041 789 319 satjam@gmail.com

Nedavno je bilo razkrito, da je bil sin Ursule von der Leyen, DAVID, “poletni pripravnik” v McKinseyju, ameriškem gigantu za upravljanje in svetovanje, ki je polno škandalov in korupcije.
1.DAVID v resnici ni bil pripravnik, ampak je delal 3 leta na odgovornem mestu z ekipami za svetovanje vladam po vsem svetu za nakup kovid cepiv.
2.Obenem pa je leta 2019 odprl pot svoji mami Ursuli do položaja predsednice Evropske komisije EK.
3.Njegov oče Heiko je medicinski direktor Orgenesis, ameriškega biotehnološkega podjetja, specializiranega za genske terapije, kot sta cepiva Pfizer in Moderna.
4.Ursula je od leta 2019 v znanstvenem svetu Orgenesis, ki je dejavno sodeloval pri razvoju Pfizerjevega cepiva. Njen mož Heiko von der Leyen torej že dolgo sodeluje s Pfizerjem.
5. Obenem je Ursula tudi v upravnem odboru ‘Svetovnega ekonomskega foruma’ WEF, ki je januarja 2023 zasedal v Davosu.
6.Leta 2021 je Ursula z 2 pogodbama kupila od Pfizerja 4,5 milijarde kovid cepiv za 450 milijonov Evropejcev, to je 10 odmerkov na vsakega.
7.Po nerazkriti ceni, v vrednosti na stotine milijard in s kršitvijo konkurenčnega zbiranja ponudb.
8.Kako dolgo bomo Evropejci še prenašali to sramotno korupcijo?

Madame Von der Leyen – McKinsey i Pfizer

Vir: https://www.logicno.com/politika/madame-von-der-leyen-mckinsey-i-pfizer.html

Detajli:

I.

Ursula je od 2021 vpletena v korupcijski škandal, ki je že dokaj znan: njena neposredna pogajanja s Pfizerjem za nakup 900 milijonov odmerkov cepiva Pfizer, z možnostjo dodatnih 900 milijonov. S 1.pogodbo nakup 1,8 milijarde odmerkov Pfizer mRNA za približno 450-milijonsko populacijo pomeni 4 odmerke na vsakega prebivalca Evropske unije (EU).

Cena vsakega odmerka cepiva pa je bila neposredno dogovorjena s podkupljivo predsednico Evropske komisije Ursulo von Der Leyen.” Odmerki so stali na stotine milijonov, če ne celo milijard dolarjev. Številka ni bila nikoli uradno objavljena.

Odmerki so bili kupljeni s kršitvijo pravil konkurenčnega zbiranja ponudb. Skupaj še z 2. pogodbo maja 2021 pa je bilo kupljeno 4,5 milijarde odmerkov za 450 milijonsko prebivalstvo. To je 10 odmerkov na vsakega prebivalca EU.

Ta “pogajanja” so potekala leta 2021, ko je bila odkrita izmenjava besedil med von der Leyenovo in izvršnim direktorjem Pfizerja Albertom Bourlo. Pritisk na Evropsko komisijo EK, naj objavi besedila, je bil prezrt še na predvečer podpisa 1. pogodbe za 1,8 milijarde odmerkov.

Politico poroča, da je aprila 2021 Ursula za New York Times povedala, da si je izmenjala besedila z izvršnim direktorjem Pfizerja mesec dni, preden je ameriški farmacevtski velikan podpisal pogodbo z EU. Opazovalci EU si pred škandalom zatiskajo oči, kar je strašna sramota.

II.

Kaj načrtujejo z milijardami odvečnih, nekoristnih in nevarnih odmerkov? Ker se zdi, da se korupcija Pharma-EU očitno dogaja, ne bi bilo presenečenje, če bi bila cepiva uporabljena za drug namen. Morda bodo podtaknjena v hrano. Le kdo bi lahko vedel?

