041 789 319 satjam@gmail.com

Mladostna 44-letna novinarka Vossoiughian je imela januarja 2023 srčni INFARKT in VNETJE srčne mišice ali MIOKARDITIS ter PERIKARDITIS – zdravniki trdijo, da je to od prehlada.

Voditeljica vikend programa na novinarski mreži MSNBC je bila v bolnišnici skoraj cel januar. Bolečine v prsih so se “v 10 dneh pojavljale in izginile,” nato pa so se “še poslabšale”, je dodala.

Dan pred Silvestrovim so ji nujni ambulanti povedali, da ima refluks kisline. Dan kasneje se je zbudila s hudimi BOLEČINAMI v PRSIH in LEVI RAMI kot pri SRČNEM INFARKTU.

Odšla na urgenco in dobila diagnozo PERIKARDITIS, to je vnetje OSRČNIKA ali vlaknaste vrečke, ki obdaja srce. Trdili so, da je vzrok “dobesedno navaden prehlad,” je dejala.

Prej zelo zdrava

Ne kadi, preteče več kilometrov na teden, se ukvarja z jogo, ne je mesa in občasno pije. “Sem precej zdrava oseba,” je rekla.

Po sprejemu v bolnišnico so jo 4. januarja izpustili, je dejala Vossoiughian.

3 dni pozneje sem bila spet v bolnišnici, ker mi je srce zaplapolalo kot metulj,” je povedala. Zdravniki so ji nato sporočili, da ima MIOKARDITIS ali vnetje srčne mišice in da je “samo prehlad povzročil vse to VNETJE SRCA.”

Ko je Vossoiughianova na družbenih omrežjih sporočila, da je imela PERIKARDITIS in MIOKARDITIS, se je razširilo ugibanje, da je to povzročilo cepivo proti COVID-19.

Polno cepljena

Leta 2021 je namreč na družbenih omrežjih zapisala, da je polno cepljena proti COVID-19. V novinarski mreži MSNBC so zahtevali, da vsi novinarji dobijo vse odmerke cepiva, preden se po ‘lockdown’ zaprtju vrnejo v pisarno v začetku leta 2022.

Tako PERIKARDITIS kot MIOKARDITIS sta URADNA STRANSKA UČINKA mRNA cepiv Pfizer in Moderna. Tako je zapisano na Uradu za hrano in zdravila in Centru za nadzor in preprečevanje bolezni.

Izjava zdravnika

Kasneje je Vossoiughian kot voditeljica mreže MSNBC v studiu javno vprašala svojega kardiologa dr. Grega Katza glede dejstva, zakaj vse več mladih ljudi trpi za PERIKARDITISOM in MIOKARDITISOM.

Zdravnik je odgovoril: “Mogoče je sezona virusov močnejša, morda je naš imunski sistem drugačen, ker smo nosili maske in socialno distanciranje, je trdil dr. Greg Katz in dodal, da “nihče ne ve, zakaj.”

VIR: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/mlada-novinarka-oboljela-od-miokarditisa-njezini-doktori-tvrde-da-je-to-od-prehlade.html

Mlada novinarka oboljela od miokarditisa – njezini doktori tvrde da je to od prehlade