041 789 319 satjam@gmail.com

Etični SLO zdravniki

Veliko dobrih in sposobnih ljudi v svetu in pri nas iz najvišjih položajev in tudi zdravniki se ‘z dušo in telesom’ trudijo za optimalen pristop za uravnotežen blagor vseh nivojev družbe: šolstvo, mladina, gospodarstvo, zdravstvo, kultura in starostniki.

Dr. med. Matjaž Figelj, spec. interne medicine, vodja paliativnega oddelka – Splošna bolnišnica dr. Franca Derganca, Nova Gorica //FOTO: Bojan Velikonja

Dobro za vse

Dr.med. Matjaž Figelj, spec. interne medicine je svetel primer uravnoteženega pristopa. Z vsem srcem se je iskreno zavzemal:

  • da so se šole odprle za otroke,
  • da bi starostniki ne bili tako zelo zaprti in odrezani od svojcev ter
  • da bi družba čimbolj uravnoteženo funkcionirala ob soočanju v izzivih
  • brez povzročanja nepotrebne gospodarske, psihološke ali zdravstvene škode.

Ne bo se cepil

Povedal je tudi, da se ne bo cepil in za to navedel 2 razloga. Zaradi njegovih stališč se ga je lotila zdravniška zbornica. Osveščeni zdravniki po vsej Sloveniji pa so se zavzeli zanj in dokazali, da prav v ničemer ni kršil nobenih zdravniških etičnih kodeksov. Pač pa so prav to počeli tisti, ki so ga skušali označiti kot ‘škodljivega za razvoj korona ukrepov’.

Zdravniško pismo

Napisali so dolgo pismo z vso pravno podlago in dokazi in se podpisali, da bi ubranili uravnotežen človeški in medicinski pristop dr.med. Matjaža Figelj ter s tem njegovo čast pred očitki zaradi njegovega pristopa in necepljenja. Spodaj lahko preberete njihovo pismo v ‘Peticiji za zaustavitev vseh postopkov, sproženih proti dr. Matjažu Figljuin jo podpišete:

Peticija za dr.Figelj

https://www.peticija.online/peticija_za_ustavitev_postopkov_sproenih_proti_dr_matjau_figlju

V dveh tednih je že več kot 6.000 E-podpisnikov peticije. Dobrodošli, da se pridružimo v njegovi E-podpori, to je kar lahko naredimo za uravnotežanje družbe in življenja. Da ne zmaga korupcija in pretirani ter enostranski ukrepi, ki pod pretvezo zaščite enega dela družbe uničujejo vse ostalo. Poglejte čudovite objave na spletni strani ‘slovenskizdravniki.si‘:

Slovenski zdravniki

https://www.slovenskizdravniki.si

Tako kot mednarodno zdravniško združenje etičnih zdravnikov WORLD DOCTORS ALLIANCE >> imamo tudi etično INICIATIVO SLOVENSKIH ZDRAVNIKOV >>, ki se izraža z visoko kvalitetnim strokovnim delovanjem in objavami. Pogumni so v soočenju s pristno zdravniško etiko po ženevski deklaraciji in se strokovno izpostavijo v širši javnosti s svojimi stališči za USTAVITEV razgradnje javnega zdravstva:

Ustavimo razgradnjo

https://www.slovenskizdravniki.si/poziv-k-ustavitvi-razgradnje-sistema-javnega-zdravstva/

Na zgornji povezavi je dragocen članek in obrazec, ki ga izpolnite in jim s tem pošljete svoj E-podpis podpore. Borijo se tudi za to, da bi zdravniki pri zdravljenju covid-19 ohranili ODGOVORNOST, zato so proti, da bi se  uveljavila ‘imuniteta’, ki pomeni popolno odvezo zdravniške odgovornosti pri zdravljenju covid-19. Podobno kot za cepiva NE velja nobena ODGOVORNOST proizvajalcev za povzročeno škodo in s tem legalno postajajo biološko orožje za zmanjšanje svetovne populacije.

Zdravniški covid dodatki

Zdravniki, ki v zapovedanih protokolih aktivno sodelujejo na svojih položajih, dobijo vsak mesec še na tisoče eur posebnega covid dodatka >> Bolnišnice pa kljub temu, da ne izvajajo več skoraj nobenih ‘NE nujnih’ operacij in posegov in da so bile celo ZAPRTE za vse ostale bolezni, že ves čas od leta 2020 naprej kujejo rekordne dobičke >>

Sodelujmo za blagor!

Vsak po svojih močeh za skupno dobro in človeka vredno življenje. Na linku čisto spodaj – v zadnji vrstici pa si oglejmo še ‘Svetovno združenje zdravnikov‘ WORLD DOCTORS ALLIANCE in podprimo njihovo delo, raziskave za vse nas s svojim E-glasom. Obenem pa se naročimo na njihova mesečna E-obvestila z necenzuriranim dogajanjem v svetu, tudi po cepljenju in v zvezi z napredovanjem tožbe odvetnika dr. Reinerja za zločin nad človeštvom >>

 

Svetovno združenje zdravnikov

https://worlddoctorsalliance.com

 

Pismo vsem vladam sveta >>