041 789 319 satjam@gmail.com

Pogumna medicinska sestra Michelle na porodniškem oddelku v kraju Fresnoa v Kaliforniji, se izpostavi v videu in pove, da je bilo samo v oktobru 2022 v njeni bolnišnici v Fresnou kar 22 mrtvorojenih otrok (pred cepivi je bilo povprečno 1 do 2 mrtvorojenih otrok na vsake 2-3 mesece). Preverila je njihove mamice, vse so bile cepljene s Covid mRNA cepivi.

Mrtvorojenost pomeni, da otrok umre v maternici po 5 mesecu nosečnosti, takrat to ni več splav. Vir videa: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/sokantan-izvjestaj-stew-petersa-bebe-cijepljenih-majki-masovno-umiru.

Po tem je prejela e-mail od vodstva bolnišnice, da se bo ta trend nadaljeval in da bo vedno več smrti dojenčkov. Zato pa bo treba sprejeti nove pravilnike o protokolu kako povedati staršem, kako odstraniti trupelce itd. O vzroku smrti pa niti besede, jih ne raziskujejo.

V trenutku tega e-maila je doživela šok, ker to res ni normalno. Rekla si je, to moram povedati, to se mora zaustaviti, to ni normalno. V njenem okolju eden od zdravnikov zelo forsira nosečnice na cepljenje, zato so skoraj vse ženske cepljene, ki pridejo tja rodit.  

Obrnila se je na Robert Kennedy mlajšega iz organizacije Zaščita otrok (Children defense), tam pa so ji pri TV avtorju Stew Peters skupaj z ginekologom dr. James Thorpe uredili možnost tega javnega 20 min video posnetka. Dr. James Thorpe v videu pove, da je podobna situacija povsod po svetu.

Dr. James Thorpe predstavi osupljive podatke iz svoje prakse in kolegov, s katerimi kontaktira, ki prav tako opažajo velik porast umrljivosti novorojenčkov v vseh bolnišnicah. Pravi, da se bo pogovoril s tem zdravnikom, ki sili nosečnice v cepljenje in še s par podobnimi po svetu.

Na tem oddelku je 90% medicinskih sester cepljeno. V strahu niti pomisliti nočejo, da dojenčki umirajo zaradi cepljenja mamic. Zato pravijo, da je morda umirajo zaradi pesticidov v hrani, onesnažene vode itd. Izpostavljena medicinska sestra Michelle v videu NI cepljena.

Avtor TV videa Stew Peters pove, da te informacije delimo v upanju, da bomo rešili vsaj nekaj življenj, čeprav je za večino že prepozno. Pred odgovornost pa vse tiste, ki so promovirali eksperimentalna mRNK cepiva proti covidu, celo izsiljevali, da so jih ljudje vzeli.

Glede na to stanje lahko vidimo, da je globalni načrt manipulatorjev za zmanjšanje populacije resnično na delu. Danes je tudi najbolj zadržanim med nami jasno, da gre za masovni svetovni zločin depopulacije, v obsegu kot ga še ni bilo doslej.