041 789 319 satjam@gmail.com

Tukaj PRISEGAMO, da bomo zaščitili naše otroke, zaščitili Japonsko!

Japonci sicer niso odprti protestom. Tisoči pa so se zdaj podali na shod v znak protesta proti smrtonosnim cepivom in sporazumu WHO ali Svetovne zdravstvene organizacije. Japonce ignorirajo oblast in mediji. Zaslužijo si naše priznanje in podporo.

Prodoren video 5 min:

https://odysee.com/@InfoTeam:d/Greese146Lo:5

Govornica na protestu:
1.
‘Ne sprejmemo mRNA cepiv proti kovid gripi!’
(Vmes vzklikanje in ploskanje 20.000 zbranih.)

2.‘Ustavite proizvodnjo nevarnih replikacijskih cepiv!’
3.‘Odkrijte nam vse info o pandemijskem sporazumu WHO in o IHR noveM zdravstvenem pravilniku!’
4.‘Ne dovolimo, da WHO kdajkoli sprovaja tiranska dejanja!’
5.‘Nikoli ne sprejmemo WHO kršitev človeških pravic!’
6.‘Ustavite fatalna toksična cepiva mRNA!’
Ljudje po vsem svetu bodo videli naše današnje proteste proti sporazumu WHO o pandemiji!

Japonci so sprožili skupinsko tožbo za družine, ki so s smrtonosnim cepivom izgubile svoje ljubljene in za tiste, katerih življenja so uničena. Tožilci poslušajo Japonce, ko pripovedujejo svoje boleče zgodbe.

Mati, ki je izgubila sina po cepljenju, razlaga tožilcu v joku: ‘Nato pa je sledila obdukcija. Trenutek, ko je moj sin, nekoč poln življenja, ležal v tem hladnem in temnem prostoru v tej srebrni aluminijasti trugi in cel dan čakal na obdukcijo. Ta slika me ne zapušča, ne morem je pozabiti! Ne odvračajte pogleda od resničnosti! Zakaj cepljenje ni ustavljeno? Kako dolgo bo ta situacija ignorirana?’

Profesor medicine na Univerzi v Osaki, dr. Masajasu Inoue, je nedavno poslal opozorilo v svet, da je Japonska sklenila dogovor z WHO, da razvijejo novo cepivo za ‘bolezen X’. Za katero pričakujejo, da se bo razširila po svetu konec tega leta 2024: ‘Načrtovano je skrajšanje časa za razvoj cepiva, ki običajno traja več kot 10 let, na manj kot 1 leto.

Dalje pravi: ‘Operacija Warp Speed. Uporabljena je za prikritje zablode o genetskih cepivih pod izgovorom skrajšanja časa. In izbrano je zelo nevarno zdravilo mRNA. Verjamem, da je lažna uporaba eksperimentalne genetske terapije na zdravih ljudeh, posebno na zdravih otrocih, ekstremno kršenje človeških pravic. Japonska vlada je prva v svetu, ki je odobrila novo vrsto cepiva, ki se imenuje ‘cepiva s samopodvajajočimi se replikoni’.

Začetek oskrbe s tem cepivom se predvideva to jesen in zimo 2024/2025. ‘Ministrstvo poljedelstva, ekonomije in industrije’ daje ogromne subvencije za ta projekt. Tovarne za proizvodnjo teh cepiv se v Japonski gradijo druga za drugo. Še več, Japonska vlada trenutno načrtuje klinična testiranja v velikem obsegu z vrednostjo 900 milijonov dolarjev pri farmacevtskih firmah, ki prevzemajo razvoj cepiv, da bi se pirpravili na naslednjo pandemijo ‘bolezni X’, ki jo je letos predlagal Davos.

Če Japonska postane PROIZVAJALEC teh cepiv, bo to pustilo nepopravljivo škodo bodočim generacijam. Glede na to, aktivnosti Japonske vlade morajo biti zaustavljene z mednarodnim sodelovanjem. Težko je zaustaviti to gibanje, ker je sedaj politično brezupno menjati situacijo Japonske vlade. Sporočilo, ki ga želim prenesti svetu je, da ko se ‘bolezen X’ pojavi v prihodnosti, nikoli NE zaupajte japonskemu cepivu!’

Pričakuje se, da bo končni načrt Sporazuma o pandemiji predstavljen na potrditev na 77. skupščini maja 2024 kar bo nedvoumno postavilo svet v še en načrtovani napad pod krinko svetovnega zdravja.

Za InfoWars poroča Greg Reese.

Dobra novica

Na osnovi Japonskih protestov je po novem iz pogodbe WHO o pandemiji in mednarodnega zdravstvenega pravilnika odstranjeni najbolj moteči členi o ukinitvi človeških pravic v podrjanju pandemijskim zahtevam.

Slovenija in Hrvaška ostaneta glede odločanja v primeru načrtovane pandemije za ‘bolezen X’ konec leta 2024 samoostojni, vendar pod okriljem EU direktiv.

Seveda bo WHO s ‘priporočili’ pritiskala na EU za sprovedbo svojih načrtov.

O trenutni aktualni popustitvi pravil WHO in IHR v dveh člankih spodaj.

Boj se splača! Obrodi plodove.

Japonski protest 20.000 ljudi je trenutno pomagal celemu svetu.

Vir: https://provjeri.hr/who-odustaje-od-ugovora-o-pandemiji-i-donosi-neke-sustinske-promjene/

WHO odustaje od Ugovora o pandemiji i donosi neke suštinske promjene

Članek spodaj: https://provjeri.hr/sluzbeni-podaci-mladi-koji-su-primili-4-doze-cjepiva-imaju-318-vecu-vjerojatnost-za-smrt-od-necijepljenih/

Službeni podaci – mladi koji su primili 4 doze „cjepiva“ imaju 318% veću vjerojatnost za smrt od necijepljenih

.