Navsezadnje je v zadnjih 3 letih:
*z izvajanjem Velike ponastavitve ‘Svetovni ekonomski forum’ WEF in
*Agende ‘Združenih narodov’ ZN do leta 2030 – ki sta v bistvu enaki, saj so ZN v postelji z WEF
*postalo povsem jasno, da cepljenje nima nobene zveze z zdravjem pač pa z obsežnim genocidom.

Eden ključnih ciljev Reset / Agenda 2030 je množično zmanjšanje prebivalstva. To, kar lahko vidimo do sedaj po komaj po 2 letih t.i. cepljenja oziroma prisilne injekcije, je na stotine tisočev smrti in vseživljenjskih pohabljenosti ljudi. Ter naraščajoče število splavov in neplodnost tako ženske kot moški.

In to je šele začetek. Večina kaznivih dejanj bi se lahko zgodila v naslednjih 5 do 10 letih, ko nihče ne bo mogel dokazati, da je covid vzrok za pike. To so opozorilne besede Michaela Yeadona, nekdanjega podpredsednika in vodje znanosti pri Pfizerju.

Ali je Evropsko javno tožilstvo preiskovalo kazenski primer Ursule von der Leyen? Nihče ne ve.

Kasneje je varuh človekovih pravic EU razkril, da Komisija ni nikoli izrecno prosila ekipe Ursule naj išče besedila, saj jih ni imela za “dokumente”, ki bi jih bilo treba ohraniti. V poročilu

Varuh je ta pristop po svojih ugotovitvah preprosto označil za “slabo upravljanje”.

Evropska komisija pa je odgovorila, da besedil ne more dostaviti, ker se “kratkoročni, efemerni dokumenti ne hranijo”.

III.

Glede podjetja McKinsey, kjer je 3 leta delal David, sin Ursule in Heika. Primer navzkrižja interesov v ZDA je znan. McKinsey svetuje Zvezni upravi za zdravila (FDA) in obenem svetuje tudi farmacevtskemu gigantu Purdue Pharma.

V mednarodnem merilu pa McKinsey z navzkrižjem interesov svetuje vladnim strankam kot so Pentagon, Kitajska in Savdska Arabija. Na McKinseyjeva lastni spletni strani piše: “Imamo dolgoletne odnose z ministrstvi in ​​obrambnimi oddelki po vsem svetu.” McKinsey je prevzel tudi na stotine milijonov dolarjev domačih ameriških obrambnih pogodb.

Globalno svetovalno podjetje McKinsey sooča s kazenskimi ovadbami zaradi KORUPCIJE v Južni Afriki v največjem škandalu po apartheidu. Škandalozno zavzetje države pod nekdanjim predsednikom Jacobom Zumo. Kot so poročali februarja 2023, je šlo za zlorabo javnih sredstev v velikem obsegu.

To pove vse. Ključne so mednarodne povezave z visoko vlado. Obstaja globok sum, da je sin Heika in Ursule von der Leyen, David, morda igral vlogo pri utiranju poti, da je McKinsey kupoval vlade po vsem svetu, da bi se soočile s strašno in smrtonosno prevaro s cepivom proti covidu.

David pa je zapustil McKinsey leta 2019, tik preden je bila njegova mama Ursula imenovana – ne izvoljena – za predsednico Evropske komisije (EK). Morda ji je odprl pot do tega položaja.

IV.

Ursula von der Leyen je favoritinja Klausa Schwaba, izvršnega direktorja ‘Svetovnega ekonomskega foruma’ WEF. Ursula je obenem tudi v upravnem odboru ‘Svetovnega ekonomskega foruma’ WEF.

Vprašanje, ki si ga moramo zastaviti Evropejci je, kako dolgo bomo še prenašali Ursulo von der Leyen kot predsednico Evropske komisije in to skorumpirano ureditev?

Čas za razgradnjo EU in vrnitev k nacionalnim državam in lokalnim valutam je že zdavnaj minil. To bi bila velika spodbuda za evropsko gospodarstvo in blaginjo evropskih državljanov.

Položaj ‘Svetovnega ekonomskega foruma’ WEF v svetu tiho slabi zaradi katastrofe v Davosu januarja 2023. Z njim vred pa tudi položaj Ursule. Koliko časa še, da se zbudimo?