041 789 319 satjam@gmail.com

Texaška otroška bolnišnica opušča pohabljanje in kemično kastracijo otrok, saj je razkritih več zločinov proti človečnosti.
* Otroška bolnica Texas
je objavila, da bo ukinila “oskrbo mladoletnikov, ki potrjuje spol”. Kirurgi morajo prenehati pohabljati ranljive otroke, ki so zmedeni glede svoje spolne identitete. Zdravniki morajo prenehati s kemično kastracijo teh ranljivih otrok, ki se borijo z DISFORIJO SPOLA.

DISFORIJA SPOLA pomeni klinično pomembna notranja stiska v zvezi s težnjo k spremembi spola, oziroma SPOLNO NESKLADNOST.
*
Trans-spolna ali več-spolna identiteta otrok se razpihuje skozi ameriške vzgojne in šolske ustanove, ki zadnja leta hudo spodbujajo otroke k razmišljanju o svoji spolni identiteti.
* In tudi k hormonskim in operativnim posegom, katerih škodo je utrpelo že na tisoče ameriških otrok.

Vir: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/teksaska-djecja-bolnica-odustaje-od-sakacenja-i-kemijske-kastracije-djece

Teksaška dječja bolnica odustaje od sakaćenja i kemijske kastracije djece, kako je otkriveno sve više zločina protiv čovječnosti

Ti otroci imajo pogosto duševne težave ali se v vzgoji soočajo z zlorabo. Ti otroci pogosto iščejo občutek pripadnosti/identitete, vendar ga dobijo iz najbolj neiskrenih virov, od odraslih, ki jim je malo mar, kdo v resnici so in kaj resnično potrebujejo.

Teksaški zakonodajalec je v postopku prepovedi zaviralcev pubertete in drugih plenilskih transspolnih operacij, katerih namen je uničiti otrokovo telo in ohromiti njihovo spolnost za vse življenje. Če družine ne upoštevajo teh sintetičnih hormonov in operacij, jim rečejo, da bo njihov otrok bolj depresiven in bo bolj verjetno naredil samomor. Ta prisila, to prekletstvo njihovih življenj nima mesta v medicini in se nikoli ne bi smelo obravnavati kot »oskrba«.

Vzpon plenilskih spolnih klinik in naraščajoče uničevanje teles in umov otrok

V zadnjem desetletju so bile “klinike za spol” vključene v zahodni zdravstveni sistem, kar je vodilo v plenilsko transspolno industrijo, ki ima koristi od pohabljanja in kemične kastracije otrok in mladih odraslih. Te klinike za enakost spolov mladim ne pomagajo razumeti njihovega pravega, prirojenega spola ob rojstvu. Dodajo zmedo, saj mlade prisilijo, da jemljejo zaviralce pubertete, preden podležejo operacijam, ki jim škodujejo za vse življenje.

Te klinike se NE ukvarjajo z različnimi osnovnimi vzroki SPOLNE DISFORIJE:
* hormonskimi motnjami in epigenetskimi učinki kemikalij, ki motijo ​​endokrini sistem;
* zloraba otrok s strani transspolnih aktivistov in zanemarljivih staršev doma;
* transspolna propaganda, ki preplavlja mladostniške misli prek pop kulture in slabih izobraževalnih standardov; in psihološke učinke, ki jih ima orožje pornografija na mladostniški um.

Teksaška otroška bolnišnica bo nudila psiho-socialno podporo otroškim žrtvam DISFORIJE SPOLA

Glede na interno e-pošto, poslano 24. maja, je izvršni direktor OTROŠKE BOLNICE Texas Children’s dr. Mark Wallace zaposlenim povedal, da bo bolnišnica v naslednjih nekaj mesecih prenehala zagotavljati nekatere oblike zdravljenja transspolnih. Teksaški državni tožilec Ken Paxton preiskuje teksaško otroško bolnišnico in otroški medicinski center Dell v Austinu. Obstajajo trditve, da te klinike “nezakonito izvajajo” menjavo spola pri otrocih.

Izvršni direktor dr. Mark Wallace je dejal, da bo bolnišnica “še naprej nudila psiho-socialno podporo in kakršno koli obliko oskrbe, ki jo lahko v skladu z zakonom.” Vendar pa je treba še videti, ali bo ta “psiho-socialna podpora” prišla do temeljnega vzroka gibanja SPOLNE DISFORIJE, ki prizadene vedno več otrok in najstnikov. Možno je, da bo “psiho-socialna podpora” še naprej BEGALA OTROKE in utrjevala napačne predstave o spremembi spola in težavah z identiteto, sčasoma pa bo družine napotila na klinike za enakost spolov v drugih državah.

Izvršni direktor dr. Mark Wallace: “Sodelovali bomo z bolniki in njihovimi družinami, da bi obvladali prekinitev hormonske terapije ali pridobili ustrezno oskrbo zunaj Teksasa.”

Prehod, v katerega se bomo podali, bo neverjetno ganljiv, vendar bomo vodili skozi to stisko in krmarili po teh naslednjih korakih skupaj z milostjo, ljubeznijo in sočutjem kot vedno,” je dejal dr. Mark Wallace v elektronskem sporočilu. “Razumem, da obstaja veliko pogledov in mnenj o tem vprašanju, vendar želim vse spomniti, da je naše poslanstvo ustvariti bolj zdravo prihodnost za vse otroke.”

Tukaj je težava: otroci nimajo bolj zdrave prihodnosti, potem ko so kastrirani, potem ko so jim pohabili prsi in potem, ko jim je bilo naročeno, naj jemljejo tablete, da ohranijo transspolno zablodo živo v odrasli dobi.

Te plenilske OTROŠKE spolne ‘kozmetične operacije’:
1. očrnijo otroška telesa,
2. jih seksualizirajo,
3. uničijo njihovo nedolžnost,
4. ohromijo njihovo spolnost za vse življenje
5. in njihov celoten reproduktivni sistem spremenijo v zastarel medicinski eksperiment.