041 789 319 satjam@gmail.com

Janševo podkupovanje:

s covid dodatki, ki so jih določeni poklici dobili poleg plače v mesecu novembru:

Zdravniki

Višji zdravnik specialist v UKC Ljubljana ( 457 prejemnikov) po 6124 € na mesec.
Višji zdravnik specialist v UKC Maribor ( 182 prejemnikov) 3575 € na mesec.
Plače se sučejo od 10.000 do 15.000 €.
Maja 2020 je zdravnik specialist v kliničnem centru prejel 27.000 €.
Direktor ZD v Novi Gorici 24.000 €.
Strokovni direktor v Mariborskem kliničnem centru pa 23.000 €.

Necenzurirano.si

Necenzurirano.si – plače zdravnikov, rekorderji med epidemijo >>

Necenzurirano.si – rekordni zaslužki bolnišnic, zaprtih med korona krizo >>

Necenzurirano.si – za bolnike odložene operacije, stotine zdravnikov pa med epidemijo lahko dela drugje >>

Necenzurirano.si – 27.500 eur rekordna plača zdravnika >>

Policisti

Višji policist vodja izmene ( 400 prejemnikov) 1009 € dodatka na mesec.
Višji policist ( 3527 prejemnikov) 793 € dodatka na mesec.
Policisti dobijo pored tega še dodatek za delo v tveganih razmerah, dodatek za nočno delo, dodatek za delo konec tedna.
Ko jim bo Janša dodal še 500 €, bodo začeli vdirati v stanovanja, pretepati ljudi brez razlogov.
Ko pa jim bo zvišal 1000 €, lahko pričakujemo tudi prve umore brez tehtnih razlogov.

Finančniki

Finančni svetnik FURS ( 142 prejemnikov) 598 € dodatka.
Na kakšen način pa so oni izpostavljeni covidu?
V primerjavi z izdatki držav evroobmočja rastejo pri nas izdatki 3 krat hitreje, javnofinančni primankljaj pa 1 krat hitreje kot v EU. Rast brezposelnih med mladimi je pri nas najhitrejša v EU. Med januarjem 2020 in oktobrom 2020 je v EU brezposelnost mladih zrasla za 15%, pri nas v Sloveniji pa za 35%. Torej koronski ukrepi niso delovali.

Vojni veterani

Tudi vojni veterani so na splošno dobili po 150 € mesečno, koliko so njihovi, se ne ve. Naj jim bo.

Javni sektor

Za Janševe podpornike pa so plače zrasle tudi v javnem sektorju z dodatki za delo v tveganem razmerju. Hojs je sam objavil podatke o decembrskih plačah policistov.
Iz ministrstva za finance so pricurljali podatki, da je država izplačala že za 285 milijonov covid dodatkov.

Izplačila so politična in namenjena nagrajevanju točno določenih skupin zaposlenih. Dobivajo jih tudi zaposleni na občinah in upravnih enotah zaradi stika s strankami, čeprav so občine obiske strank omejile in prepovedale.

Največ  (787 €) so kasirali na občini IG, kjer je predsednik občinskega odbora SDS Brezovica Janez Miklič. Na oglasni deski pa piše, da je kontakt s sprejemno pisarno in občinsko upravo možen le po telefonu ali po e-pošti.

Gozdarji

Covid dodatek so dobili tudi gozdarji. Septembra je vlada na vrh zavoda za gozdove postavila Janeza Logarja, čez mesec dni pa je 780 zaposlenih v zavodu dobilo rekordne covid dodatke k plačam zaradi dela v nevarnih epidemioloških razmerah. Gozdarji so dobili po 1086 €, vodilni holcarji pa od 4000 do 5500 €, povprečju po 1500 €.

Epidemiologi pa trdijo, da na svežem zraku v gozdu ni možnosti, da bi se kdo okužil. Strokovnjaki iz SDS pa so ugotovili, da ena vrsta lubadarjev prenaša tudi Corona virus. O dodatkih pa odločajo prosto po Prešernu vodilni in direktorji v posameznih institucijah. Ker pa so se v začetku med seboj nekaj prepočasi usklajevali, je vlada za generalnega direktorja za gozdarstvo in lovstvo na ministrstvu za kmetijstvo imenovala Roberta Režonjo, predsednik sindikata zavoda za gozdove Slovenije pa je njegov brat Boštjan Režonja. Ko je soglasje podpisala še Aleksandra Pivec, je biznis stekel.

Gasilci

V gasilski brigadi Koper je 68 zaposlenih dobilo po 1163 € covid dodatka ker pri pranju njihovih vozil naokoli škropi voda, ta pa lahko morebitne seve virusa v kapljicah prenaša naokoli po gasilcih v uniformah in z maskami. Dodatki se »talajo« vsem njihovim na veliko.

