razumeti, kako nastanejo vse te nove različice oziroma MUTACIJE, ki se samo pojavijo. UMETNO jih preko opic skušajo spodbuditi, preden se pojavijo med ljudmi da lahko razvijemo cepivo preventivno za nove MUTACIJE. Zato delajo to kontrolirano v laboratoriju in pravijo, da gre za nov ‘epitop’. Če se pojavi kasneje, že imamo cepivo, ki deluje.

Novinar Veritasa: Moj bog. To je popolno. Ali ni to vendarle najboljši poslovni model? Samo nadzorovati naravo, preden se narava sploh zgodi?

Walker: Da. Če deluje.

Novinar Veritasa: Kako to mislite, če deluje?

Walker: Ker včasih pride med ljudmi do MUTACIJ, na katere NISMO PRIPRAVJENI. Kot DELTA in OMICRON. Kdo ve? To nam pobere veliko denarja. COVID bo še nekaj časa naša molzna krava. Očitno.