041 789 319 satjam@gmail.com

Podprimo novi zakon o prepovedi covid ukrepov

In ga složno in enotno uresničimo, dokler še imamo demokracijo in ustavo. Nova svetovna vlada iz ozadja potrebuje digitalne sužnje, poslušne delavce, zakonsko in gensko omejene ljudi, ki bodo brez osebnega premoženja in upora delali cele dneve za golo preživetje v trajno korist in lagodno življenje vseh generacij najbogatejših in velikih tehnoloških korporacij. Prebudimo novo pomlad.

Omejeno življenje

Policijska ura, po 21.uri ne smemo ven. Mnogim odvzeta pravica do dela in do normalnega življenja, mladim pa do pravega izobaževanja. Ne moremo k svojcem in prijateljem v drugo občino. Na sprehodu se fant in dekle ne smeta držati za roke, če nista prijavljena na istem naslovu, četudi vzorno nosita maske, 400 eur kazni vsak. Ne smeš pojesti sendviča zunaj, ker si lahko zasačen brez maske in plačaš kazen.

Zadolževanje

Z nadomestili za izgubo dela se ZADOLŽUJEMO. Dolg je že sedaj uradno PORAZDELJEN NA VSE DRŽAVLJANE in glede na vedno nove korona pakete še narašča. Le delno smo še svobodni. NEKOČ BO TREBA KOT DRŽAVA PORAVNATI RAČUN. Postali bomo poceni delovna sila. Dežela ne bo več naša, ‘tuja gospoda’ oziroma ‘svetovna elita’ nam bo delegirala, kaj moramo početi za prejem osnovnih sredstev za življenje v zameno za izgubljene službe, podjetja in osebno svobodo.

Zbira se 320.000 e-podpisov >>

Prepovedi

Delegirali bodo tudi omejitve osebne svobode in prepovedi, česa trajno ne smemo več početi in kam ne smemo hoditi. Na Kitajskem je to že uresničeno. BIOMETRIČNA ANALIZA OBRAZOV s kamerami na ulicah v nekaj sekundah izsledi vsakogar, ki je s senzorji v svojem telesu ‘označen’. Nikamor ne moreš, če to ni dovoljeno, brez da bi za to plačal kazen. Poglejte izjemen dokumentaren video spodaj, ki jemlje sapo.

Označevanje

To je projekt za cel svet, v Indiji so v zadnjem desetletju že na pragu ‘označevanja’ novorojenčkov, ki so s senzorji v svojem telesu brez vsakega dokumenta živa osebna, zdravstvena in ko pride čas tudi bančna izkaznica.

  • O sistemu biometrične analize obraza,
  • projektu označevanja novorojenčkov in celotne populacije,
  • kontroli in zmanjšanju števila svetovnega prebivalstva,
  • projektu brezgotovinskega digitalnega nadzora človeštva in
  • dejavnostih sklada Bill in Melinda Gates v zadnjih 10 letih…

… si oglejte zelo zanimiv DOKUMENTAREN VIDEO spodaj 40 min SLO podnapisi.

Brezgotovinsko

Družba Bill in Melinde Gates pa z organizacijo ‘Better than cash alliance’ zadnja leta intenzivno pripravlja BREZGOTOVINSKO POSLOVANJE ZA CEL SVET, pri katerem služi milijarde za microsoft programe nadzora. Gre za totalitaren nadzor, pri katerem si lahko z mnogimi omejitvami ZAVRNJEN V BANČNEM PLAČILU RAČUNOV. Tako da ne moreš več svobodno razpolagati s svojim dohodkom, da bi kupil, plačal, nabavil ali posloval kot želiš s svojim denarjem, delom in življenjem.

Pretveza

Vse to se pripravlja pod pretvezo ‘obveznega cepljenja za vseh 7 milijard ljudi’. Z uzakonjenimi posegi v naše telo lahko brez našega dovoljenja in vednosti o vsebini cepiv uresničijo vse, karkoli želijo početi z nami. Vključno z vnašanjem genov, strupov in bolezni v naše telo, tako da lahko iz ozadja skrito razpolagajo celo z našim življenjem, brez da bi to bilo komu na očeh in brez da bi za to kdo odgovarjal.

