041 789 319 satjam@gmail.com

Zdravnik in redni gost oddaje “Mehika danes”, dr. Alfredo Victoria, je nenadoma umrl v starosti 42 let za miokardnim infarktom, čeprav je bil v dobri formi in popolnoma zdrav.

Dr. Alfredo Victoria je bil polno cepljen in zelo glasen ZAGOVORNIK CEPIV, ki je ljudi preko medijev na vse možne načine silil h kovid cepljenju.

Vir: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/dr-alfredo-victoria-iznenada-umro.html

Slavni doktor i “stručnjak za cijepljenje” dr. Alfredo Victoria iznenada umro sa samo 42 godine nakon smrtonosnog uboda mRNA

V oddaji “Mehika danes” je dr. Alfredo Victoria tudi pred kamero pogosto dajal cepiva proti gripi Fauci Flu in skušal pokazati, da ljudje ne umrejo na kraju samem zaradi sindroma spike protein, miokardnega infarkta ali možganske kapi. MOČNO si je prizadeval, da bi se vseh njegovih 440.000 sledilcev na Instagramu popolnoma cepilo proti kovidu.

Na platformi TikTok je imel dr. Alfredo Victoria še več iste propagande, ki NE temelji na dokazih. Vodil je tudi spletno stran »provaccines.com« in ustvaril središče dezinformacij, saj ni bilo dokazano, da ima kovid cepivo koristi, ki odtehtajo tveganja.

Na žalost odmerki NISO varni ali učinkoviti, kot razkrivajo izkušnje in trdi podatki. Znanost o sledenju kaže, da niti Pfizer niti Moderna nista nikoli izvedla ustreznih kliničnih preskušanj svojih injekcij in FDA ni nikoli odobrila nobenih injekcij za ljudi.

Po tako vztrajnem promoviranju kovid injekcij je “zapuščina” dr. Alfreda Victoria zdaj omadeževana. Enako pri mnogo drugih, ki spodbujajo nevarne in smrtonosne injekcije beljakovin (spike proteinov), ki povzročajo strjevanje žil, miokarditis, perikarditis in Long-Vaxov sindrom dolgega kovida po cepljenju.

Vpleteni ne želijo dokazovati, da je dr. Alfredu Victoria odpovedalo srce zaradi koničastih beljakovin (spike proteinov v cepivih), ki so zamašile njegov obtočni sistem, zato sploh ne naredijo obdukcije. “Nenadoma” je umrlo kar nekaj javnih ljudi, ki so bili popolnoma zdravi pred kovid injekcijo.

Dr. Alfredo Victoria ni edina medijska oseba ali športnik, ki je nedavno umrl po prejemu kovid cepiv, saj je profesionalni košarkar Oscar Cabrera umrl pri komaj 28 letih, potem ko je domnevno za svoje težave s srcem okrivil grozljivo cepivo Pfizer. Ter bodibilder in avtorja Doug Brignol, popolnoma zdrav športnik, je umrl le nekaj mesecev po prejemu cepiva.

Kongresni kandidat Richard Rowe, ki je bil znan po kritiziranju necepljenih na družabnih omrežjih, je umrl kmalu po tem, ko se mu je naredil “strdek” po kovid injekciji Pfizer.