041 789 319 satjam@gmail.com

3 ugledni zdravniki so vložili TOŽBO proti ameriški agenciji FDA za hrano in zdravila, ker je odvzela američanom zdravilo IVERMEKTIN v času kovida: dr. Robert L. Apter, Mary Talley Bowden in Paul E. Marik.

21.3.2024 so na sodišču ZMAGALI s tožbo FDA >>

Agencija FDA ni zdravnik,” je v sodbi zapisal sodnik Don Willett z ameriškega prizivnega sodišča. “Ima moč obveščati, objavljati in ocenjevati – ne pa podpirati, obsojati ali svetovati.”

Sodnik Don Willett sporoča, da je agencija FDA v javnosti zatajila, da je IVERMEKTIN zdravilo za ljudi in ne le za živino. “Ti nisi konj,” se je agencija FDA posmehovala v javnosti. »Ti nisi krava. Resno, vsi. Prenehaj.”

Pri tem pa je FDA ‘pozabila’ omeniti, da je zdravilo IVERMEKTIN sama uradno odobrila uporabo pri ljudeh pred skoraj 30 leti. In da je bila tedaj za odkritje IVERMEKTINA podeljena Nobelova nagrada.

Vir: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/hoce-li-fda-konacno-odgovarati-za-zaustavljanje-upotrebe-ivermektina.html

Link: https://zaper-x.si/zdravilo/

Sodnik Don Willet je 3 oškodovanim zdravnikom dovolil nadaljevanje tožbe proti agencija FDA, ki je močno prekoračila svoje meje z lažnimi javnimi sporočili proti IVERMEKTINU.

Vsi 3 zdravniki, ki so vložili tožbo, so oškodovani zaradi zaradi neprimernega vedenja in sporočil agencije FDA proti IVERMEKTINU.

Obstaja res velika verjetnost, da bo agencija FDA končno odgovarjala, ker je Američanom preprečila jemanje zdravila IVERMEKTIN med kovid »pandemijo«.

Drug sodnik Jeffrey Vincent Brown je zaman skušal ZAVRNITI tožbo z utemeljitvijo, da ima agencija FDA “suvereno imuniteto”, to je pravno načelo, ki vladne agencije ZDA pogosto ščiti pred civilnimi tožbami, povezanimi z njihovimi dolžnostmi.

Sodnik Don Willett NI strinjal z ZAVRNITVIJO: več kot očitno pretiravanje agencije FDA glede lažnih izjav o IVERMEKTINU lahko odpre pravne postopke, kar želijo 3 zdravniki doseči v največji možni meri zakona.

Skrajni čas je, da te srhljive agencije kot je FDA odgovarjajo za zlo, ki so ga sprožile,” je novico o primeru komentiral časopis Revolver. “Če je IVERMEKTIN učinkovit, kar tudi je, potem je bila odobritev CEPIVA za nujen primere neveljavna.”

Pričakuje se, da bo ta ista tožba, zaradi katere je agencija FDA priznala, da nima nobenih zakonskih pooblastil za prepoved IVERMEKTINA za Američane, odločila tudi o kaznih proti skorumpirani zvezni agenciji FDA, ko se bo prah polegel.

Bi se morala agencija FDA v celoti razpustiti?