041 789 319 satjam@gmail.com

G. Harari v službi Klaus Schwab, šefa Svetovnega ekonomskega foruma (WEF) v 7 stavkih videa spodaj PRIMITIVNO razloži, da ljudje kot živa bitja nimamo nikakršnih človeških pravic. Isto kot noj, detel, meduza tudi človeški rod homo-sapiens nima nobenih pravic. Znotraj telesa je samo kri in meso, nobenih pravic. Da so človeške pravice le v izmišljeni zgodbi, ki nima zveze z realnostjo.

LOGIKA govori, da je tudi g. Harari z vsemi globalisti vred del človeškega rodu homo-sapiens. Očitno je to pozabil in s to izjavo tudi sebe in vse globaliste razvrednotil človeških pravic. Vsi smo del človeškega rodu homo-sapiens. Nihče si nima pravice podrejati človeškega rodu homo-sapiens, katerega del smo vsi ljudje sveta!

G. Harari video PRVA minutka, HR podnapisi:

DOSTOJANSTVO življenja je vtkano v obliki moralno-etičnih vrednot in vesti v nepisana pravila življenja, ki jih ljudje kot živa bitja čutimo.

Osnova mesa in krvi je nevidna fizikalna osnova življenja, ki gre še globlje od mikroskopa in je bolj subtilna od materije.

S svojim PRIMITIVNIM stališčem g. Harari negira veličino, umetnost, znanost, kulturo in duha, ki ga že tisočletja odseva človeški rod homo-sapiens.

Zdaj pa se hoče skupina ne-izvoljenih, prepotentnih in duševno okvarjenih ljudi s tem okoristiti na način razvrednotenja človeštva homo-sapiens.

V naravi življenja je konflikt med dobrim in zlim! Ostanimo na dobri strani podpore življenja in njegovega dostojanstva, ker:

vse se vrača, vse se plača!