041 789 319 satjam@gmail.com

Odprta je PETICIJA proti bodočim medicinskim tiranijam v Sloveniji, ki se pripravljajo s predvidevano ‘boleznijo X‘:
https://www.change.org/p/zahtevamo-konec-medicinskega-fanatizma-v-sloveniji
Svetovna zdravstvena organizacija WHO ‘bolezen X‘ že lep čas najavlja in se na njo javno pripravlja.

Namen PETICIJE je ODSTOP dr. Bojane Beovič iz mesta vodenja Zdravniške zbornice. Po cepljenju 1,3 milijona državljanov Zdravniška zbornica ne poda realnega poročila o primerjavi zdravstvenega stanja pred in po cepljenju ter primerjavo z necepljenimi: https://triglavmedia.si/mnenja/komentarji/718-zakaj-ne-bomo-nikoli-dobili-porocila-nijz-o-ucinkovitosti-koronskega-cepljenja-v-sloveniji
Kot razvidno iz tabele v zgornji povezavi:
* Je med letom 2015-2019 v povprečju v Sloveniji umrlo letno okoli 20.221 ljudi.
* Predlani, v letu 2022 je umrlo 22.466 ljudi, torej 2000 več od več-letnega povprečja.

Na spletni strani Triglav-Media je desetine aktualnih člankov in povezav s kupom informacij o dejanskem stanju: https://triglavmedia.si/mnenja/komentarji/874-zahtevamo-konec-medicinskega-fanatizma-in-konec-medicinskega-fasizma-ki-ga-uvaja-svetovna-zdravstvena-organizacija-who

Podpis peticije >>

* Da ne govorimo o blatenju zdravila IVERMEKTIN, ki je dobilo Nobelovo nagrado za odkritje in je bilo pred 30. leti uradno odobreno za zdravljenje ljudi.
* Sedaj pa je dobljena tožba IVERMEKTINA in ameriška agencija za hrano in zdravila FDA briše vse lažne objave blatenja IVERMEKTINA.
Zmaga IVERMEKTINA >>
Odkritje IVERMEKTINA kot zdravila >>

* Globalna cenzura pa briše tudi desetletja stare koristne objave o IVERMEKTINU z namenom, da to zdravilo potone in ga nadomestijo cepiva.

 

 

Desmet v Sloveniji 13. in 14. aprila v Celju in Ljubljani – dobrodošli >>