320.000 e-podpisov za nov SLO zakon svobode in dostojanstva življenja s prepovedjo covid ukrepov

Soodločanje

Ni več potrebno orožje in vojne. Vojna je zdaj digitalna in mikrobiološka. Brez demokracije ni možnosti soodločanja. Trenutno uradno še imamo demokracijo in ustavo, čeprav dejansko ni več upoštevana. PRAVI ČAS JE, DA NAPIŠEMO IN PODPREMO NOV ZAKON. SLOVENCI SMO SPOSOBNI, na mnogih najvišjih stopničkah znanosti, športa in vseh področij stojimo v svetu s svojimi dosežki.

Moč ljudstva

Tudi v Evropi, Ameriki in po vsem svetu so aktivni dobri ljudje na vplivnih položajih. Takšni ki imajo moč, ki znajo in ki spoštujejo življenje, imajo empatijo do ljudstva in do sočloveka. NA DANSKEM so novembra 2020 z 9-dnevnim ropotanjem s ponvami in lonci pred parlamentom DOSEGLI, DA JE BIL SMRTONOSNI ZAKON ZAVRŽEN, vlada ga ni sprejela. Upoštevala je voljo ljudstva in jih vseh 9 dni ropotanja NI razgnala s policijo in nasilnimi sredstvi, kot je to pri nas in še marsikje.

NA DANSKEM so prvo bitko že ZMAGALI ! Poglejte izjemen ropotajoč 2 min video s SLO podnapisi z več info >>

Spremembe

Moč osveščenega ljudstva je zgodovinsko imela v rokah moč spremembe. Vse vladavine so enkrat padle, pa če so bile še tako močne in so še tako dolgo trajale. ZATO SE ZDRUŽIMO NOTRANJE V EN GLAS SVOBODE IN DOSTOJANSTVA ŽIVLJENJA. To življenju dolgujemo s tem, ko smo se rodili.

Empatija

To velja tudi za tiste, ki so sedaj še ‘na drugi strani’. Zaposleni v javnih službah ne bodo nikoli mogli mirno živeti s tem, da ravnajo z ljudmi kot z živalmi. Izjema so psihopati, ki nimajo empatije, to je sposobnosti vživeti se v bolečine in trpljenje sočloveka.

E-podpis za zvestobo življenju s prepovedjo uničujočih covid ukrepov

Zvestoba

Zato iz TAKŠNIH ROK IZTRGAJMO PRISILO, ki jo IZVAJAJO NAD NAMI in SOOBLIKUJMO BOLJŠO PRIHODNOST zase, za svoje družine, za narod. Kot kaže, je vsakih nekaj deset let potrebno dokazati zvestobo življenju. In zdaj je pravi čas zato.

E-podpis

S svojim e-podpisom sprejemamo nov zakon svobode in dostojanstva življenja, s pravico do dela za preživljanje svoje družine, nedotakljivostjo telesa in takojšnjo zdravstveno oskrbo brez škode za telo.

E-podpis za ‘ZAKON o prepovedi korona ukrepov’ oddajte V PETICIJI NA LINKU SPODAJ ali pa si tukaj SPRINTAJTE OBRAZEC (pdf) in svoj PODPIS POŠLJITE PO POŠTI >>

Oziroma v svoji soseski zberite v obrazcu vseh 20 podpisov ali vsaj 3 na prvem listu in jih pošljite >>

Združeni

Združen narod ima moč spremembe in ta se zgodi, ko pride kaplja čez rob.

Podpiši zakon o prepovedi COVID ukrepov – zbira se 320.000 podpisov, 4.450 ljudi pa je že podpisalo v prvih 6 dneh od 28.11. – 4.12.2020 >>