041 789 319 satjam@gmail.com

Podpredsednik nemškega bundestaga Wolfgang Kubicki pravi, da bi moral nepojasnjene smrti v 14 dneh po cepljenju samodejno preiskati Inštitut Paula Ehrlicha. Kubickijevi pozivi prihajajo po tem, ko je nemška raziskovalna študija pokazala, da je 30 odstotkov smrti, ki se zgodijo po cepljenju, povzročilo cepivo samo.

Vir: https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/potpredsjednik-njemackog-parlamenta-wolfgang-kubicki-trazi-hitnu-istragu-o-umrlima-od-cjepiva.html

Die Welt poroča, da se je podpredsednik parlamenta, izvoljen na položaj leta 2017 in ponovno izvoljen leta 2021, skliceval na študijo, ki jo je izvedel Peter Schirmacher, glavni patolog na univerzitetni kliniki Heidelberg, v kateri so raziskovalci ugotovili, da je v 30 odstotkih delovnih mest, pri katerih so umrli zaradi cepljenja preučeni,cepljenje vzrok smrti“.

“Govorimo o relevantni številki, zaradi katere je treba k temu problemu pristopiti sistematično,” je pojasnil Kubicki in dodal, da bi morale zdravstvene oblasti “redno” izvajati obdukcije, če oseba umre v dveh tednih po cepljenju.

“To je smiselno tudi zato, ker se je pogojna odobritev teh cepiv zgodila pod ogromnim časovnim pritiskom,” je priznal predsednik DZ.

Svetovalec za zdravstveno politiko Unije Bundestaga Tino Sorge (Krščansko-demokratska zveza Nemčije) je obravnaval Kubickijevo zahtevo po več podatkih in se strinjal, da rezultati Schirmacherjeve raziskave zahtevajo nadaljnjo preiskavo.

“Dve leti po prvem cepljenju proti koroni je skrajni čas za bolj odprt pristop do stranskih učinkov in škode zaradi cepljenja,” je Sorge dejal za Die Welt. “Študija (dr. Petra Schirmacherja) je zaskrbljujoča – in ker kaže, kako malo vemo o tveganjih cepiv tudi po dveh letih.”

Prejšnji teden je Schirmacher v pogovoru za Die Welt dejal, da njegova študija poudarja različna “neodgovorjena vprašanja” v zvezi s cepljenjem in množico spremenljivk, ki bi lahko vplivale na škodljive rezultate.

“Obstajajo pomembna neodgovorjena vprašanja, ki bi jih bilo treba razjasniti bodisi s celovito registracijo vseh neželenih učinkov bodisi kot del nadaljnjih raziskav v smislu izboljšanja cepljenja, indikacij za cepljenje in civilne zaščite,” pravi Schirmacher: “Ali obstajajo kakšni genetski dejavniki ali nekatere predhodne bolezni – na primer avtoimunske bolezni – ki povzročajo hude posledice cepljenja? Posledice cepljenja so odvisne od cepiva – katere lastnosti in sestavine cepiva pa to določajo? Ali nekatere vrste cepiv igrajo vlogo?«

“Obstajajo na primer hipoteze, da bi nenamerno injiciranje v žile (namesto v mišico v trenutku cepljenja) lahko imelo vlogo tudi pri resnih neželenih učinkih cepljenja, kot je MIOKARDITIS ali vnetje SRČNE MIŠICE,” ugotavlja Die Welt.

“Naša študija kaže,” je nadaljeval Schirmacher,da lahko pride do smrtnega vnetja srčne mišice kot posledica mRNA cepljenja proti SARS-CoV-2 in da kaže tipično, edinstveno sliko.”

Tudi možnost, da bi kdo zaradi tega umrl, je dokazano dejstvo.