041 789 319 satjam@gmail.com

MILQ korporacija Bill Gatesa izdeluje umetno SYNBIO mleko, to je GSO KVASNO MLEKO kot nadomestek za kravje mleko. Sočasno z odpravo farmerjev in goveda na Nizozemskem, v zameno mrzlično izdelujejo umetno meso in umetno SYNBIO mleko.

Ponarejen mlečni izdelek SYNBIO vsebuje 92 majhnih spojin, ki jih v naravi ni. O tem poroča molekularni biolog dr. John Fagan, ki je 8 let sodeloval z ameriškim nacionalnim inštitutom za zdravje. Izvajal je kompleksne biokemijske analize vseh sestavin.

SYNBIO oblika sintetične biologije vključuje celice bakterij, kvasovk ali gliv, gensko spremenjene za proizvodnjo beljakovin kravjega mleka. Z umetnimi mlečnimi beljakovinami skušajo narediti nekaj mleku podobnega. 

Dr. Fagan je z analizo prikazal razlike v sestavi med izdelki, podobnimi mleku synbio, biodinamičnim mlekom in organskim mlekom.

 V lažnem SYNBIO mleku odkrite skrivnostne, neznane spojine, ki v pravem mleku ne obstajajo. Pomembnih mikrohranil ekološkega in biodinamičnega mleka pa skoraj ni. Dr. Fagan pravi:

To so majhne spojine in vključujejo stvari, kot so … fungicidi in druge res nenavadne spojineTo so ogromne količine teh spojin, ki so prisotne v SYNBIO mleku in jih ni v pravem mleku. Dobesedno sem preštel in obstaja 92 različnih spojine.

Večina jih je tako neobičajnih, da zanje nimamo niti imen. In tako lahko z gotovostjo trdimo, da te spojine nikoli prej niso bile del človeške prehranske oskrbe. So pa prevladujoče majhne molekule v SYNBIO mleku.”

Ameriška uprava FDA za hrano in zdravila ni testirala varnosti nobene od teh spojin.SYNBIO mleko je dano na trg brez kakršnega koli testiranja varnosti. FDA, ki se ji plačuje davke, da poskrbi, da je hrana varna – je pogledala stran,” pravi dr. Fagan.

Tudi beljakovine v SYNBIO mleku se razlikujejo od beljakovin v pravem mleku. Večina beljakovin v SYNBIO mleku, niso mlečne beljakovine iz krav, ampak so beljakovine gliv in kvasovk … ne vemo katere, ker je to ena od njihovih poslovnih skrivnosti.”

V zadnjih letih se polnovredna živila nadomeščajo s sintetičnimi, gensko spremenjenimi ali laboratorijsko pridelanimi. V resnici je to nemogoče. Ustvarijo lahko po videzu, vonju in okusu podoben izdelek, a s povsem drugačno sestavo mikrohranil in učinkom na zdravje.

Prodaja NATANČNE FERMENTACIJE kot “naravne”

Podjetja s ponarejeno hrano oglašujejo, da so njihovi izdelki naravni, ker so narejeni iz sestavin rastlin, kvasa ali gliv, čeprav nič podobnega ne obstaja v naravi. Biotehnološka industrija z modno besedo NATANČNA FERMENTACIJA skuša zmanjšati priljubljenost zdrave naravne fermentacije.

NATANČNA FERMENTACIJA ni prav nič podobna naravni fermentaciji. To je oblika sintetične biologije, ki obstaja že vsaj 20 let. Uporablja gensko spremenjene mikroorganizme, kot so kvasovke in bakterije, ki fermentirajo v rezervoarjih v stilu pivovarne v visokotehnoloških sterilnih pogojih farmacevtske kakovosti. To je zato, ker so te kulture zelo dovzetne za kontaminacijo ali okužbo, ki bi lahko uničila celotno serijo.

In do kontaminacije ali okužbe pride zlahka, zato so bile vložene milijarde v to tehnologijo, ki uporablja biološke poti, ki v naravi nikoli niso obstajale. Biotehnološka podjetja so izničila previdnostno načelo, ker so dolgoročni rezultati popolnoma neznani.

Proizvajajo ponarejeno meso, maščobe in mleko.

Vse to služi osnovni agendi, ki je popoln nadzor in svetovna prevlada. Ni lažjega načina kot prevzem nadzora nad oskrbo s hrano. Ta ponarejena, ultraprocesirana hrana daje globalistom moč in nadzor nad zdravjem ljudi, s prikritimi marketinškimi oglasi.

Umetno človeško mleko za dojenčke

Zagonsko podjetje Billa Gatesa BIOMILQ z biotehnologijo ustvarja tudi sintetično, v laboratoriju izdelanano človeško mleka za DOJENČKE. Z uporabo epitelijskih celic dojke, v gojiščih za celično kulturo, te celice rastejo v bioreaktorju, za katerega pravijo, da “posnema pogoje, podobne tistim v materinih prsih“. 

Poleg Bill Gatesa so vlagatelji v BIOMILQ še Jeff Bezos, Mark Zuckerberg, Richard Branson, Masayoshi Son, Jack Ma, Michael Bloomberg in Marc Benioff.

Metabolni inženiring je še ena glavna podmnožica NATANČNE FERMENTACIJE, ki vključuje metode, kot so sekvenciranje naslednje generacije, visoko zmogljivo knjižnično presejanje, molekularno kloniranje in multiomika “za optimizacijo mikrobnih sevov, presnovnih poti, izkoristkov izdelkov in povečanja bioprocesov.”

Ne glede na to, ali se temu reče NATANČNA FERMENTACIJA, urejanje genov, gensko spremenjeni organizmi ali kaj drugega, to ni dobra zamenjava za naravno hrano! Niti za našo družbo in za planet.