V vojski so do sedaj izplačali 6,4 milijona, v policiji pa okoli 20 milijonov. Podčastniki kasirajo po 800 €, vojaki pa po 100 €. Naj jim bo. Dobili smo skoraj milijardo sredstev iz EU, izgleda, da jih bomo z lahkoto razdelili.

Lažne igre

Janša pa pravi »Za vso to mojo strahovlado ste krivi mediji, opozicija, neverniki, migranti, učitelji, kulturniki, kolesarji, protestniki, upokojenci, delavci  in vsi ostali, ki niste naši. Jaz in moji samo združujemo.« Kako združujejo, pa je zgoraj zapisano.

Mahatma Gandhi

Veliki voditej Gandhi iz Indije je v svojem času rekel in to velja še dandanes: ‘Najučinkoviteje pomagate režimu zla, ko se mu podredite in ubogate njihove ukaze in odredbe. ‘Sistem zla si ne zasluži takšne vdanosti. Vdanost temu pomeni sodelovanje v hudodelstvu. Dobra oseba se bo uprla sistemu zla s celo svojo dušo.’ To pomeni – reci NE.

UGOVOR VESTI je zakonita pravica in dolžnost vseh javnih delavcev za preprečevanje zlorabe, nečloveških in kaznivih dejanj >>

Izvrševalci ukazov

‘Samo izvrševal sem ukaze.’ NIKOLI ni verodostojen izgovor za nemoralno, kriminalno obnašanje. Na Nurnberškem procesu so bili vojni zločinci kazensko odgovorni za svoja dejanja kljub temu, da so samo ‘izvrževali ukaze’. Tega slabega poskusa odreči se osebni odgovornosti NIKOLI NE SMEMO SPREJETI, kot opravičljiv izgovor za nemoralno in kriminalno obnašanje. V DIKTATURAH se to počne skozi upravičevanje, da se je samo ‘sledilo ukazom’. Da se je samo opravljalo svoje delo. Da so politiki tako ukazali, vsak pa samo opravlja svoje delo, svojo službo, izvršuje ukaze. To je opravičilo, justifikacija. To ni moralno, tu ni nikakršnih vrlin, to se imenuje kriminalno obnašanje, kriminalno dejanje. To se poskuša predstaviti kot pravilno obnašanje s pomočjo zagovarjanja, justifikacije, upravičevanja.

Cilj je, da se iz tega izvlečemo. To je rezultat izvrševanja ukazov:

Vsebina iz videa:

Poglejte, kam nas PRIPELJE IZVRŠEVANJE UKAZOV, kar se tiče narodov. Ti ljudje so nas do tod že prikrito pripeljali. Vodili so nas skozi šolski sistem, ker nas z vojsko niso mogli premagati. Rekli so: ‘Pošljimo ideologe, da pridejo v um njihovih otrok.’ Če mislite, da se to ni zgodilo, ste zares naivni. Ne samo NACISTI ampak tudi KOMUNISTI. To so samo oblike SOCIALIZMA in to je FEVDALIZEM. V svetovnem socializmu NE obstaja privatna lastnina. Država ima v lasti vse, ljudje so BREZ pravic in lastninskih pravic. Na nov način so spet vsi ‘fevdalni kmetje’.

To je neofevdalizem – novodobni fevdalizem

Ni važno, od kod prihajate, če ste levica, potem je to KOMUNIZEM, če ste desnica, se to imenuje nacionalni oziroma mednarodni SOCIALIZEM. Oboje je ista sila, imenuje se FEVDALIZEM. To je pravo ime in je evfemizem (=lepa beseda) za SUŽENJSTVO. Oni želijo NEOFEVDALIZEM, kar je Novi svetovni red suženjstva. In je že tu, je že prišel. Cilj je, da se iz tega izvlečemo. NEOFEVDALIZEM je rezultat uboganja ukazov. Izvrševanje ukazov vodi družbo v tej smeri. Brezvestno izvrševanje ukazov NI vrlina, ampak je zlo. Vseeno mi je, če gre za človeka, ki ga imajo za svetnika in ki mi daje PROTIČOVEŠKI ukaz. Če ga izvršim, sem ravnokar storil HUDODELSTVO nad soljudmi, za katerega lahko nekoč osebno odgovarjam, ko pride čas za procese zločinov proti človeštvu in vedno pride ta čas v izmenjavi družbenih ciklusov.

 

Ugovor vesti

Je zakonita pravica in dolžnost vsakega človeka, še posebej javnih delavcev v zdravstvu, šolstvu, sociali, vojski in policiji.

