041 789 319 satjam@gmail.com

Da bi sploh lahko začeli uradno končati nočno moro, ki jo povzroča virus (Covid-19), ki je v več letih uničil milijone življenj, je treba kaznovati odgovorne za te zločine proti človeštvu.

Vir: https://www.logicno.com/politika/oprost-za-covid-19-moze-doci-tek-nakon-sto-tirani-budu-privedeni-pravdi-i-nakon-sto-bude-vracena-vladavina-prava.html

Oprost za Covid-19 može doći tek nakon što tirani budu privedeni pravdi i nakon što bude vraćena vladavina prava

Ni dovolj samo reči, da mi je žal in iti naprej, kot pravijo nekateri, vključno z Emily Oster iz Atlantica. Kar se mora zdaj zgoditi, je, da bodo Oster in njej podobni kaznovani za to, kar so storili, tako kot je treba druge zločince preganjati in jim soditi za njihove zločine.

To ni nekaj, kar bi lahko kar odpustili in pozabili, kljub Osterjevim prigovarjanjem, da mora zdaj svet le obrniti drugo lice. Pravica mora biti in v vsakem primeru mora biti hitra in popolnoma v skladu z zakonom.

Oster in drugi bi nas prepričali, da so vsi naredili nedolžno napako in bili zmedeni; da je vse skupaj le velik nesporazum. Zaradi zapovedi nošenja mask otroci niso mogli normalno zadihati; zapovedi o obveznem cepljenju, v zvezi s katerimi so ljudi pogojevali, če se ne cepijo lahko izgubijo službo, za te stvari nam zdaj govorijo, da no, so samo majhna napaka, ki jo moramo pozabiti.
Za kriminalce zaradi covida ne more biti amnestije

Če preprosto pustimo te hude zločine proti človeštvu brez vsakršne pravice, bodo ti covid zločinci vse to počeli znova v prihodnosti, ko bodo “skuhali” svoj naslednji načrt.

Če pošasti, ki so uničile naša življenja, naše družine in otroke, ne bomo povzročili ustreznih posledic, potem se bodo te iste pošasti preprosto opogumile, da bodo v prihodnjih letih izvajale še več avtoritarnih trikov.

“Emily Oster želi, da drug drugemu odpustimo, vendar ne gre za sovraštvo, ki so nam ga pokazali,” piše Lew Rockwell. »Če bi bilo, bi bilo to sovraštvo mogoče oprostiti. Če so nas sovražili, ker niso vedeli za boljše, zdaj pa nas ne sovražijo več, ker vedo za boljše, je to mogoče oprostiti.«

»Vendar prezira ni nekaj, kar bi lahko ‘oprostili’ tistim, ki so bili prej zaničljivi. Njihov prezir do nas nima nobene zveze z nami in ni naš problem. Njihov prezir do nas je treba odpraviti; ne z našim ‘odpuščanjem’, ki je nepomembno, ampak z lastno notranjo spremembo, lastnimi odločitvami, individualno, da smo jim vsaj enakovredni, in zelo verjetno, v primeru fiaska Covid politike, primeri, da bi lahko in bi moral slediti, ne obsojati.”

Če Oster in njej podobni zares resno mislijo svoja čustva, potem morajo biti pripravljeni odgovarjati za to, kar so storili brez amnestije. Tukaj je zgoščena različica načrta v 12 korakih, ki ga predlaga Rockwell, v obliki odstavka:

Covid tirani morajo priznati, da so postali žrtve lažnih vladnih sporočil in svoja življenja prepustiti »Sili, večji od njih samih«, ki jim je sposobna povrniti razum. Nato morajo narediti popolno moralno inventuro samih sebe, da bi videli, kako in zakaj so bili prisiljeni razmišljati na način, ki vsiljuje tiranijo.

Nato naj se ponižno pokesajo pred Bogom, medtem ko naredijo popoln seznam vseh ljudi, ki so jih prizadeli, da bi se “vsem oddolžili”. To mora spremljati življenjski slog nenehnega samoizpraševanja, pa tudi molitev in odnos z Bogom, ki jih bo vodil, da nikoli več ne pomislijo, da bi storili kaj podobnega ali hujšega.