041 789 319 satjam@gmail.com

Revija Ameriškega zdravniškega združenja (JAMA) je novembra 2022 objavila novo raziskavo, ki kaže, da v Nemčiji 1 na vsakih 500 otrok, ki prejmejo kovid injekcijo, konča z resnimi poškodbami v bolnišnici.

Analiza zajema 7.806 otrok, starih 5 let ali manj, ki so jih spremljali 3 mesece po prvi kovid injekciji Pfizerjeve mRNA (messenger RNA). Vir: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/djeca

Jedno od 500 djece koja dobije cjepivo zbog Covida završi u bolnici, pokazuje studija

Retrospektivna kohortna študija je bila izvedena z uporabo preverjene spletne ankete s stopnjo odziva 41,1 odstotka. To je vključevalo starše in/ali skrbnike, ki so dali otroke na kovid injekcije v eni od številnih ambulantnih ustanov v Nemčiji.

Napačna ‘kontrolna skupina’

Vse poročane STRANSKE UČINKE med otroki s kovid injekcijo so primerjali s tistimi pri drugih otrocih v ‘kontrolni skupini‘, ki so prejeli druga cepiva, NE pa tudi kovid injekcije.

Dejanska ‘kontrolna skupina’

DEJANSKO bi bila prava ‘kontrolna skupina‘ tisti otroci, ki sploh niso prejeli nobvenega cepiva. Vendar pri cepivih ‘znanost’ nikoli ne uporabi DEJANSKEkontrolne skupine‘, ker je že od nekdaj boleče dokazano, da so necepljeni otroci na splošno bolj zdravi.

‘Na splošno primerljivi’

Na podlagi te NAPAČNE metodologije ‘kontrolne skupine‘, za katero NISO vzeli DEJANSKO necepljene otroke, ampak cepljene z drugimi cepivi, je prispevek zaključil, da so bili STRANSKI UČINKI, o katerih so poročali po kovid injekciji Pfizerja, ‘na splošno primerljivi‘ s tistimi, o katerih so poročali v skupini, ki ni prejela kovid injekcije – primer zaključen.

Kaj res?

UGOTOVITE kažejo, da so TEŽAVE Z UŠESI, NOSOM in GRLOM pri popolnoma CEPLJENIH OTROCIH za 537 % VEČJE kot pri NECEPLJENIH OTROKIH !!!

Podroben pregled izsledkov prispevka pokaže, da ‘zmerno povišani’ STRANSKI UČINKI v skupini CEPLJENIH OTROK s kovid injekcijo v resnici NISO tako ‘zmerni’!

Tukaj je statistično pomembna razčlenitev:

Mišično-skeletni simptomi (mišice in kosti): 155 % višji

Dermatološki (kožni) simptomi: 118 % višji

Kardiovaskularni (srce itd.): 36 % višji

Prebavila (želodec itd.): 54 % višji

In največ otorinolaringološki (ušesa, nos in grlo) simptomi: 537 % višji

Na splošno je ugotovljeno, da so kakršni koli simptomi v povprečju kar za 62 % večji v skupini otrok, ki so dobili kovid injekcije, v primerjavi s skupino necepljenih otrok, ki je NISO.

Kako lahko raziskovalci trdijo, da sta bili skupini ‘na splošno primerljivi?’ (Povezano: kovid injekcija povzroča tudi hepatitis pri otrocih.)

Izkrivljeno prikazovanje

Odgovor je v tem, da so vpleteni znanstveniki uporabili določene znanstvene trike, da bi naredili resnično razliko med obema skupinama videti minimalno in nepomembno.

Takšno izkrivljeno prikazovanje podatkov se pogosto dogaja v znanstveni skupnosti, na katero močno vplivajo farmacevtski dolarji Big Pharma.

Podatke študije se pravilno znanstveno ekstrapolira dlje in na drugačne načine, kot so predstavljeni, da pridemo do prave resnice o kovid injekcijah, ki v resnici ubijejo veliko več otrok, kot dopušča ‘znanost’.

P.S.: ‘Ugotovljeno je bilo, da je stopnja smrtnosti mladih od 20 let starosti 0,0003 %,’ piše Sean Adl-Tabatabai za Newspunch.

‘Številka za mlajše od pet let bo še nižja. Toda tudi če nerealno domnevamo, da je ta stopnja umrljivosti otrok, mlajših od 5 let (ker je v resnici veliko višja) in da jo bi jo kovid cepiva zmanjšala na nič (kar je v resnici nemogoče), to še vedno pomeni:

Da je vsaj 500 otrok hospitaliziranih za vsako življenje, ki bi ga ‘rešila kovid cepiva’.

V resnici je razmerje še veliko slabše od tega.

Kljub temu so odgovorni v Evropski uniji (EU) in ZDA odobrili kovid injekcije za majhne otroke. Ameriški center za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) odobrava kovid cepiva k uradnemu urniku cepljenja otrok.

Koliko mrtvih otrok bo potrebnih, da se uprejo smrtonosnemu kovid cepivu, ki ga vsiljujeta vlada in šolski sistem?’ je vprašal komentator.

Za njih je vse je zaslužek,’ je zapisal drugi o farmaciji, ki vse to potiska v zakulisje. ‘Z zdravimi ljudmi ne zaslužijo.’

Edini razlog, zakaj zabadajo otroke, je, da jih sterilizirajo,’ je še povedal.