GAVI nedotakljiv

Korupcija brez primere

O tem je poročala dr. Astrid Stuckelberger, ki je že več desetletij mednarodna medicinska raziskovalka, predavateljica in sodelavka Svetovne zdravstvene organizacije WHO kot agentka za javno zdravje, organizacijo dogodkov in izvajanje raziskav javnega zdravja za politike in prebivalstvo, ker govori tudi veliko svetovnih jezikov. V pogovoru z odvetnikom dr. Reiner, ki vodi proces ‘covid zločin proti človeštvu’, je v 28 min videu spodaj povedala, da Švica na svojem ozemlju gosti NEVLADNO organizacijo GAVI kot svetovno zvezo za UPORABO CEPIV, ki je že od ustanovitve del aktivnosti in financiranja Bill Gates in ki je nedotakljiva za KAZENSKI PREGON s policijo in uradno ne podleže plačilu NOBENIH DAVKOV od leta 2009.

Protizakoniti status

GAVI je uradno NEDOTAKLJIV za kazenski pregon s POLICIJO. Ne glede na vrsto storjenega dejanja, je popolnoma zaščiten s KVALIFICIRANO DIPLOMATSKO IMUNITETO od leta 2009. Beseda IMUNITETA=NEDOTAKLJIVOST in pomeni, da kazensko NE odgovarja za svoja dejanja, ne glede kaj stori (vključno s skrajnostjo vseh vrst kriminala in tudi če bi afriškim otrokom jemali organe). To je še več kot običajna diplomatska nedotakljivost, pri kateri je vsak diplomat še vedno odgovoren za svoje prekrške in plača kazen na primer za prehitro vožnjo. V GAVI prostore uradno NE more vstopiti POLICIJA in vzeti računalnikov za pregled.

Brez davkov

GAVI od 2009 tudi uradno NE PLAČUJE DAVKOV, ker mu zaradi pridruženega statusa politične NEDOTAKLJIVOSTI zakonsko to NI potrebno. Nevladna organizacija GAVI je PRIVATNA organizacija za svetovni posel s cepivi, ki si je z mnogimi zakonskimi nedoslednostmi v zadnjem desetletju PROTIZAKONITO in mimo ustaljenega mednarodnega prava izborila POPOLNO NEDOTAKLJIVOST, ki celo presega POLITIČNO NEDOTAKLJIVOST, pri kateri diplomati vseeno kazensko odgovarjajo za morebitna KRIMINALNA DEJANJA in vključno za običajne prekrške.

WHO

Svetovna zdravstvena organizacija ali WHO pa ima z večino držav sklenjene korupcijske pogodbe s temi podpisniki: WHO, Bill Gates in država članica. Takšna trojna združba WHO s pogodbami je zakonsko ILEGALNA. Obenem pa ima WHO že v svojem statutu, da je VSAKA DRŽAVA ČLANICA ZAKONSKO OBVEZNA upoštevati vse, kar določi direktor WHO g. Tedros. Zato je povsod po svetu vsak teden isto stanje v dogodkih in poročilih vseh držav sveta. Bill Gates pa ima sklenjeno pogodbo tudi z SWISSMEDICA, ki je podoben organ kot FDA v Ameriki, ki določa zdravstvene predpise. Tudi to je ILEGALNO glede na mednarodno zakonodajo.

Mednarodni zdravstveni predpisi

Za uveljavitev posebnih statusov WHO in GAVI ter tudi OZN (Organizacija Združenih narodov) so poti peljale skozi spremembo Mednarodnih zdravstvenih predpisov. Prvič so bili izdani leta 1969, drugič s popravki leta 2005 in so začeli veljati 2009, tretjič pa leta 2014 in veljajo od 2016. Za ODOBRITEV uporabe izbrane vrste zdravil ali cepiv za vse države sveta lahko torej WHO, GAVI in OZN zaobidejo KLINIČNO POTRDITEV ZDRAVNIKOV, kot to velja v MEDNARODNI ZAKONODAJI. Tako določajo spremenjeni Mednarodni medicinski predpisi, države čanice WHO in OZN pa temu podležejo z ZAKONSKO OBVEZO sprejeti delegirano vrsto cepiv in zdravil.

V primežu uravnilovke

Vse države sveta razen Irana in Amerike so torej v primežu, ko uradno več same ne morejo odločati in izbirati svojih zdravil za svojo državo, temveč podležejo uravnilovki WHO in GAVI. Nekoč človekoljubna ‘Organizacija Združenih Narodov’ OZN ni v covid času naredila niti enega dejanja za prebivalstvo, s članstvom pa podobno kot WHO obvezuje države članice k zakonskemu spoštovanju njihovih direktiv. Zato odvetnik dr. Reiner pripravlja ukrepe za prevetritev ali jo sploh še potrebujemo in težnjo za njeno ukinitev. To je eden od mnogih korakov PROTIKORUPCIJSKE čistke, s katero se ukvarja veliko odvetniških pisarn po vsem svetu v sodelovanju z dr. Reiner.

 

Na tej povezavi si oglejte 28 min video SLO podnapisi – pogovor dr. Astrid Stuckenberger z odvetniško pisarno dr. Reiner Fullmich >>