041 789 319 satjam@gmail.com

Kalifornija ima največ brezdomcev v Ameriki

Čim skrenemo iz avtocest, vidimo tisto pravo in mračno sliko ulic Kalifornije. Vir: video posnetek 5 minut (spodaj). Brezdomci na vseh straneh, nekateri spijo po šotorih, drugi pod mostovi ali pod vedrim nebom na klopeh in v parkih.

Bolezni

Nekateri predeli Kalifornije so  v vsej bedi videti enako kot najbolj revna, odmaknjena, nerazvita in nesrečna območja Afrike, Haitija in Indije. Povsod smeti, človeški iztrebki in zavržene nakromanske injekcije. Podgane se sprehajajo sredi belega dneva. Nekdaj izkoreninjene bolezni kot so HEPATITIS A, tifus, kolera, griža in difterija ali davica razsajajo v razsežnostih epidemij.

Kriminal

Vsakodnevni ropi, umori, posilstva. Mnoga kriminalne aktivnosti so ‘dekriminalizirane’ s strani liberalne oblasti. Država jih več ne preganja, morilci dobivajo smešne zaporne kazni in so kmalu spet na ulicah. Zato pa ima LGBT ali večspolna usmeritev največji zamah na svetu prav v Kaliforniji, ki je postala center homoseksualne ideologije in menjave spola.

Zakon

Nedavno je sprejet zakon, da lahko vsak mladoletni otrok pristopi k spremembi spola kirurško ali hormonsko tudi brez pristanka staršev. Starši, ki skušajo ovirati to čudno transformacijo svojega otroka, pa so kaznovani zaradi ogrožanja osnovnih pravic svojega otroka za izražanje spola, z zaporom in odvzemom otroka, ki ga oblasti potem dajo v rejo.

Večspolnost

Glavna struja Kalifornije je LGBT ali večspolna usmeritev. V mnogih šolah Kalifornije se otroci izražajo kot pripadniki živalske vrste. Z drugimi besedami, izbirajo identiteto česarkoli in vsi so prisiljeni to upoštevati. Šole imajo obvezno škatlo s peskom, tako da lahko otroci, ki se identificirajo kot mačke, lulajo in kakajo v ta pesek vsem na očeh.

Ukrepi

Z eno besedo prava norija, ki nikoli prej ni bila zabeležena v človeški zgodovini. V vseh Kalifornijskih šolah otroci OBVEZNO prejmejo vsa mRNA kovid cepiva. Vključno s tem zadnjim, ki se je pokazalo kot smrtonosno ravno za najmlajše. V Kaliforniji se najbolj rigorozno na svetu izvajao vsi kovid ukrepi. Zapiranja ‘lock-down’ in zapori zaradi nenošenja maske.

Narkotiki

Mnogi do nedavnega prepovedani narkotiki so zdaj UZAKONJENI. V mnogih krajih Kalifornije so točke državne distribucije, v katerih lahko vsak brezplačno dobi svojo dozo najljubšega NARKOTIKA. Cene NEPREMIČNIN pa so tako visoke, da ni možno kupiti niti navadne luknje brez pol milijona dolarjev, davki na njih pa so skrajno visoki.

Razseljevanje

Zaradi vseh teh radikalno satanskih zakonov, ki delajo normalno življenje nemogoče, se stotine tisoč ljudi in družin razseljuje v bolj konzervativne in normalne države in zapuščajo Kalifornijo.

Blišč in beda

Trenutno je Kalifornija kontrast. Na eni strani sijaj idealne klime in razvite tehnologije. Na drugi strani pa razpad človeške civilizacije, ki se vrtoglavo spušča v dno pekla. Prav neverjetno, kako je to množno. Ni pa prvič v zgodovini človeštva, da neka CIVILIZACIJA hitro ugaša in izginja. Čeprav je na vrhuncu svoje moči in bogastva.

Vrednote

Mnogi veliki imperiji so se sesuli ravno zaradi MORALNE gnilobe posameznikov in družbe. To je velika lekcija za nas, dragi bratje in sestre. Da tudi mi ne bi izginili kot narod. In da ne dovolimo ZAMENJAVE naših tradicionalnih VREDNOT za te večspolne ideologije, ki nam prihajajo iz moralno gnilega zahoda.

Video 5 mnut: Kalifornija – kruta resnica. Hrvaška sinhronizacija, nastavimo primerno glasnost, ni podnapisov. Posnetek Kalifornije v živo je dovolj zgovoren. Video 11MB lahko snamemo in ga delimo, ni na You-Tube linku.