041 789 319 satjam@gmail.com

1.SLOVENCI smo domorodni ljudje, s stoletji zgodovine na svojem ozemlju, z jezikom in kulturo. Kot domorodno ljudstvo smo SLOVENCI posebej zaščiteni in da imamo vse PRAVICE domorodnih ljudstev.

2.Te pravice so uradno opisane tudi v Razglasu Združenih narodov o pravicah domorodnih ljudstev >> ( RZNPDL – UNDRIP angl) in se jim pokoravajo tudi sodišča. Gre za stoletja priznane pravice z uradnimi PROTOKOLI za ohranitev domorodnih skupnosti.

3.V sedanjem turbulentnem času nam DOMORODSTVO lahko pomaga rešiti tudi telesno nedotakljivost, varstvo pravic, sodno preganjanje in ohranitev lastnine, svoboščin in svojih skupnosti.

4.To soboto 3.decembra 16-19h vabimo vse prebivalce Ljubljane in okolice, Gorenjske in Dolenjske, pa tudi Notranjske in vse, ki ste voljni priti na dogodek za podporo življenja. Vabljeni od Jesenic do Kočevja:

Dobrodošli na predstavitvi, z vsemi podrobnostmi in odgovori na vaša vprašanja. Razširimo vest po slovenski deželi, razpošljimo letak s povabilom, da nas bo čim več ozaveščenih. In da v čim večjem številu osvojimo avtentične domorodske PROTOKOLE za ohranitev in vzdrževanje osebne svobode in pravic vseh vrst.

Z domorodnim znanjem in zavedanjem za trajno svobodno življenje in sobivanje.

Hvaležni smo vam za izraženo namero prihoda na dogodki.rodnazemlja@gmail.com.

Dobrodošlo je posredovanje POVABILA skupinam, društvom, podjetjem, šolam, vrtcem, posameznikom.

Občinski razglas – skrivnosti Slovencev: https://www.mojaobcina.si/ig/dogodki/skrivnost-slovencev—od-korenin-do-svobode-predstavitev-domorodstva.html

P.S. Domorodno ljudstvo (tudi naravno ljudstvo, plemensko ljudstvo) je po definiciji sodoben sociološki izraz, s katerim označimo etnične skupine, ki ohranjajo etnično istovetnost prek lastnega jezika, kulture, ozemlja in posebne družbene organiziranosti, ki temelji na sorodstvenih vezeh. To so predvsem zunajevropske etnične skupnosti, ki so se ohranile še danes.

Spoštovani prijatelji! V zadnjih treh letih smo doživeli čas najhujših kršitev človekovih pravic. Mnogim se zdi, da je zdaj že lep čas vse v redu, pa žal temu tako. Kot pravijo “globalisti”, je bila “korona” samo vaja.

Razmere se spet ostrijo: načrti za ukinitev gotovine, napadi na otroke, že dolgotrajni napadi na slovenski jezik (jih je preveč, da naštevamo tukaj).., zdravstvo v primežu kapitala nadaljuje z represijo.

Naj to sporočilo doseže čim več ljudi!

Iskali smo trajno rešitev in našli smo jo. Vendar terja sodelovanje vseh nas zavednih ljudi. Drug drugemu pa lahko pomagamo, da nas bo vsak dan več.
Opažamo, da nas veliko ve, da smo domorodni, ni pa tako znano, kaj to za nas pomeni.
 
V soboto 3.12. imamo določen dogodek v naših logih. Namenjen je podpori posameznika v času, ki ga živimo, z znanjem za trajno svobodno življenje in bivanje.
 
Na dogodku potrebujemo tudi prostovoljce za pomoč. Hvala za vašo pripravljenost sodelovati.
Za vprašanja je odprta tel. št. 041-790-757, pošljite sms in pokličemo vas. Pišite pa nam na dogodki.rodnazemlja@gmail.com.
 

Prepošljite sporočilo ali natisnite letak POVABILA o PREDSTAVITVI DOMORODSTVA in ga podarite nekomu, ki ga bo vesel. Pridita skupaj!

Za ekipo dogodka, jasna

VABILO na OMIČNO –  IZOBRAŽEVALEN DOGODEK in oživitev Vaškega večera Lj – Okolica

Za ustvarjalce dogodka,

:jasna :martinjak