041 789 319 satjam@gmail.com

Nekatere moti, ker sem bil del sistema. 15 let sem bil predsednik različnih komisij. Komisije, ki je svetovala ministru za zdravje, vladi, sprejemal sem odločitve v času zdravstvenih kriz, desetletja sem vodil cepilno politiko v Franciji. Delal sem z ministrstvom za zdravje, z menežerji, ki so upravljali bolnice. Na vseh instancah ministrstva za zdravje. Imam izkušnje z vodenjem kriz.

V 5 min videu zgoraj prof. dr. Perronne 19.okt. 2022 tik pred predavanjem v EU parlamentu, pove o svoji 3. knjigi z naslovom: 33 vprašanj, na katere še vedno niso odgovorili. In podnaslovom: Zato, ker imate pravico izvedeti! Vodenje zdravstvene krize je bilo katastrofalno že od samega začetka. Ker se to nadaljuje, imam dolžnost pojasniti vsem Francozom in tudi ljudem, ki me podpirajo v tujini ter tudi v EU parlamentu, kjer so me poslanci iz različnih držav toplo sprejeli. Prebudil sem milijon Francozov, ljudje me prepoznajo na ulicah. Nasprotoval sem tudi uradnemu diskurzu oblasti javnega zdravja.

LYMSKA bolezen = borelioza

Prvič sem izstopil iz sistema v primeru kronične LYMSKE bolezni. Vemo, da je to BAKTERIJO spremenil človek, da bi jo uporabil kot biološko orožje. Danes je na svetu milijone ljudi, ki imajo LYMSKO bolezen ali BORELIOZO. Vemo, da ta bolezen nima pravice obstajati. Več kot 30 let že poskušajo utišati to afero, ki je poškodovala milijone ljudi. Jaz sem si upal nasprotovati sistemu, s tem ko sem o tem spregovoril. Oblasti in kolegi so me poskušali utišati. A na koncu je bila to zame predpriprava, da sem si drznil govoriti resnico o LYMSKI bolezni.

Kovid

To me je pripravilo na napade, ki so se zgodili ob kovidu. Danes je tako, da bolj kot me napadajo, bolj mi je vseeno, saj vem, da govorim resnico. Danes me to nasmeje. Od začetka marca 2020 nisem spremenil mnenja. Takrat je ta virus vstopil v Francijo in od takrat govorim enako. Medtem ko so me imeli za gnusnega teoretika zarote, sem jaz trdil le tisto, kar se danes potrjuje kot resnica. Danes ne mine en dan, da ne bi bili priča škandalu, predvsem kar se tiče tako imenovanih CEPIV. Jaz sem miren, ker vse, kar sem takrat trdil, je danes dokazano.

V mojih prvih dveh knjigah sem popisal vse vire. Za moje zapise v knjigah me niso nikoli obtožili obrekovanja. V tretji knjigi je za vsako mojo trditev naveden vir in dokaz. Zato sem miren. Težje je to za vse oblasti in ljudi, ki so organizirali to svetovno zaroto. Oni se bojijo, kajti njihova zgodba razpada. Njihov MAKIAVELISTIČNI načrt se drobi. Upam, da bo tega kmalu konec, kajti ljudje trpijo. Strašljivo je, kaj so povzročili ljudem, še posebej otrokom. Potrebno je, da se to neha.

1.Namenoma so modificirali virus.
2.Pacientov niso dovolili zdraviti.
3.Milijone ljudi po svetu so prisilili vzeti injekcijo eksperimentalnega produkta.

To je proti vsem mednarodnim pravilom, tudi proti Nurnberškemu kodeksu. Grozljivo je, da so si to upali narediti. Gre za direkten napad na prebivalstvo. Ko vidimo, da skokovito narašča število samomorov med otroki in mladino. Lahko rečemo, da oblasti, tudi francoska, ima grozen odnos do prebivalcev, do mladih. Treba je, da kar najhitreje nehajo. Še naprej se bom oglašal, tudi če nekaterim to ni všeč.